Това нормална цена ли е за претапициране

• 9 203
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Сещам се, че имаше една съфорумка, май беше от София и мъжът ѝ е тапицер.

# 16
Моля, споделете после дали е по изгодно новото предложение. И аз се интересувам от добър тапицер в София.

По-изгодно с около 100-130лв....

# 17
След кратък семеен съвет и разбор - купуваме нов диван от Явор, който дори го дават в тон с масата, взета преди година пак от там ...
При дилема - 900лв. за нов и малко над 1000 за реновиране везните наклониха
Благодаря за съветите  Hug

# 18
Здравейте,

имам въпрос към вече минали по пътя на претапицирането.
Та за диван 2,40м, неразтегаем, не е ъгъл, без да се сменя дунапрена, в добро състояние /на 10г./ ми искат 1000лв. с плата.
Всъщност в събота ще чуя точната цена, когато ще дойдат да го видят на место, но точните им думи бяха 'поне едно 1000лв.'
На мен лично ми се струват много, за 1200 ще си вземем нов...

За мен това е абсурдна цена на фона на пазара.
Не ми се смята кой колко труд и плат ще му трябва. Безумие е!

# 19
След кратък семеен съвет и разбор - купуваме нов диван от Явор, който дори го дават в тон с масата, взета преди година пак от там ...

Ако искаш, за всеки случай, питай и тази потребителка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=59501

# 20
На кой модел диван се спряхте ?

# 21
Това е правилното решение. Peace

# 22
  • София
Ние претапицирахме фотьойл - дойдоха, взеха го - беше пропаднал, т.е. сменяли са пружини предполагам + нова дамаска от изкуствена кожа, точно същия цвят (винено червен, към черен - мислех, че няма как да го уцелят точно същия  Confused, но успяха) - общо 150 лв. За София става въпрос  Peace Много сме доволни от изпълнението и препоръчвам.

# 23
  • София
Моля, споделете после дали е по изгодно новото предложение. И аз се интересувам от добър тапицер в София.

По-изгодно с около 100-130лв....

Vasilesa, да разбирам ли че и вторият тапицер, който ти беше препоръчан тук от форума, също е поискал почти 800-900 лв.? На фона на парите, които са платили другите съфорумки (120-150 лв), как си обясняваш това? Странно е.  newsm78

# 24
Жената каза, че са избрали нов диван, тапицерите да си гледат работата. Peace

# 25
Момичета, моля ви за инфо....Аз също имам един диван (от тези старите, разтегателните) и фотьойл за претапициране. Запазени са като цялло. Просто дамаската е стара и кофти. Трябва ми добър тапицер в София и координати. Мерси!

# 26
Метрите плат не са 20 в никакъв случай. Преди доста години претапицирахме диван,2 фотьойла и 2 табуретки с 16 м. плат. И ми останаха парчета,от които си ших възглавнички.
За диван да речем 10 м. Плат от порядъка на 20 лв.-200 лв. Труд ,нека да е 200 лв.
Та 400-500 лв. е нормално.
И моят е стар-тапицерът каза,че такова качество вече няма.

# 27
Гледам, че отдавна не е писано в темата, но да попитам:
Искам да претапицирам ъглов диван от този тип http://www.rudi-an.com/bg/divan_agal_ELEGANS/p227.html
Като искам да претапицирам само седалищната част, тоест двете квадратни възглавници, на които се сяда + страничната част, която се вдига нагоре. Колко горе-долу би ми излязло и бихте ли ми препоръчали тапицер в Пловдив.

# 28
Гледам, че отдавна не е писано в темата, но да попитам:
Искам да претапицирам ъглов диван от този тип http://www.rudi-an.com/bg/divan_agal_ELEGANS/p227.html
Като искам да претапицирам само седалищната част, тоест двете квадратни възглавници, на които се сяда + страничната част, която се вдига нагоре. Колко горе-долу би ми излязло и бихте ли ми препоръчали тапицер в Пловдив.

Няма да са малко парите. Този диван е лесен за работа. Защо не пробвате с един такер да си го направите сами?

# 29
Няма да са малко парите. Този диван е лесен за работа. Защо не пробвате с един такер да си го направите сами?
И това съм мислела  Simple Smile Такер имам. Претапицирала съм столове и станаха супер. В дивана ме притеснява частта, която се вдига нагоре. Тъй като тя не се сваля и е обла, не знам как бих опънала добре плата, за да стане красиво.

Общи условия

Активация на акаунт