Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 860
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Мисис Роузи, Chuby, Кристи поуспокоихте ме. Ще сортирам с кашони. Иначе сме решили да бягаме от Лозенец към периферията, на северните райони. Задължително дворче и ни се иска да строим къщичка. Южните райони са свръхнаселени и всичките са зони за блокове, та рано или късно ще скрият слънцето на ниските къщи. Оглеждаме още, но клиенти за нашия апартамент много и напират.
Иначе температурата я меря с безконтактен термометър, като лазерен пистолет е. На главичката и вратлето.
Най - точно е с живачен в ануса, но такива не останаха

# 586
Аля кой квартал ли сте избрали

# 587
Оправих си PC-то Simple Smile

Вчера беше пълно фиаско с пащърнак, картоф и АМ, рева, рита, ужас. Накрая и дадох 60мл АМ и малко тиква и приключихме. Повече пащърнак - НЕ! Днес яде пуйка с тиква, одобри се. Simple Smile То пуйката е само 8%, ама стартът на месото е даден, точно на 1/2 годинката. Simple Smile По този повод спретнах една половин торта със сметана и Нутела, дано да не умрем от толкова сладко! Grinning

Поли, как сте?  Hug

# 588
  • София
Alja98 И аз благодаря!

Много е хубаво строенето на къща. ДАно стане бързо и без твърде много драми! Уви, често не е така, може би и Chuby ще потвърди, но все пак съм оптимист. Simple Smile

Adinko87 Честита месечинка! Знаеш ли защо от солети не се дебелее? Защото като почерпиш всички и за теб остават 2-3 солетки.  bowuu Та... тази торта...  Flutter

Днес си изядохме вчерашното пюре - картоф, морков и спанак. Днес се одобри. Simple Smile Слетобед - оризова каша с АМ и сини сливи. Изяде се цялата! Simple Smile

Хремата намаля, почти я няма. Очето също е много по-добре, почти не секретира!  Praynig Обаче... ака вече 5 пъти за днес. Не е воднисто, започна от твърдо оформено и сега е по-кремообразно  Crazy Не е много като количество, ама почва да ме плаши броят. От друга страна вчера изльока 240 мл чай на обяд, после повърна де.. ама пък може да е подействал. Днес пак, и сини сливи, а и спанакът май му действа слабително.... Дано да е от храната.  Tired

# 589
Мисис и аз захранвам със спанак и сини сливи вчера, а днес повече спанак и захранвам с круша в кашата, та, дано да даде ефект, че изхожда пластелиненсто само веднъж днес.
Местене, оле, болната ми тема, до месец два и ние ще се местим, отново. Откакто сме се събрали с ММ  (5г) сме се местили 6 пъти, като два пъти сменяме града и няколко пъти в София, та, съм се освободила от всичко ненужно. Пак ще сменяме града, но по-близо до работата на ММ, само няколко километра. Нанесохме се в тази квартира миналата година през юни  Mr. Green изкараме по близо година и после си вдигаме чукалата.
Да дам отчет, днес бяхме на консултация, Патето е 8400гр, 68см, но спокойно вече да си я оставям да седи.
Утре прави 6м и ми се иска да й вземем бънджи, но касите на вратите ни нямат праг, какъв тип да й вземем? Не ми харесват тези, които стоят на земята, като паяци  newsm78. Ще съм благодарна за мнения.

# 590
Пюр, браво на вас!  Hug И аз се оглеждам за бънджи и мнение не мога да дам за никое, за жалост.
Мисис, радвам се, че нослето и очето са по-добре.
Имам питане - откакто захранвам малкият е със страхотни газове, които му причиняват огромен дискомфорт. След пюрето (независимо какво количество) отказва мляко. Започва да блъска шишето, да пищи и да се гъне на дъга. Започнах преди пюрето да давам Лефакс и на следобедното хранене също, но няма ефект. Говорих с педиатърката - каза да давам само по 50-60 грама пюре - ама той и сега не яде повече. Как мислите да спра ли захранването за малко? Така жално плака днес... хем е гладен, хем го боли...скъса ми се сърцето.

# 591
Лид вие нямахте ли рефлукс?  На твое място бих махнала всичко газообразуващо и бих намалила количеството. За газовете помага най-много еспумизан при нас.
Бамбина също седи, но бънджи няма да купувам, задръстих се с простотии в къщи. Ще спортува без бънджи. Играчките не я вълнуват, виж обаче буркани, капачки, моливи и каквото се сетите, е друга бира. По идея от Сиърс и дадох да изследва празна картонена кутия, цял час я въртя, лапа, бърка в нея, никоя играчка не е печелила такова внимание. Утре ще пускаме в нея предмет, да видим как ще е.
Понеже бяхте писали за строенето на къща, това е абсолютен кошмар. Трябва човек да е луд за къща, за да изплува над цялата простотия. Лапа пари и време като змей, равнява се на поне четири бесни бебета.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 21:10 от Chuby

# 592
Chuby, той яде само тиква и един ден малко пащърнак. Друго не съм давала. В началото давах само по лъжичка и увеличих до количество не повече от 50-60 грама. Захранваме се от 6 дни. Затова се чудя дали да спра за малко?

# 593
Шест дни тиква, много е. Давай му картоф, той поне не е газообразуващо. Моята яде тиквс два дни и пръцка доста. Утре последен ден тиква и минаваме ма картоф.
Яде днес 4 лъжици тиква,  утре 6 лъжици и край с нея, после картоф пак две, три лъжици и така. 50 60 гр ще давам чак след поне две седмици. Според мен е много толкова пюре на шест дни захранване.

# 594
Chuby, Lid, колко дни правите пауза между продуктите?

Например, три дни тиква, после почивате или веднага следващите три картоф/морков?

# 595
Аз дадох 60гр. на 3тия ден, 120гр. на 5тия, не е имала проблеми, зависи от бебето. Simple Smile

Adinko87 Честита месечинка! Знаеш ли защо от солети не се дебелее? Защото като почерпиш всички и за теб остават 2-3 солетки.  bowuu Та... тази торта...  Flutter

Айййде от мене да мине, почерпете се!  Mr. Green

# 596
Започнах с 2 лъжички тиква четири дни, на петия ден дадох малко тиква плюс 2 лъжички пащърнак, на шестия ден само пащърнак 6 лъжички, но там имаше реакция и днес дадох пак тиква.
Помбер, няма да правя пауза между новите храни и мисля да въвеждам по четири дни всяка нова храна.  

Едит: Адинко, та ти си ни цял Мастър Шеф! Честита месечинка!  Heart Eyes

# 597
  • София
Pure_nature Предполагам, че ще подействат.

Наистина сте се местили доста  Simple Smile Ей това е човек с опит  Simple Smile Супер мерки си имате  Heart Eyes

Нашите каси на вратите също не са подходящи. Та и аз съм се насочила към тези като паяци. Кое те притеснява при тях?

Iid И аз си мисля да пробваш с картоф 2-3 дни. Може би ще е добре да мине малко време, за да свикне организма. Затова може би това количество, което даваш, е ок. Ама май ще се решава в движение... То и аз съм така де.

Adinko87 Лелее, страхотна е! Направо разкош! Искам на живо!

# 598
Добър вечер. Кво да ви пиша да ви натоварвам излишно. Гери е с бронхиолит,инхалации антибиотик на 8 часа+урбазон. И сме с диария на лечебна хумана. Тая нощ я включиха на системи,че цял ден има 13 изхождания. Отделението има рота вирус Shocked и се моля да не би и това да ни споходи Praynig Иначе за 48 часа спах един час,цялото ми тяло трпери от болки...
Абе шашова работа,никоя да не е на мое място.

# 599
 Adinko87 страхотна торта и честита месечинка. Кога намери време да направиш такава торта. Явно имаш доста послушно детенце , моето повече от 15-20 мин. не стои само.
Мисис Роузи радвам се, че детенцето е доста по добре. Вас, колко време ви държа по сериозната хрема? Ние вече трети ден сме с доста сополи.

Edit: Поли лоша работа. Дано се оправите по бързо и да си се прибирате в къщи далеч от вирусите.

Общи условия

Активация на акаунт