Искам да кажа ... (113)

• 58 576
  • 884
  •   1
Отговори
# 600
Веси, Гена, грубичко ми се струва. Ама ще се пробвам, нямам какво да губя. Един немец не би се колебал, големи пердета са в моменти за пазарлъци. Пусто възпитание.

# 601
  • Sofia
 Blush Heart Eyes
Благодаря за комлиментите bouquet!
Отивам да се из(с)пО(р)тя малко  bowuu.
Ша,само за сродяване сме. CrazyИ ние планирано проспахме първи час  Whistling

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 11:42 от GeNa

# 602
Ако някой се интересува, в Сиела има промоция на книги на издателство Колибри. Повечето са детски, така че родителите може да си харесат нещо.

# 603
  • sofia
Нищо грубичко няма. Ти ще облечеш искането в добронамерени слова, склоняващи към сътрудничество, което ще е от обща полза  Simple Smile
Аз успях да се пречупя и да се науча да си искам.

# 604
Рикотата е като изварата, но аз лично бих я заменила с крема сирене! Никога до сега не съм правила чийзкейк, а много искам. Но като знам, че сама ще си го ям и се спирам.
Веси, като написа "Това ме подсеща, че скоро не съм ги снимала". ....прочетох го на бързо ето така..
Това ме подсеща, че скоро не съм ги подстригвала..... Нали обясняваше, че е рошав.
Няма да казвам какво сънувах, че е сантимент, но мога да кажа, че има много истина в поверията.
Брат ми и жена му ще си дойдат след 2 седмици. Което за мен означава предварително чистене в още 250 квадрата....Да ми е честито.
Сбъдваща- давай смело. И ти човек!
Гена, бе твоят много младолик ми изглежда. Или съм останала с грешно впечатление, че е бая по- стар от теб!

# 605
  • Sofia
Гена, бе твоят много младолик ми изглежда. Или съм останала с грешно впечатление, че е бая по- стар от теб!
Девет години  Peace.Младее да,особено като го сравня с наборите му  Shocked.

# 606
  • някъде ... тук ...
За първи път те хващам на снимка, Гена  Hug
Сладури Simple Smile Вярно младее. не знаех, че е толкова по-голям от теб Simple Smile

# 607
  • Варна
А, и другата тениска също не лъже Simple Smile

Гена, ама ти красавица си била.

Добре ме подсетихте, ей сега ще разровя из нета дали не мога да заявя нещо по електронен път.

# 608
  • Euskal Herria
Основно работя с крема сирене, дори не държа да е известна марка. Маскарпоне не ползвам, веднъж взех, не ми хареса. В последно време залагам на чийзкейкове или торти, не изискващи много врътня.

Синът ми е с глава над мен. Дъщеря ми е по-дребна. Снимки няма да показвам, отдавна са пълнолетни.

# 609
  • дядовата ръкавичка
ЕлиТ, много сте готини! И моят син става на 17 през май. Махна си гривата преди 2 години.

Не мога да видя Гена, пък, да му се не види и фирмената политика  Crossing Arms

# 610
  • sofia

Веси, като написа "Това ме подсеща, че скоро не съм ги снимала". ....прочетох го на бързо ето така..
Това ме подсеща, че скоро не съм ги подстригвала..... Нали обясняваше, че е рошав.
То и второто е вярно. Пускат коси  ooooh! Големият поне се реши, ама малкото трябва непрекъснато да го подсещам.

Девет години  Peace.Младее да,особено като го сравня с наборите му  Shocked.
И моят младееше, но преди две-три години рязко побеля и му оредя косата (не оплешивява, а просто стана значително по-рехава. Преди със зор го подстригвах) Аз съм била виновна, естествено.  Laughing
Снимки нямам, защото мрази да го снимат.

# 611
Много сте готини, Гена  Heart Eyes

# 612
  • Телиш/Плевен
Благодаря още веднъж за милите думи на всички! Heart Eyes Hug

ЕлиТ, на общата снимка първоначално си помислих, че е мъжът ти с децата. Grinning Много сте хубави всички! Heart Eyes

Гена открай време си я знаем, че е като фотомодел. Heart Eyes

# 613
Изтървах Рая и Стейси, обаче.

Рая не си я изтървала, щото не беше на снимките  Wink

Сори, обърках се, щерките на Рая Grinning

Момичета, благодаря за отговорите.Тъкмо имам една кутийка крема сирене и се чудех какво да я правя.Ще я оползотворя вместо рикота или маскарпоне.

# 614
Много сте готини и усмихнати, Гена. Теб и преди съм те виждала, много си хубава! И си толкова слаба..супер.

Общи условия

Активация на акаунт