Искам да кажа ... (113)

• 58 576
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Само да споделя, че отхвърлих предложението за СПА за 1 ден без децата.  ooooh!
Naughty веднага да се поправиш  Thinking.
Аз не обичам киснененто в никакви води, ако участват и други хора  Stop. За това сме изкопали дупка в двора, та лятото кандисвам да влизам, понякога  Mr. Green

# 736
Подсетихте ме, че и аз имам нужда от дънки.
Щяла седмица времето беше гадно, а аз без да искам съм изклЮчила помпата на басейна, дано да не е зеленясал. Сега е тъмно и нищо не мога да видя.

# 737
На някои, маскировъчните, им стоят добре. Зависи от осанката и класата http://www.lapichki.com/Zabavno/snimki/382/1804201418203569228.jpg

# 738
  • Sofia
Момичета, кажете нещо ефективно за премахване на брадавица  Tired
Скрит текст:
,под едното око на детето. Струва ми се,че става по-голяма,той я търка, зачервява се. Днес каза,че го боли  Tired.
В понеделник смятам да го заведа при ЛЛ,да установим при какъв специалист да отидем- очен, хирург, дерматолог  newsm78 .Какъвто е бъзльо,от сега започна да ми се пазари.Намазах го с крем "Здраве",четох за някакви мазила-бабини и аптечни, ама няма да пробвам нищо преди да се консултирам с лекар.
Рожденички имаме днес-утре  newsm78...да си признават, да почерпят и да се напразнуват  bouquet!

# 739
Все стиснати са тук, не се и надявай. Само аз черпя, че и пияница ме изкараха в една тема   Mr. Green

# 740
Спортните обувки на Адидас отговарят ли си на номера?

# 741
Гена, консултирайте се първо с дерматолог. На мен ми махнаха такава с лазер и беше напълно безболезнено, но предполагам ще му е стресиращо.

# 742
Спортните обувки на Адидас отговарят ли си на номера?
За мен са умалени с номер. Peace

# 743
  • Sofia
Гена, консултирайте се първо с дерматолог. На мен ми махнаха такава с лазер и беше напълно безболезнено, но предполагам ще му е стресиращо.
Притеснено ми е, че е съвсем под окото  Tired...Ще чуя личната какво ще каже и оттам-на специалист  Praynig
Спортни обувки или маратонки? Според мен си отговарят  Peace. Аз, по принцип, за себе си вземам с номер (38) по-големи маратонки спрямо класически обувки/ботуши/сандали (37).

# 744
Гена, моята беше на долния клепач, на милиметър под миглите. Не е страшно премахването за окото, но е гадничко, защото инстинктивно се дърпаш, като доближават нещо до там.

# 745
  • Sofia
Гена, моята беше на долния клепач, на милиметър под миглите. Не е страшно премахването за окото, но е гадничко, защото инстинктивно се дърпаш, като доближават нещо до там.
Peace малко ме поуспокои  Hug.Ошета ли ти?

# 746
GeNa, моето дете имаше брадавица, но на вратлето.

Ходихме с направление при дерматолог.Изписаха ни едно мазило,около брадавицата се маже с вазелин, после с мазилото.За няколко намазвания падна, по някаква схема се мажеше.Ще погледна в аптечката, ако не съм го хвърлила да кажа какво точно беше.

Намерих го-Ацетокаустин

# 747
  • Sofia
GeNa, моето дете имаше брадавица, но на вратлето.

Ходихме с направление при дерматолог.Изписаха ни едно мазило,около брадавицата се маже с вазелин, после с мазилото.За няколко намазвания падна, по някаква схема се мажеше.Ще погледна в аптечката, ако не съм го хвърлила да кажа какво точно беше.

Намерих го-Ацетокаустин
Peace благодаря  bouquet! Ясно,направление за дерматолог ще искам и ще поразпитам за читав такъв! Благодарско, девойки  bouquet!

# 748
Peace малко ме поуспокои  Hug.Ошета ли ти?

Hug, не изцяло. Май наистина одъртявам или вродения ми мързел взима превес. Моткам се като муха без глава с неща, които преди за два часа овършавах.

Инсталирах си новия лаптоп, изчистих, изпрах, сготвих, ама свърши Simple Smile.

Светкавица, с мазило, толкова близко до окото и то при дете не бих рискувала. Ще се пипне, ще му влезе в окото и после ще е мъка.

А, Гена, като го види дерматолога и ако определи, че е подходяща за махане го заведи в някоя клиника за красота. Там нон стоп махат подобни и са свикнали с капризи  Mr. Green. (сериозна съм).

# 749
Привет и от мен!
Сутринта бяхме на мол, понеже времето е намусено, студено и ветровито и не става за разходки навън. Пообиколихме магазините, съпругът ми ни направи една сесия, че ще си продавам едната раница и държах на хубави снимки. Хапнахме и се прибрахме. Сега ще правя супа топчета и ще чистим апартамента.
Нали съм ви споделила, че търсим жилище, попаднахме на едно кварталче с имена на улиците български писатели, планини, ей, мн мило ми стана. Има Йордан Йовков, Никола Вапцаров, Рилска, Пиринска, Родопска, Ботева...

Общи условия

Активация на акаунт