Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 858
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Поли  Hug Не ни натоварваш. Радвам се като пишеш и стискам палци да мине бързо и без усложнения!

Стейси - от петък е хремата. Тази вечер обаче пак се запуши нослето по-сериозно. Събуди се с рев Sad Изчистих с аспиратора, успокои се и заспа. Още не е минало Sad Накъде прочетох - с и без лекарства - една седмица  Confused

# 601
Толкова е, да. Една седмица, да не кажа и десет дни.

# 602
Поли да оздравявате бързо и после у дома да сте здрави.  Hug
Адинко честита месечка
Няма да правя пауза между зелечуците, всеки следващ въвеждам по два дни

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 07:26 от Chuby

# 603
Поли, бързо да се оправяте... за съжаление, това е голяма част от родителството - болести, болници, лекарства Sad

Аз въвеждам нова храна на 4 дена.

# 604
Мерси за честитките! Simple Smile А тортата е много лесна и бърза за правене! Simple Smile Купени блатове, към 500гр Нутела и сметана и...мацате! Grinning Иначе, да, steisi77, бебката ми е много добричка, но и дядото я наглеждаше, де, докато правих тортата. Simple Smile

Ех, Поли, много неприятно! Sad Стискам палци бързо да мине и най-вече да не лепнете и ротавируса!  Praynig
И въобще не се притеснявай, че ни натоварваш, затова сме тук всички (или поне аз Simple Smile ), да си споделяме и да се подкрепяме!  Hug

# 605
Здравейте, момичета! Поли, бързо да се оправя твоята кукличка и да се размине без ротавирус.
Аз днес се чух с един мой колега, който е с породени дечица. Имат едно момиченце, което е месец по-голямо от нашият малчуган и момче на 2 години. Пуснаха 2 пъти баткото на ясла и оттогава са нон стоп болни, като лежаха и в болница. Сега баткото пак е в болница, преместили са ги в инфекциозно отделение, в момента е с ротавирус. Малката пък е с непрекъсната кашлица, която се оказала от котката им и сега и търсят нов дом на мацата. Много тъжно ми стана Sad Какви са тези болести, егати? Едно време така ли е било, се питам аз или просто в момента живеем в много мръсна среда. Ей такива екзистенциални въпроси ме тормозят напоследък.

Иначе със захранването потръгнаха нещата, вече се храни по-добре нашия човек. Особено следобедната каша с плодово пюре (за сега съм въвела само ябълка), се тачи много и се излапва за минути. Не знам наистина преди като са захранвали с плодове или сок, как са успявали после да пробутат зеленчуците. Видимо плодовете са по-предпочитани Simple Smile
Момичета, вие продължавате ли да правите масажи и гимнастика? Аз да си призная, вече нищо не правя, той е като шило и едвам успявам да му сменя памперса. А от гимнастика май няма нужда, мята се и се движи непрекъснато.

# 606
Мръсна среда, некачествена храна и ето ти резултат.
Аз мимам спомени, че като дете съм боледувала един, два пъти годично и то  - гърло, температура.
Синът ми нали беше с астма, казаха ми лекарите, че специално в СФ всяко второ дете има бронхиални проблеми или алергия някаква, от мръсотията.
Аз съм от Изток и едно време там на улицата ни имаше тоно 3 коли, сега, като ходя на гости, не мога да мина по тротоар от коли...
Поради тази причина, гледам, когато е хубаво времето, уикендите, поне да се махаме от града.

# 607
Ужасно е, posh... Малкият перманентно си хърка, без да е болен. Попитах педиатърката ми на какво може да се дължи, каза, че последните няколко години повечето и пациенти са така, отдава го на мръсния въздух в Сф. Няма оправия, морим се сами.

Вие започнахте ли 2-ката на АМ. Аз съм с последен пакет 1 и като свърши почвам 2 вече, той другата седмица прави 6 месеца.

# 608
При Лактана 2 се въвежда при заместено хранене, така че ще си караме на единица.
Децата на наши приятели са масово с астми и бронхиални проблеми. Това беше и причината да се навия да строим къща. Поне въздух има в Пущинака, тука улицата се застрои за пет години. И още строят, постоянно се купуват парцели.
Наши приятели се изселиха от СФ в Гоце Делчев и доста обмислят как да напуснат СФ. Наистина положението е страшно.
Днес приключихме с тиквата, утре картоф и малко тиква ще му сложа за адет.

# 609
Поли, стискай зъби, а ние ти стискаме палци бързо да премине  Hug

Бънджитата, които са като паяци са много обемни. Ние почти всяка почивка на ММ заминаваме нанякъде и въпреки куфара на покрива и комбито, място за мама, тати, бебе и ушат звяр - трудно се намира.  Ще отида другата седмица в Джъбо и ще огледам там какво предлагат.

Това, че в София въздуха вече е ужасен и бъка от бацили е единственото нещо, което ме мотивира да останем тук в този град и околията. Близостта на Балкана и въздушните течения благоприятстват доброто съжителство на хората с природата. Надявам се, че след преместването, ще се установим за повече от година  Praynig и детето ще тръгне на градина, ще завържем познанства, ще си намираме и тук забавления. Надявам се да й спестя живеенето в София поне до гимназията. Започна да ми прави впечатление трафика, шума, нервността на хората там. Преди бях, като перде, а сега два тегела из София и се прибирам, кълбо от нерви.

Честити месечинки на малчовците  ura! Днес и Патето става на 6м, кога мина това време? Очовечи се бебочка и всеки ден е различен. Ще ядем и ние торта, но се чудя каква, защото на ММ му е много висок холестерола и ще започваме диета, но като за празник ще хапнем, но купешка, че хич ме няма в сладкарството, не съм като Адинко.

За захранването знам, че щом се започне, не се спира. Аз спрях пюретата, когато беше болна, но тогава сама ми отказа и цяла седмица беше само на АМ. Аз съм казвала и преди, но първите 3 седмици давах по 4-5-6 дни един зеленчук, докато не заместих ядене, а сега по два дни. Първия ден давам 3-4 лъжички и дохранвам с въведен зеленчук и на следващия ден й давам пюрето от предния с новия зеленчук. После така правя и с плодовете. Днес или утре мисля да започвам с жълтък и на следващия ден месо.

2-ката Хип ще я почвам, след като довърши последната кутия 1-ца, няма какво да се помотвам.

# 610
Аз не знам дали споделих тук, но съм на 90-дневната диета. Спазвала съм я и друг път и тогава ми се отрази много добре и се вталих много. Сега обаче ми е много тегаво без сладко, чакам си въглехидратния ден с нетърпение. Дано издържа..

# 611
Поли бързо да оздравява малката ....мойте нерви са нищо спрямо твойте.....вчера не успях да си намеря обувки , телефона ми се зарежда бавно когато е вкючен. Зъба яко ме боли и незнам кой е. А сега мишето изпи 100 мл и не иска повече. Е уплаках ви се но още ми е гадно  Cry

# 612
  • София
Уви, много съм съгласна с кофти положението в София. Засега и ние основно се подвизаваме по-далече и още по-ясно виждам разликата във въздуха. Болна тема ми е Sad

eli_dzh - Браво за диетата!

Аз смъкнах малко, но нали се скапах здравословно, та прекратих временно диетите. Ще продължа от другата седмица, живот и здраве!

За днес - морков с малко тиква, праз и масло. Много се хареса. Дадох и четвърт жълтък - одобрен!  Laughing За слетобед - ориозва каша с АМ и банан.

# 613
Ориз и банан, ще го занитиш чиляка  Mr. Green

# 614
Днес ходих до болницата - уточних процедурата и си записах час.
Честити месечинки на всички!  Heart Eyes Как бързо лети времето!
Мисис, като изброяваш пюретата, които заформяш, чак на мен ми се дояжда.  hahaha
И вкъщи гладуваме отборно ( и ММ е в играта - откриха му инсулинова резистентност... ) Аз съм злояда, така, че освен с глад няма как по друг начин да сваля ( то я има десет продукта, които ям, я не...  hahaha ако и тях огранича трябва да фотосинтезирам)
За жалост с тази любов на малкия към кошчето му за сън сме за никъде - как да отидем някъде, та той няма да заспи... мислехме за празниците да си ходим към моя роден край, но работата се размита.

Общи условия

Активация на акаунт