Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 888
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Сега си пристигаме. За сега няма да постъпваме в болница. Гърди чисти,гърло отврат. Зинат125,гентазон капки за нос,стодал,финистил,гастрорефлуксният сироп и вече му изпускам края.....

# 511
Поли, бързо да оздравява Гери.
Аз давам 1/2 жълтък два пъти в седмицата, а даже днес яде и пиле с тиква и картофи и много се хареса.

# 512
Поли бързо оздравяване Simple Smile

# 513
Роузи, всеки път варя ново яйце. Белтъкът и останалата една трета от жълтъка ние си ги хапваме Simple Smile Смесвам чвтвъртинката със зеленчуковото пюре,фино намачкан.
Днес дадох за пръв път каша. Взела съм две, оризова с банан на Тьопфер и зърнена, безглутенова с ябълка на Хумана. Днес направих от втората с вода и много добре се прие, но консистенцията беше рядка въпреки че спазвах инструкциите на опаковката. Вие кашата как я давате, с лъжичка или в шише? Ние омазахме всичко с лъжичка, рядка стоеше.

# 514
Поли, добре поне, че гърдите са чисти Hug Казаха ли от какво може да е така гърлото? И защо финистил? За алергия ли се съмняват?

Ели, аз съм взела на Топфер безмлечната. Смесих 60 мл вода с 2 лъжички от формула 1 Лактана, добавих 3 лъжички каша и 100 гр пюре от круша, което аз съм си правила. Не беше водно, а по-скоро като разварен ориз. Получи се към 200 гр манджа, която му беше доста, но за 40 минути я изяде. Или поне 170 гр...другото беше по него и кревата Mr. Green

# 515
Финистила служи и за успокояване на спастичните пристапи,които прави. Докторката се съмнява,че е тръгнала,цялата гадост или от зъби или като сме много хора у дома,някой да и е довлачил нещо. Показатело е бил и гъбите,които е развила в устата. Де да знам вече, Cry Искам и да поспя малко, пък все акъла ми в нея. Има само едно нещо хубаво-апва си момата,ма нека и.

# 516
На мен се е метнало детето! Вали, трещи, топло, студено...апетит все има! Шегата настрана, добре е, че си хапва. Дано да имате спокоен следобед и после лека нощ Hug

# 517
Благодаря,дано. Приспивам на ръце Cry

# 518
Благодаря, от утре ще почна и аз да предлагам кашите с плодови пюрета следобед.
Плуването днес е минало супер, ходиха с баща му по мъжки, че аз съм в цикъл. Никакъв страх няма от водата и много се кефи. И после спа!

# 519
Във ваната в Щерев ли сте още?

# 520
Не, Кристи, на басейна е, долу в аква сектора на Щерев.

# 521
Бях останала с впечатление, че сте във ваната още newsm78

# 522
Не, не, долу е вече. Ваната му идва твърде малка и физиотерапевтката каза, че въпреки, че е по-малък на възраст, може да мине към басейна. Най-малкият е там, ама не го е страх никак и се забавлява много.
Миналият път беше в джакузито, този път с татко си в басейна.

# 523
Браво на детето  Simple Smile

# 524
Колкото по-рано свикне с водата, толкова по-добре. Аз съм морско чедо и го знам това от личен опит. А и си имаме семейно занимание, което е готино Simple Smile Благодаря ти, че ни каза за там, Кристи.

Общи условия

Активация на акаунт