Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 872
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Лид моята я гориха без никаква упойка, то изобщо не боли.
Дентокинд за зъби  давам. Тя дори не се буди да яде по нощите ами да играе, но само манджа я приспива.
Пържено на бебе не се дава, всичко се дава варено и пасирано, но тъпото пюре леко ще го пекна утре на фурна, че е ужасна гняс, дано малко се оправи. Три дни ще я мъча с тиква, после картоф и тиква и така. Лека нощ, лягам си с кокошките, да си подплатя за нощтната вахта.
Поли бързо да оздравявате.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 21:07 от Chuby

# 571
Chuby, а защо не пробваш да направиш домашно пюре? Може да й хареса повече, а и на теб дори?
Това, което ми обясни лекарката е, че упойката се налага, защото трябва по-дълбоко изгаряне.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 572
Интересно , че тази нощ всички спите. Моята малка Ема ме притесни , че вдигна вечерта лека температура 37.6 . Дано се размине и не се усложни.
А и моя мъж ме притесни . Ще се местим явно скоро. Местенето на покъшнина с бебе ми се струва кошмар. Много мразя по принцип да се местя. Като малка ми се наложи два пъти и все по- далеч.
Е оплаках се.

# 573
Добро утро!
Поли,бързо оздравяване  Hug
Пържено нищо до към 2-3 години и то само да опита нещо.Силни и люти подправки също.Покрай баткото се научих да готвя без запръжка супи и манджи.Към годинката мина на нашата кухня.Отделях му неовкусеното ядене ,а на нас слагах допълнително подправки.Той от 10 месеца мина на детска кухня,а бебка с нейното темпо на захранване незнам кога ще яде готвено.Започва с кеф да си яде пюрето и после се започва едно мрънкане докато не й дам млякото.Иначе каша с плод не отказва,но пък я запече.Сега трябва да въведа круша и синя слива ,за да се оправи.
Да се похваля,че коланите не я спират да се обръща и даже застава на коленца за пълзене,но само се клати напред -назад  Joy

# 574
Браво на детето!

Аля, къде ще се местите?

Моят спа при нас в леглото  Crossing Arms

# 575
А добро добро наспах се добре сега Мишето яде .Стана в 7:30 хапна и заспа сама до 10 .Днес ще ходя да си търся обувки за пролетта ,че вече мойта са зле. Аля не се ядосвай за месетеното на всеки се случва Simple Smile може да е за добро

# 576
Поли как е Гери днес ?

# 577
Печено пюре се одобрява повече от варено  Joy
Лид само тиквата давам от бурканче на Хип защото есента не се запасихме, всичко останало ще се прави.
Като стигна до месото ще го мисля тогава.
Аля вие ще се метсите, нас ни предстоят ремонти по къщата, абе край няма просто.
Тази нощ беше по-кротка, по едно време започна да скимти насън, но сама се укроти и заспа. Според мен от зъби, дадох и пак Дентокинд преди лягане.
Днес временцето е мега файн - поне ще се поразходим  Hug

# 578
  • София
Добро утро! Благодаря на всички за споделено мнение и опит в готвенето на пюрета. И аз се въздържам, но на доста места попаднах на рецепти със запръжки. Това доста ме замисли и си викам, че е време да питам  Mr. Green

Alja98 Стискам палци да не се усложни. Ти как разбра за температурата? Питам, щото с хремата ни все го пипам да не е топъл. Като не е топъл не вадя и термометъра.  Rolling Eyes Ама ако има до 37,5 незнам дали ще я усетя само с пипане.

Сигурна съм, че местенето ще е за добро.  Hug Знаеш ли как се разчиства от ненужни неща при едно преместване. Ще си направиш пролетното чистене.  Laughing

Последният път като се местихме имах около месец да опаковам и местя. Почнах с всичко ненужно, например сезонните дрехи, неща, които се ползват рядко. Опаковах, а в един файл в компютъра записвах в кой чувал и кашон кое се намира. Но доста подробно ги описвах, например - син пуловер, черни дънки, блузата дето не харесвам...  Mr. Green После номерирах само кашоните и чувалите. Привлачих всичко ненужно бавно и славно и го засилих на тавана. В последня ден местихме само големите неща и съвсем малко дрехи и дреболии. После ми беше лесно разопаковането. Като исках да намеря нещо, гледах във файла. Сортирах и колкото мога не по типове, а по ползване. Най-ползваните неща на едно място.

Да се похваля,че коланите не я спират да се обръща и даже застава на коленца за пълзене,но само се клати напред -назад  Joy

hahaha hahaha hahaha Мойто не може да отлепи корема от леглото.  hahaha

# 579
Почнах с всичко ненужно, например сезонните дрехи, неща, които се ползват рядко. Опаковах, а в един файл в компютъра записвах в кой чувал и кашон кое се намира. Но доста подробно ги описвах, например - син пуловер, черни дънки, блузата дето не харесвам...  Mr. Green После номерирах само кашоните и чувалите.
Доста свободно време си имала Mr. Green

Днес временцето е мега файн - поне ще се поразходим  Hug
Тук е мега колд Mr. Green Ама след малко го мятам и аз в каруцата, че сме на киндиру и после Южния!

# 580
  • София
Почнах с всичко ненужно, например сезонните дрехи, неща, които се ползват рядко. Опаковах, а в един файл в компютъра записвах в кой чувал и кашон кое се намира. Но доста подробно ги описвах, например - син пуловер, черни дънки, блузата дето не харесвам...  Mr. Green После номерирах само кашоните и чувалите.
Доста свободно време си имала Mr. Green

Joy
Сега го прочетох  - звучи по-сложно отколкото е. Като натикаш в кашона, сядаш и за 2 мин описваш какво има в него. Сякаш не ми отне толкова време  Laughing... или си мисля, че ми спести много след това. Аз не успях да разопаковам всичко веднага и месеци наред си ползвах файла докато търсех нещо.  Simple Smile

# 581
Не успя или се моткаше и те домързя?! Признай всичко! hahaha hahaha hahaha

# 582
  • София
Свърши ми свободното време.  Mr. Green

# 583
Мисис, страхотна организация си имала. Аз съм се местила осем пъти в живота си, като два пъти съм сменяла и града на живеене, та вече съм претръпнала.  hahaha  При местенията сортирах нещата в различни по цвят чували и кашони и надписвах кашоните, а на чувалите слагах листчета вътре. Също като теб тези, които ще трябват до края на старото място и веднага след преместването на новото, опаковах последни и на едно място, а не сортирани.

# 584
Ние се нанесохме да живеем тук август и още си имам неща в кашони. Ама и къщата е полуобзаведена, че ни свършиха финансите, ся да не говорим как оградата барабар с вратите ще лапне 20 бона, но поне се утешавам с мисълта, че е последното голямо перо.
Та да се върна на въпроса с кашоните - всичко напдисвахме и направихме списък, че беше страшно, аз бременна в осми месец, като се нанесохме и на място правихме кухня, спална, да не казвам как сме спали нагъчкани на дивана и ползвахме малката баня за кухня, абе шоу беше...  Mr. Green
Изкарах цяла зима с три пуловера и два чифта джинси  Whistling
Всичко минава и се забравя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт