Това нормална цена ли е за претапициране

• 9 211
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
За Пловдив мога да ти дам тел. на хората, които ми тапицираха м.г.
Много добре се справиха, за цена, ще се договорите, но не вземат скъпо.

# 31
Би ми било от полза да ми дадеш телефон, за да попитам колко ще ми излезе. Благодаря предварително! bouquet

# 32
Момичета, идвам да споделя за резултата  Sad
Много скъпо ми се вижда.
DeVa®, не знам колко са ти взели на теб миналата година, но на мен ми каза цена 230 лв за труд. Тапицерията аз ще си я купя, но 230 за труд много ми се вижда.
Снимах дивана, за да придобиете представа, ето го
http://prikachi.com/images.php?images/304/9178304J.jpg
И да поясня, че искам да тапицирам само седалищната част. От ляво са две квадратни възглавници и отдясно, това което се вдига и отдолу има ракла. Без възглавниците отгоре и без гърба и подлакътниците, защото те са кожени и нищо им няма.
Вие какво мислите?

# 33
Момичета, идвам да споделя за резултата  Sad
Много скъпо ми се вижда.
DeVa®, не знам колко са ти взели на теб миналата година, но на мен ми каза цена 230 лв за труд. Тапицерията аз ще си я купя, но 230 за труд много ми се вижда.
Снимах дивана, за да придобиете представа, ето го
http://prikachi.com/images.php?images/304/9178304J.jpg
И да поясня, че искам да тапицирам само седалищната част. От ляво са две квадратни възглавници и отдясно, това което се вдига и отдолу има ракла. Без възглавниците отгоре и без гърба и подлакътниците, защото те са кожени и нищо им няма.
Вие какво мислите?
Аз мисля, че ако избереш не много твърда дамаска, ще си го тапицираш сама и после можеш да представиш фактурата на половинката  Mr. Green

# 34
Ами не знам като площ как е?
На мен ми взеха 120 лв., за труд и материали - дунапрен и лепила. Дамаската си беше моя.
Обаче за диван от този тип, без подлакътници и възглавници.

# 35
Дева, точно това обясних в по-горният си пост, че искам само седалищната част.
Нито подлакътници ще се тапицират, нито възглавници, нито долната част на дивана. Дефакто от ляво имам 2 квадратни възглавници за сядане по 75 см, за които трябва да се ушият калъфи. А от лявата част е лежанката, която е с размер 75 х 1.60
Затова казвам, че много пари ми се виждат. Ако имаше гръб и подлакътници е друга бира, ама само за това...
Както petiaivanov е казала, ще се опитам да си го направя сама.
И все пак, благодаря ти за координатите  Hug Поне си сверих часовника.

# 36
Няма защо. Peace И на мен ми се вижда много, но не знам какъв дунапрен щяха да слагат. Може би по-дебел от моя, защото моя диван има и пружини и листът беше 8 см, ако не греша.
Пробвай сама, наистина не е сложно, но сигурно ще ти трябва и нов дунапрен.
На мен ми смениха всичко. Peace

# 37
Няма защо. Peace И на мен ми се вижда много, но не знам какъв дунапрен щяха да слагат. Може би по-дебел от моя, защото моя диван има и пружини и листът беше 8 см, ако не греша.
Пробвай сама, наистина не е сложно, но сигурно ще ти трябва и нов дунапрен.
На мен ми смениха всичко. Peace
Неее, без дунапрен  Simple Smile не можем да се разберем, ама с повечко писане става. Самите възглавници са си здрави и цели /демек дунапрена вътре си е здрав и цял/, само калъфа им е износен и трябва да се направи нов калъф и да си пъхна възглавниците вътре.

# 38
Само за калъфи са много тези пари.

Общи условия

Активация на акаунт