SUPERNATURAL: Home

• 23 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Ти се заключи в някоя стая и си прави каквото знаеш.

Да идва по-бързо епизода, че не знам..... Joy

# 721
Не мога, компютъра е  в хола. Всякакви досадници минават. Crossing Arms

# 722
Ей, много мразя така.

Да седна да гледам някой сериал и да почват да минават за щяло и нещяло.
По принцип гледам докато децата спят, защото е невъзможно иначе.

# 723
На мен никой не ми пречи. Щото хапя. Но аз самата си преча на любимия сериал Joy . Помня едно време, когато ми беше широооко около врата, гледах Supernatural онлайн по нощите Crazy . И после репетè с Миуото. А сега много неща не ми позволяват този лукс: дете, работа, хронична липса на време и сън.
На практика следя - и то със закъснения - само този сериал, зарязах Grimm, Arrow, Sleepy Hollow, Outlander...
Намерихме време за Taboo с Том Харди обаче Mr. Green . Мммляс!

# 724
Не съм гледала Табу, другите ги следя.
Финалът на Грим е другата седмица, уникален сериал е, точно такива харесвам, а и актьорите са ми много на сърце.
Стрелата не си заслужава гледането, сезона е отчайващ.

# 725
Само осем едночасови епизода е Taboo-то. На мен ми хареса много. Ох, Том, ах, Харди Flutter !
Grimm имам намерение да го догледам, може би лятото. Досади ми в един момент, но все пак ми е интересно да разбера как се развива и свършва историята.
Оли тренира ли? Гол Whistling ?

# 726
Импалче, кажи ми нещо повече за Taboo. Защото от резюмето нищо не се разбира. Хич не грабва. За какво се разказва?
И да не е спам давам нещо за Кастиелките

Joy

# 727
Не, за съжаление, даже ми идва да го лумна с нещо по тиквата, че не мога да го търпя.
В последният епизод беше вързан и гол. Mr. Green

# 728
Че какво лошо има във вързан, гол мъж  Thinking

# 729
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

И да не е спам давам нещо за Кастиелките

Joy

Ох, Миша!

Аз напоследък по Викингите лапнах...

# 730
От толкова време ги отлагам, а само хубави неща чета за тях.

# 731
Вързан и гол Оливър! Да, да, да! Ще се гледа епизода Joy .
Елорка, ще напиша след малко в скрит текст.

# 732
През цялата серия. Mr. Green

# 733
Навих сеее Joy  !
За Taboo:
Скрит текст:
Разказва се за Джеймс Дилейни, който се завръща в Лондон заради смъртта на баща си след десетгодишно отсъствие. Най-ценното му наследство е парче земя близо до Ванкувър, важно за търговията и със стратегическо значение във войната между американците и Великобритания. Апетити към него имат мощната и безскрупулна East India Company, короната, американците. Джеймс е притиснат отвсякъде, намесват се още съпруга на сестра му, последната жена на баща му… Измъква се с хитри планове и малко съюзници, често с жестокост. Има много тайни около това какво се е случило с него за десетте години в Африка, има мистични елементи като видения, заклинания, има и някоя и друга мръсна тайна.
Хареса ми, защото е динамичен, с обрати, брутален. Умирах от нетърпение да разбера какво ще се случи по-нататък.
Харди с не много дрехи също не е за изпускане Flutter .

# 734
С последното изречение ме нави. Laughing

Серията е тъпа, тъпа, но си заслужава да се гледа само това.
По-голямата част бяха спомени на Оливър от времето, което е прекарал в Русия при гангстерите от някаква групировка, за името не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт