Поликистозни яйчници - Тема 4

• 70 817
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • Dope Reach
Всички тези са ми били пускани от доки, така че си на прав път. Преди да правим опити трябваше да регулираме всеки един от тях, който не беше в норма. Моят съвет е да посетиш и ендокринолог, нещата са тясно свързани. На мен ми откриха повишен TSH, което ако бебеправите трябва да е под 2,5, на някои момичета казват под 2 или даже 1. Факт е, че познавам момичета, забременели с TSH доста над тези стойности, но за момичета с поликистоза е по-добре да си е в рамката. Успех!

# 691
  • София
Да вмъкна, че прогестерона се изследва 7дни след овулация, а не конкретно на 21 ден, защото овулацията може да не е на 14-ти ден.
Следи се с тестове за овулация или с прегледи и се пуска 7 дни след това.

Ако се следи с тестове да се има предвид, че овулацията настъпва между 24 и 48ч след положителния тест.

# 692
Здравейте, започвам стимулация по дълъг протокол, моля ако някоя от вас е правила да пише как и е действала тази стимулация. Знам че при всеки е индивидуално...

# 693
  • Dope Reach
Аз получих хиперстимулация - асцит, затруднения с дишането, 5 дни в болница. Подуването спадна след 3 седмици, в които нямах възможност да ходя на работа, ходих превита наполовина. Не искам да те плаша, не ме разбирай погрешно, но е възможност.

Принципно казват, че добрият специалист ще следи изкъсо стимулацията, в опит да не се стигне до хиперстимулация, но аз потърсих едни от най-добрите специалисти и все пак се получи. Ако отново нямам овулация пак бих пристъпила към стимулация, но този път ще преценя рисковете по-внимателно. Успех!

# 694
Незная вече как да действам с къс протокол нищо не става фоликулите не растата, сега с дълъг може да се получи хиперстимилация / дано да не стане /. Аз нямам овулация....

# 695
  • Dope Reach
Щом се налага, го направи. Лечебното заведение, където ще те стимулират в твоя град ли се намира? Аз трябваше да пропътувам 200 км., за да стигна до клиниката, където ме стимулираха, за да ме приемат в болницата и това си беше допълнително притеснение. Но, за да те успокоя, мога да ти кажа, че въпреки всички вливания и антибиотици, си тръгнах от болницата в същото състояние и се оправих сама вкъщи, хапвайки много диуретични храни, т.е. често ходене по малка нужда. Не започвай стимулацията си с кофти мисли, извинявай ако съм те наплашила. Всичко ще бъде наред!

# 696
Клиниката не ми е града и аз пътувам около 200 км... Не няма проблем не си ме наплашила, разсъждавам си. Голям проблем с тези яйчници. А ти как се справяш ин витро правили?
Извинявам се за многото въпроси 🙂

# 697
  • Dope Reach
Няма проблем, ще помогна с каквато информация разполагам. Simple Smile

Ние направихме стимулацията, доки посочи два дни, в които да се обичаме и забременяването се получи спонтанно. Да не би да се лекуваш в Тутракан?

# 698
Не в София в Надежда.

# 699
  • Dope Reach
Ясно, няма значение, просто пробвах. Споделяй страховете си с доки, все пак си плащаш за това и то не малко, длъжни са да ти обърнат внимание. Успех!

# 700
Много благодаря за инфото 🙂

# 701
  • София
Момичета чета какво пишете от доста време, но най накрая се реших да напиша за да не се шашкате толкова и да не ви минават какви ли не лоши мисли в главите. Имам дъщеря на която и казаха да забрави за деца тъй като е живото застрашаващо износването на плода за нейния организъм. На кратко има  псориазис-паднал имунитет до минимума в следствие на него анемия, поикистоза на 2-та яйчника, множество кокоши тръни, много лоши хормони, цикъла и идва на 2-3 мес. веднъж, много голяма рана на шийката на матката всичко от сринатия имунитет. Къде ли не ходи и накрая сама се излекува с неща на билкова основа, след прием на 1-вия мес. организма сам изхвърли кокошите тръни-които бяха 5 пъти премахвани от специалисти и заключението беше не можем да ти помогнем, и анемията се оправи на половина, хормоните взеха на половина да се подобряват, след прием на 2- рия мес анемията изчезна на пълно, а поликистозата от яйчниците взе на половина да се подобрява и хормоните взеха за се подобряват, отиде да премахне и раничката- за която не се наемаха да я махат в 3 клиники защото била голяма и е много рисково. След прием на 3-ти мес. Поликистозата от 1 яйчник изчезна на 100% и е вече абсолютно здрав, а другия е почти оздравял още малко му трябва, всички хормони си влезнаха в норма, цикъла вече си и идва всеки мес нормално с ежемесечна овулация, няма и помен от раничката, а лекарите се чудеха как е възможно да се оправи всичко до такава степен. При прегледи и изследвания се установи, че вече е напълно здрава жена с много добра овулация и множество яйцеклетки и репродукцията и работи намакс.
Извинявам се за дългия пост, но написах една истинска история с моето дете за да видите, че всичко е лечимо не трябва да се отчайвате и губите кураж. И само за информация каза какво е пила на 3 нейни приятелки с полокистоза и 3 те вече се оправиха и имат напълно нормални яйчници и репродукцията им е на макс. Успех на всички,  умишлено не написах какво е пила за да не си помислите, че правя реклама на нещо.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 00:45 от pepita5

# 702
pepita5, моля напиши какво е пила за поликистозата. Благодаря! Форумът е място за обмяна на опит, не се притеснявай. Успех на детето ти!

# 703
И на мен ми е интересно каква е тази панацея, която за месец лекува псориазис, поликистоза, нисък имунитет, кокоши тръни и рана на шийката на матката.

Дано да е истина и момичето да се е подобрило, но ми намирисва на чиста реклама този пост.

# 704
  • София
Извинявам се, но никъде не съм написала, че псориазиса е излекуван. Той не се лекува само се приспива за определен период и отново се активира от различни фактори и точно заради такива изказвания като Вашето, не написах какво е взимала и през ум не ми е минавало да правя реклама на нещо. Просто исках да споделя исински случай и да успокоя момичетата които са зазубили кураж.

Общи условия

Активация на акаунт