Искам да кажа ... (113)

• 58 564
  • 884
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Благодаря за новата тема Лиляна  bouquet При вас положението със свеки как е?
Мнго сте писали и нямах време да чета.Малкия е на градина,а аз съм още по заета.
Цветя не бера.Предпочитам така да им се радвам.Купувам си рязан цвят.Предпочитам фрезии.Ухаят прекрасно  Heart Eyes

# 61
Захир, мислите ти за кариерното развитие са ми много познати. Моето дете беше планирано, и поради проблеми в работата ми, породени да речем от политически причини.

На 25 родих, правих доктурантура и на 28 започнах от нулата, мислейки си, че ще си седя там на някаква заплата без переспектива.

Така ме завъртя животът, че за две години постигнах това, което хора с много връзки постигат за поне 10.

После доброволно се отказах и се преместих тук, където започнах пак от нулата, но след година имах добра работа. Оставих се малко на течението, макар че имам вече и тукашна диплома, но сега съм се амбицирала да си сменям работата.

Другата седмица съм на курс и ако не си изкарам изпита ще е лошо.

Та мисълта ми е, че не е нужно винаги да се жертва нещо, понякога живота се развива различно и не винаги е по-лошо.

# 62
На въпроса в първия пост - не бера, ама садя. Обичам цветята да са в градината, не по вази.

Янечек, много ме кефиш, извинявай за израза. Тоя тип жени като теб много ги харесвам. Макар, че в реала, вероятно аз ще съм от тези, които ти се иска да оскубеш.

Държахме много на отделни стаи и точно поради причината, че апартамент с 4 спални е труден за намиране, сме в къща. Детските са малки, но и така е добре.

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 15:46 от Анонимен

# 63
  • София
Захирче, според мен нямаш никакъв проблем, ама никакъв! Щом не гониш кариера и работата за теб приключва в 16:30, значи най-естественото нещо е да поставиш себе си и семейството си на първо място. Това са едни такива съвсем нормални приоритети, с които човек се чувства в мир със себе си и всичко е наред. Ако мъжът е точният, аз бих си родила 1-2 дечурлига, бих си ги погледала спокойно, колкото ми се иска - месеци, 1-2 години, колкото ми идва отвътре, после бих ги дала на ясла или гледачка и бих се върнала на неангажиращата си работа, като след 16 часа съм само мама и любима и всичко е ток и жица.

# 64
Обичам цветя в саксии. Ще си купя 1 зюмбюл, тъкмо ще прецъфти

# 65
Много сте ми любими! Благодаря!  bouquet

# 66
  • Пловдив
Като искам да кажа, че аз идвам от семейство в което майка ми е кариерен тип жена. От вътре и идва, драпа, драпа. Мен не ме разбира изобщо, побърквам я. Аз я помня да работи на три места някои години. Тоест не е да не съм виждала жени с кариера.

# 67
  • някъде ... тук ...
Благодаря за темата и страхотната заглавна снимка bouquet
Не късам цветя.

Захир, да не повтарям Съни Hug

По въпроса за разделянето на децата - ако имате стаи и желание, направете го. Но според мен си зависи и от децата. Моите така или иначе са разделени през седмицата, но като се съберат - хем се драчат, хем се търсят.

# 68
Сбъдваща, много ми хареса написаното.

# 69
  • Sofia
Брех,да се похваля: супичка сготвих, пуешко филе с ориз и мъфини пекох,провокирана от снощния епизод на МастерШеф  chef.Че и поошетох малко...ама малко  Blush.
Захир,не го мисли много.
Скучно ми е понякога, че не ходя на работа, не че не работя  Peace. А и работейки не мога да покривам и половината стандарт, който желая да живея. Поработила съм амбициозно известно време ...после ми мина Mr. Green. Понякога ми се ще, но за институции-държавни и частни повече не желая да работя  Naughty. Правя се, че помагам на ММ  Whistling.
В крайна сметка нищо не е завинаги-работенето,НЕработенето...

# 70
  • Пловдив
Аз в момента си търся работа, не особено усърдно, признавам. Но имам условия - работен ден с твърдо работно време, 8 до 5. Да няма работа през уикендите. Да няма оставания извънредно (до 2-3 пъти в месеца мога), обаче има фирми по два пъти седмично, не ми се връзва. Болничните ще си ги делим с мъжа ми, той повече от мен, той е с установени позиции, ако няма спешни конкретни неща може да си чертае от у нас. Е няма и няма, и няма.

# 71
  • Телиш/Плевен
Цветя късам само от градинката на село. Или сестра ми ми праща по татко, ако не мога да отида сама да си набера. Много положително ме зареждат такива букетчета - едно, че са много красиви и друго, че като ги гледам, си спомням детството, голяма част от което премина точно на село. Heart Eyes

# 72
Цветя си бера от градината село, много обичам. Редовно купувам някакви нови и семена и садя там. Баба ми вече ми се кара, че нямало място за повече. Laughing

# 73
Даун, успех на изпита. Когато няма какво да правя, се ровя в сайтове за недвижими имоти къде ли не. От 2 дни ровя в Австралия. Много ми харесват къщите там.
Не работя от около 10 години. Т.е. работя, но за фирма, която е наша. На работа ходя основно в събота и неделя, през другото време когато се наложи, но е рядко. В един момент ми беше много опротивяло стоенето в къщи, липсваше ми ежедневния контакт с много хора. Завърших една магистратура. Обмислям все още започването на нова. Сега посвикнах. Определено се измързеливих.  Очертава се да започна всеки ден да ходя на работа за по няколко часа.
А преди няколко дни ми предложиха работа, която харесвам, в която съм добра. Познавам шефа, така че знам от тази посока какво да очаквам. Няма никакво кариерно развитие, но аз и не ставам за шеф.  Заплатата е прилична. Но ще трябва детето да тръгне на занималня. И да се откаже от плуването. И ММ да се скъса да мърмори, че през седмицата, и когато го няма,  няма кой да върши работа. И ще е прав. Но толкова ни се ходи точно на такава работа.

# 74
Не мога да си представя живота си без да съм на работа, но аз съм си такъв тип.

Общи условия

Активация на акаунт