Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 885
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Моля  Hug Скоро и за Спартак ще кажа  Grinning

# 526
Даа, чакам с интерес и за там фийдбек като тръгнете. От каква възраст ги взимат там? Водата е солена, нали?

# 527
Крис,помогни със линк са инхалатор. Знам,че ти ползваше.

# 528
Поли, бързо да се оправя малката принцеса!  Hug
Радвам се, че поне не сте в болница да се стресирате.
Днес имахме гости и режимът отиде по дяволите... пюре не хапна, мляко не пи... не спа... киселя... чак като тръгнаха успях да го нахраня и успокоя.
Аз съм грохнала - всичко ме боли, но тепърва имам да пера и гладя. Утре пак ще съм зомбирана.

# 529
Крис,помогни със линк са инхалатор. Знам,че ти ползваше.
За съжаление, не мога Sad Моят е от Лидл, беше на промоция в определена седмица и го имаше в брошурата тогава.

Ели, солена е, да. Иначе след ваксините няма проблем да се започне.

# 530
Нищо,благодаря,ще почовъркам из нета.
На всичката мара втасала ходих и да гласувам. Дамммм пак Герб печелят,пък аз за ДПС гласувах   Flutter

# 531
Поли, инхалатор ти препоръчвам на Омрон. Нашият е такъв:
http://www.kbs.bg/pics/330/default/28/rrcyp1474232184.jp
 Има си приставка за малко детр. Имаме го вече шеста година. Бачка безотказно. Бързо да се оправяте.

# 532
Поли, инхалатор ти препоръчвам на Омрон. Нашият е такъв:
http://www.kbs.bg/pics/330/default/28/rrcyp1474232184.jp
 Има си приставка за малко детр. Имаме го вече шеста година. Бачка безотказно. Бързо да се оправяте.

Не ми отваря страницата,но ще им се заровя в сайта.Благодаря.

# 533
И аз съм взела инхалатор от Лидл, но още не съм го ползвала. Какъв разтвор слагате вие? Банка ФР със спринцовка съм чувала, ама веднъж като се ползва после колко време може да се съхранява така. Има ли по-малки дози? Този ФР в дозички като Назо Либеро не е същия като този за инхалации, нали? Извинете за тъпото питане, ама съм много невежа.

# 534
Същия е. Поне на мен така ми казаха лекарите и аз такива инхалации правих. Дозата за моя беше 2.5 мл. Тогава беше на 4 месеца.

# 535
Аз си взимам банка, дърпам със спринцовка и игла. Ползвам, докато свърши, не съм забелязала нещо да му има, тя банката реално е затворена, защото отворът е едно меко нещо, което само дупча с игличката.

# 536
Привет.
Бързо да се оправят болничките и да минава леко.  Hug

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 11:54 от Anyyyone

# 537
Днес тиква, хапна две лъжици с погнуса, мисля да и давам 3 дни, после картоф.
Тиквата на хип наистина е отвратителна на вкус, мисля да я запека пюрето леко на фурна. Дано по и хареса. Ужасно много плаче преди да заспи през деня и нищо не помага, нито люляне, нито пеене
До сега плака със сълзи и заспа, а и се спи, две не вижда.
Ели чета с интерес информацията за плуването, много съм навита и аз.
За съжаление Киндъроу ни пропадна миналия месец и ще се пробваме от другия.

# 538
Плуването им се отразява много добре във всяко едно отношение. Даже ме е яд, че не почнахме по-рано, че бебетата губят рефлекса да не поглъщат вода, след третия месец, та сега е като помпичка - шмърка яко вода през носа, и не можем да я потапяме под вода. Но правим упражнения вкъщи и скоро ще стане.
Пффф, ние снощи имахме криза - такива пърдежи цяла нощ, хайвана спи права, а в корема и симфония, бълбука, къркори и завършва с мощна пръдня... Докога ще се обаждат тея колики не знам. И като се сетя, че другия месец захранваме, направо ми става лошо.

# 539
Шошши и моята има много газове нощем, понякога още давам Дентокинд.
Освен това от два дни се буди да яде през нощта, явно млякото и е вече малко.

Общи условия

Активация на акаунт