Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 879
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Alja98 Пробвай с отвара от лайка. Сваряваш лайка и после с тампон измиваш. Миеш навътре, т.е. от края на очето към нослето. Минаваш веднъж с тампон и хвърляш.

2 пъти ми се е случвало и ми е помагало. До следващият ден е ок.

Сега съм в същата ситуация - секретира едното оче и цял ден измивам с лайка, през час в общи линии. Надявам се да повлияе добре. Ако до утре няма промяна, ще търся и аз някакви капки.

# 556
Анита, добра информация за паричките ни даваш, че вече пасвършиха от предния месец.
Поли, как е малката?

# 557
Мисис Роузи, благодаря. Ще го пробвам днес щом се приберем от разходка. Надявам се да подейства , че малкото доста се нерви и се търка до зачервяване с юмручето. Та мия и често юмручето да не зацапва допълнително

# 558
Мисис Роузи, благодаря. Ще го пробвам днес щом се приберем от разходка. Надявам се да подейства , че малкото доста се нерви и се търка до зачервяване с юмручето. Та мия и често юмручето да не зацапва допълнително
Можеш и с преварена водичка да измиваш с тампонче, пак в посока към нослето.

# 559
правих паралелно преброяване на изборите след като гласуваш в стаята в колидора попълваш кратка анкета и отбелязваш за кой си гласувал

# 560
В болница сме Краси. Не сме много добре....

# 561
Еее, аз мислех, че се е разминало и се лекувате вкъщи Cry.Бързо да оздравява Гери Heart Eyes

# 562
Благодаря ти.

# 563
Ели, това, което ми обясни по телефона е, че раничката отива към канала на шийката и заради биопсията се налага да изгори повече, т.е. на по-дълбоко и с месна упойка не ставало. Каза ми, че ако го направим повърхностно догодина ще излезе пак, затова иска да си свърши работата, а не да се горим по няколко пъти. Но ММ каза, че иска да разговаряме преди манипулацията на живо, а не така по телефон, та в сряда в 11:30 ще ходим да обсъдим всичко около процедурата. Напрегнах се. Стискайте ми палци всичко да е наред.
Днес е егати деня.... малкият се обрина от пащърнак... това, което мога да споделя от видяното е, че избива почти веднага като червени петна - изглежда като пламнало.   ooooh!
Поли,  Hug !

# 564
Колко са големи петната, Лид? И колко бързо минаха?

Поли,  Hug Hug Hug

# 565
Лявата буза беше цялата пламнала, на мен ми се видя доста голям участък, а на вратлето беше по-малко петънце.
Минаха за около два часа. Но аз дадох само 5 лъжички пащърнак, днес е вторият ден. Вчера яде само една лъжичка.

# 566
  • София
Поли  Sad Пиши, като имаш възможност.

Iid Явно пащърнакът няма да е вашата храна Sad

# 567
Еее Поли бързо оздравяване на бебка

# 568
Мисис, със сигурност. Педиатърката каза два месеца пащърнакът да е аут от картинката.

# 569
Поли, бързо да ви пускат и да се оправя малката!

Общи условия

Активация на акаунт