Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 881
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Chuby, 150,180, 210 мляко пробвах - все си се буди  Mr. Green

Шошка, какви точно упражнения правиш за потапяне под вода? Че си представих страшни работи в мивката ви  Joy

# 541
Докато я къпем, поливам лицето с душ или чаша вода, и същевременно прокарвам отворена длан през лицето и леко натискам нослето за да не поглъща вода. Абе все едно миеш лицето обилно с вода, но леко притискаш носа. Комшийчето свикна и сега всеки път като види чашата с вода, или като го гмуркат направо си затваря очите и притаява дъх,и редовно го потапят под вода.

# 542
Аз ще го пробвам в коритото да цамбурка, докато не ми се сецне кръста, де Laughing

Плуването ще почна като му сложат последните ваксини, след почти две седмици. newsm44 newsm30

# 543
Чуби, не е ли Коликинд за коликите?

# 544
  • София
Добро утро! Жива съм  Laughing Май ще живея...

Chuby И аз не я харесах тая тиква  Rolling Eyes Давах и пюре, което аз съм правила - пак не се харесва. Но наистина не съм запичала. Сподели после моля те. Няма да го мъча много, много. Имам още малко, ще я пробутам по малко из други пюрета.

Шошии Добре, че обясни.  Mr. Green

За днес - картоф, морков и спанак. Спанакът е нов, ще видим дали ще го хареса.

Слетобед ще е ябълка. Ама мисля да я дам с оризова каша, че предният път с тази ябълка огладня много бързо.

Въпрос към тези, които правите пюрета - как ги правите? Аз засега само варя зеленчуци. Не съм пробвала да запичам или пържа. За пърженето нещо се въздържам все още..  Rolling Eyes

Вчера пробвах да му дам парче банан да си го държи и смуче. Не е за нас това. Първо не иска да се цапа  Mr. Green (ах, на мама чистника, много ме радва това  Mr. Green ), а после се ядосва, защото само със смучене нищо не влиза в устата.

Едното оченце секретира.  Tired Иначе е по-добре с хремата, но все още я има.

# 545
Докато я къпем, поливам лицето с душ или чаша вода, и същевременно прокарвам отворена длан през лицето и леко натискам нослето за да не поглъща вода. Абе все едно миеш лицето обилно с вода, но леко притискаш носа. Комшийчето свикна и сега всеки път като види чашата с вода, или като го гмуркат направо си затваря очите и притаява дъх,и редовно го потапят под вода.
Интересно!

Мисис, аз само на пара ги правя. Моят пък банан обожава да смуче. Проблемът е, че понякога успява да отхапе по-големи парчета и ме е шубе да не се задави.

# 546
Ох, пак изтрещявам - днес звънях да си записвам час за горене на раничката, взеха да ми говорят за някакви пълни упойки, чудеса  Shocked Егати... доколкото проверих на няколко места е с местна анестезия...  Shocked
Аз също варя на пара, пърженето ще го избягвам възможно най- дълго време, а печене ще започна при fingerfood-а към осми-девети месец.
Мисис, радвам се, че си по-добре.  Hug

# 547
Лид,наложително ли е да се гори? Само една цитонамазка ли си пуснала, тази която показа 3а група? Аз им нямам 100% доверие и както ти казах бих пуснала и течнобазираната цитология. Раничка и аз си имам, но не я барам, само се следя редовно. Веднъж съм имала отклонение и бях 3а група, но след лечение всичко си влезе в норма.

# 548
Кога трябва да имаме превод от нои ? Ох момичета мен ми се разказа играта от хора с тея анкети.

# 549
Ели, имам и биопсия CIN 1, което не е хубаво и затова трябва да се махне. Да ти кажа аз също искам да я махна възможно по-скоро, за да знам, че я няма. Иначе мислите ми биха били само там. Но не искам пълни упойки, като се разчетох навсякъде пише, че при горене е месна упойка, а доколкото разбрах моят резултат е за горене, а не за рязане...  Чакам да говоря с лекарката на обяд, че беше в операция.

# 550
Разбирам, при теб е различно значи. Стискам палци да може да се направи манипулацията без пълна упойка, щом те притеснява. Да кажеш после какво е казала лекарката ти.

# 551
Lid аз преди 14 години имах раничка на шийката на матката и ми я гориха,  но упойка не са ми слагали. Имаше само едно леко неприятно усещане и мирис на изгоряло ако е необходима същата процедура не виждам за какво е тази упойка. По онова време биопсии не правиха, но обикновената ми цитонамазка беше втора група.

Ние днес бяхме при педито и се оказа, че е само хрема. Гърлото е ок и гърдите са чисти. Каза ми да продължавам с Имунокинд, витамин С и ми изписа капки Макситрол. Само не я питах за колко дни, но се надявам за 6-7 дни да премине.

# 552
Момичета звънях до НОИ майчинството на майки с деца под 1 годинка ще се плаща на 3 април.И аз съм имала раничка и сама се оправи

# 553
Леле много сте писали, не успявам да ви изчета.
Ще ви искам съвет. Моята Ема от няколко дни има гурелчета в двете очи. Капя кърма и едното се оправи. Второто обаче сълзи и тя го търка с юмруче.
Дайте съвет капки ли да купувам, какви?
Лекарката ни я няма тези дни

# 554
Анита какви анкети?

Общи условия

Активация на акаунт