Това нормална цена ли е за претапициране

• 9 199
  • 38
  •   1
Отговори
Здравейте,

имам въпрос към вече минали по пътя на претапицирането.
Та за диван 2,40м, неразтегаем, не е ъгъл, без да се сменя дунапрена, в добро състояние /на 10г./ ми искат 1000лв. с плата.
Всъщност в събота ще чуя точната цена, когато ще дойдат да го видят на место, но точните им думи бяха 'поне едно 1000лв.'
На мен лично ми се струват много, за 1200 ще си вземем нов...

# 1
Ти за 1000лева ще вземеш прекрасен чисто нов диван.

# 2
Леле! Сериозно? И аз мислех да претапицираме един диван, за да не купуваме нов - здрав е, само платът е поизтъркан. Не подозирах, че е толкова скъпо.Ако е така, по - добре си купи нов.

# 3
Здравейте,

имам въпрос към вече минали по пътя на претапицирането.
Та за диван 2,40м, неразтегаем, не е ъгъл, без да се сменя дунапрена, в добро състояние /на 10г./ ми искат 1000лв. с плата.
Всъщност в събота ще чуя точната цена, когато ще дойдат да го видят на место, но точните им думи бяха 'поне едно 1000лв.'
На мен лично ми се струват много, за 1200 ще си вземем нов...

Тия хора са полудели от алчност ..

# 4
Златна тапицерия!
За тези пари, иди в ИКЕА и забравяш да се разпряваш Peace

# 5
Признавам си обаче и , че се произвеждат в България толкова грозни и еднотипни дивани , че направо предпочитам стария си диван с нова дамаска .Но тази цена за диван 2.40 м. е направо убийствена.
Поне уточни и покажи с каква дамаска ще ти го претапицират ?

# 6
Не е нормална цената.
За стандартен диван, не 2,40, с моя дамаска и със смяна на дунапрен + изцяло преглеждане на пружини, платих 120 лв.

# 7
DeVa, дай координати  Praynig

Не уточних, че искам ремонта да е на место, да не го изнасяме.
Плата ми го сметнаха по 20лв.метъра - казаха 'поне едно 20 метра' и 480лв за работа

# 8
Боже! Rolling Eyes И моят го правиха на място, не исках да го разнасят. Дойдоха към 10 ч. и до 16 бяха готови, доста труд беше, разкостиха го до пружини и го направиха като нов! bouquet
Обаче съм в Пловдив, ако ти върши работа, давам тел.

# 9
  • Майна Сити
Поне 1000лв?  Shocked Shocked Shocked
Кажи на майстора едно "благодаря" и не го търси никога повече!
Завършила съм тапицерство и мога да ти кажа че единственият начин да струва толкова, е да искаш те да ти намерят златна дамаска, поне 22 карата + майсторлъка! И пак няма да е толкова...
Василеса, ако си от Пловдив може да ти препоръчам тапицерка, бившата ми даскалка по тапициране е толкова бърза, че не смеехме да мигнем, защото все пропускахме нещо  Laughing

# 10
Дори и да е някакъв много сложен модел, пак мисля много пари искат. newsm78

# 11
  • София
Златна тапицерия!
За тези пари, иди в ИКЕА и забравяш да се разпряваш Peace

Даже 2 дивана  Laughing

# 12
В София съм за съжаление ...
Току-що звънях на препоръчан тапицер от съфорумничка, да видим той колко ще отсече ...

# 13
  • Пловдив
Моля да ми изпратите на лични координати на тапицер в Пловдив.

# 14
  • София
Моля, споделете после дали е по изгодно новото предложение. И аз се интересувам от добър тапицер в София.

Общи условия

Активация на акаунт