АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 477
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен,и на мен юни живот и здраве ми предстои раждане в Селена а моя док каза че задължително трябва да мина консултация с анестезиолог-нещо което за първи път чух,не беше споменавал до сега но и не каза подробности.Да питам вас какво се прави на нея,има ли значение кой ден и в колко часа ще отидеш и заплаща ли се?

# 226
На мен също ми предстои. Консултацията е безплатна и се прави всеки ден между 11-13 ч от анестезиолога на смяна. Не се записват часове. Нека момичетата минали през това се включат с още информация, ако има такава.

# 227
Здравейте момичета, искам да попитам при раждане ако има уговорка с даден доктор плаща ли се допълнително за избор на екип.

Не, не се заплаща. Просто трябва да се разбереш с него, че ще раждаш при него и той да знае, че може да го извикат за теб. Когато отидеш да раждаш пък изрично казваш за това, че си негова пациентка. Аз раждах така при Кръшков. Бях с контракции и 3см разкритие, приеха ме и му се обадиха. След час той дойде и стоя до мен докато всичко не приключи.

Консултация с анестезиолог не съм правила. Мисля, че е задължителна при планирано секцио.

# 228
Аз ще съм нормално с епидурална упойка и пак казаха че е задължително.

# 229
Аз бях нормално с епидурална и нямах консултация.

# 230
  • Пловдив
Здравейте и от мен,и на мен юни живот и здраве ми предстои раждане в Селена а моя док каза че задължително трябва да мина консултация с анестезиолог-нещо което за първи път чух,не беше споменавал до сега но и не каза подробности.Да питам вас какво се прави на нея,има ли значение кой ден и в колко часа ще отидеш и заплаща ли се?

Аз бях с планирано секцио заради високо кръвно и минах задължително консултацията! Влиза се без записване, по реда на идване пред кабинета, между 11.00 и 13.00 ч., като може и да се забави анестезиологът, ако има повече ангажименти в родилното отделение. Продължителността на консултацията е около 15 минути и е безплатна. Попълва се един въпросник, по който се разпитва пациентката за общото и състояние, хронични заболявания, предишни операции, медикаментозна терапия, ако има назначена такава и др. Ако поискаш информация, ти се обяснява по-подробно за вида на анестезията. Като цяло не са привърженици на пълните упойки при секцио, ако няма предпоставки. Добре е да се занесат и последните направени кръвни изследвания и ехография. Има опция да си избереш и анестезиолог. Аз държах на секциото ми да е д-р Георгиев и попитах на регистратурата кога ще дава консултации в кабинета. Съответно отидох тогава, когато той беше на смяна и лично той ми проведе консултацията, като му казах, че държа той да ми постави упойката. Докторът си отбеляза на листа от консултацията и наистина в деня на секциото той беше на операцията, въпреки че аз доста рано я направих тази среща и дори нямах още уточнена дата на секциото. Прниципно е добре, особено за нормално раждане, като влезнеш в 9-ти месец да се срещнеш с анестезиолог. иначе за планираните операции искат поне седмица преди това да стане тази консултация. Това е като информация, която мога да дам. Успех и леко раждане на всички, на които им предстои!

# 231
  • Пловдив
Цвети е писала подробно за консултацията. Явно зависи при кой анестезиолог ще попаднеш, защото моята консултация протече в рамките на 3 минути (без да преувеличавам). Не знам името на анестезиологът, но говореше адски бързо и дори не дочакваше отговорите ми.
На лекциите в болницата има тема за упойките - там обясниха по-подробно и имаше възможност за задаване на въпроси. За нормално раждане препоръчват епидурална и леко с усмивка подхождат към "героините", които искат да родят без упойка, а в хода на раждането си променят мнението. Или поне с такова впечатление останах аз на лекцията.

# 232
Аз се радвам, че си направих консултацията с анестезиолог, защото се наложи спешно секцио и нямаше никакво време за губене, в предвид създалата се ситуация. Така, че намерете време, като влезете в деветия месец и я направете.

# 233
На мен също ми предстои раждане следващия месец.Въпроса ми е колко често ви викат на консултация и слушат ли ви тоновете като се влезне в деветия месец.

# 234
  • Пловдив
На мен също ми предстои раждане следващия месец.Въпроса ми е колко често ви викат на консултация и слушат ли ви тоновете като се влезне в деветия месец.

В деветия месец ми направиха два пъти запис на тоновете, т.е. по веднъж на седмица, през втората и третата седмица от деветия, но аз бях с планирано секцио една седмица преди термин. МИсля, че и толкова пъти ходих на консултация.

# 235
Аз в 9тия съм на док всяка седмица като редуваме една седмица тонове на следващата ултраВук😊

# 236
Момичета, знаете ли колко струва 4Д при Кръшков, всеки ден ли работи , колко дни предварително е хубаво да си запазиш час , и обръща ли достатъчно внимание на пациентите си

# 237
Момичета, знаете ли дали д-р Минева работи със направления? Към края на месеца трябва да мина на преглед през нея, д-р Петрова ми издаде направление, но на регистратурата ми измрънкаха нещо че тя май не работела с направления все още...
Сигурно вече не ти върши работа тази информация, но от скоро д-р Минева работи с направления.

# 238
Момичета, знаете ли колко струва 4Д при Кръшков, всеки ден ли работи , колко дни предварително е хубаво да си запазиш час , и обръща ли достатъчно внимание на пациентите си

Май зависи кой ти води женската, но не съм сигурна - иначе е 90 лева е феталната. На мен ми хареса как работи, само дето отидох много рано, не ми взе нищо и ми каза след месец пак да ида...На 2-ри Юни съм на преглед, така че не мога да кажа повече. Иначе за час знам че горе долу месец предварително...

# 239
Момичета, знаете ли дали д-р Минева работи със направления? Към края на месеца трябва да мина на преглед през нея, д-р Петрова ми издаде направление, но на регистратурата ми измрънкаха нещо че тя май не работела с направления все още...
Сигурно вече не ти върши работа тази информация, но от скоро д-р Минева работи с направления.

Напротив! Идеално ми идва Wink На 30-ти ми е часа при нея! Благодаря много!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт