Искам да кажа ... (113)

• 58 571
  • 884
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Мър, това с колелото на работа, като млада го пробвах, но за кратко. Няма душове в работата, хем маршрута не беше нещо изморителен, ама си се препотявах. Адски некомфортно ми беше.

# 631
Малко снимки от мен Grinning

Скрит текст:
hahaha

Скрит текст:
Crazy

Скрит текст:
Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 22:48 от Ekatеrina

# 632
  • някъде ... тук ...
Даун, мисля че в снимките във фликр имаше и нас, не само неудошевени предмети Simple Smile

С големия бях качила 16 кг, основно корем. Диването се роди много голямо и повечето килограми изчезнаха след родилния. С малкия - само 6, пак само на корем.

Драг-овете са яки и здрави колелета. На мъжът ми е от доста отдавна и още си е екстра. Баткото беше с едно 16-цолово, после го кара и дребния, и накрая го продадохме. не беше мръднало. В момента големият синковец е с един огромен 29-цолов Драг, а дреб и аз караме втора употреба Скот. И те са много яки Simple Smile

# 633
Боже, Елит, изобщо не ми е хрумнало  дори Simple Smile Аз нали много от портрети не се вълнувам и там повече други снимки зяпам Simple Smile.

Сега отворих снимките от Бали и съм доволна от някои.

Сидни и Мелбърн ще ми струва около 200 да ги възстановя  Sad.

# 634
Честит да е Тото на Бела! Да расте щастлив и здрав!
По време на бремеността качих 26 кг. и след 4 месеца бях със същите мерки, както преди. Но аз нямах апетит и може би за това свалих толкова бързо. Предпочитах да спя, отколкото да ям. И все още е така.
Гена и аз ви изтървах. Метни една на лични.
Почти всички видях и сте много готини, вие и семействата ви.
Това ме подсети, че съм обещала на МарияТ снимки и още не съм качила. Тия дни, обещавам. Ако имаш фейсбук, дай го. Там ще се гледаме  Laughing
Освен умни мъже, харесам и тези, които си седят на мястото. Не някакъв льольо дето ти върви по гайдата. Не ми е интересно така. Не си ли е да тропне по масата...

# 635
Кате, ама как само я подмуши семейната снимка? За малко да я изпусна. Много сте сладки и четиримата. Ти особено много ми харесваш.
И Гена да кажа, че я харесвам по принцип Simple Smile
Ванини, ама аз малките не съм ги виждала или може би една съвсем бебешка снимка.

# 636
Тия дни ще пусна Съни, обещавам.

# 637
Дано не ги изпусна Simple Smile

# 638
Хубаво семейство сте, Кате! Simple Smile

Ванини, представям си колко са пораснали бебоците.

Имам някакви рецепти за чийзкейк, ще избера някоя и ще правя утре. Отдавна се съм яла. Пък и тук само се споменават и обменят разни рецепти за вкусотии.. Rolling Eyes

# 639
Първо за вкусотии, след това ще направим една за режими за хранене  Mr. Green

# 640
Пека кекс. След някой и друг час и пица ще направя. Довечера едно приятелче на сина ще ни гостува- та програмата да е пълна. Закуска след училище и вечеря.
Обадиха ми се от оптиката- слънчевите ми очила са готови и ще припкам до там. А се бях настроила за понеделник.
Нали ви бях писала, че почнах с едно разчистване- намерих си касетите от сватбата- цели 6 броя. 2 оригинала и 2 копия. Никога не съм ги гледала. Нямам и намерение. Нямам и видео. Какво да ги правя?
От една кутия за обувки си открих и сватбените чаши. Измих ги и ся ми се хилят от кухненския плот докато измисля къде да ги дяна, за да останат цели, но и да не пречат. Къде сте паркирали вашите сватбени чаши?
 ooooh! Имам и две големи свещи от църковния брак- едната догаря в момента, а после палвам и другата.  Mr. Green

# 641
Нашите чаши бяха на секцията, после правихме ремонт и са под матрака, в спалнята.

# 642
Много съм завеяна. Белла, да ти е жив и здрав Тото! Много здраве и безгрижно детство му пожелавам!

# 643
Моите май са при свекърва ми, ако още ги пази. Не знам, защо не ги беше изпратила с останалия багаж. Така ми се затриха и няколко рокли и разни други спомени, ама като сменяш континент е така Simple Smile.

О, Бела, и аз се заплеснах. Да е жив и здрав младежа и много да те радва.

# 644
Колко бързо минава времето.
Жив и здрав да е Тото и цялото семейство  Hug

Моите чаши не ги знам къде са. Роклята беше под наем, супер добро решение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт