Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 893
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Нямаш грижи. Занималнята от няколко дни отваря още в пет сутринта и работи до късен мрак. Имаме целодневни занимания, някои от които включват пищене за осъвършенстване на гласовите данни, ръмжене за наподобяване звуците на животни, плачене просто за разнообразие, хленченето и мрънкането са целодневни, по обяд - цапане и мазане с малко хапване от лигавник. С отворени врати приемаме всички желаещи.  hahaha

Едит: Мисис, напълно възможно е да е от зъбчето. Не се притеснявай след като няма температура.  Hug

# 496
Лид аз въвеждам зеленците и плодовете по 3или 5 дни .Айде лека нощ  .Утре ще работя малко на изборите Sad Гласувайте важно е !

# 497
Ние пък дбес бяхме на детски рожден ден, досега госпожицата не беше ходила и се представи отлично! Направо не повярвах,беше много готино

# 498
И аз да се включа. Чета ви редовно, но нямам време да пиша. Моят хубостник е вляза в някаква зловеща фаза. Освен постоянното мрънкане вече не иска и да спи в кошарата спи при нас на спалнята. Буди се през 1.5-2 часа през нощта и иска постоянно да е закачен на гърдата ми. Не знам какво му става, но положението става все по зле. Няма и помен от детето, което спеше цяла вечер от 23 до 9 часа сутринта.

За сега ви чета и събирам информация за захранването, че ми се струва че ще е голям купон и там.

Лека вечер на всички.

# 499
  • София
Лина - Браво на детето! Ядохте ли торта? Simple Smile

Стейси - кофти работа. Успява ли да се умори достатъчно през деня? Понеже съм на такава вълна.. може би зъбки Sad Да минава скоро!

При нас сънят е неспокоен. Проплаква насън Sad

# 500
И аз не спя,просто ви чета.
Роузи даде ли му нещо за зъбки?

# 501
  • София
Биберон  Laughing

# 502
Май ще се окаже, че имаме задна хрема от вчера, нослето му е запушено и прохърква от време на време.  Вера сутринта се закашля доста, но когато му пръснах Стеримар се оправи и до вечерта само кашляше от задавяне със слюнка. Но в 5 сутринта се събуди с рев и кашляне, първо не разбрах от какво, но след като поцока малко заспа и се повтори. Тогава го чух, че нослето е пълно със секрет и прохърква. Изчистихме го със помпичата за издърпване с уста и спа спокойно до сега. Нослето пак е в същото състояние, май ще се включва прахосмукачката.
Претесняваме да не слезе надолу докато отидем на лекар утре, не ми се води до спешното най много да хванем нещо друго. Мисля да дам Имунокинд и витамин С за всеки случай.

В четвъртък ни имунизираха със шест валентната ваксина, която нямаха Декември  месец, възможно ли е да е от нея или пък е от зъбките,  че и те ни мъчат?

# 503
Неее изпуснах тортата щото точно тогава и се доспа  Laughing

# 504
Ние вчера сложихме обички на малката шушулка  Heart Eyes.Държа се геройски,но поплака от гадния пистолет,който щрака шумно.Щом излезнахме от стаята се успокои веднага.А баща й като я видя много й се радва  Heart Eyes нали е на тате принцесата.
Бебка пък тази нощ се събуди в 4 и заспа в 5  ConfusedСега пък ме боли гадно главата,а ме чака цяла къща за чистене.Пия си кафето и се захващам.
Мами,колко от вас имат заместено хранене.Нашата педиатърка още не ми дава да й заместя.Казва ми само по 50 гр да въвеждаме нова храна и да й додавам мляко.Трябвало за сега да е предимно на мляко.Не помня с баткото кога го заместих.Иначе съм въвела картоф,тиква,тиквички,пъщърнак,моркоф и съм давала оризова каша с ябълка.

# 505
Стейси не чакайте до утре. Гери е абсолютно по същият начин,дигнахме я в спешното и дежурната каза да влизаме в болница. Днес педито е на смяна и ще реши дали ще влизаме. Междувременно сме на зинат125. От едни храчки-червено гърло стана и лоша кашлица.

# 506
Ох, Поли, да минава бързо лошото:(
Ние имаме заместено обедно хранене със зеленчуково пюре и четвърт жълтък през ден. Издържа си спокойно почти 4 часа до следващо хранене. При всяко дете е различно и всеки следва различна схема, няма правилно и грешно според мен.

# 507
  • Варна
Стейси не чакайте до утре. Гери е абсолютно по същият начин,дигнахме я в спешното и дежурната каза да влизаме в болница. Днес педито е на смяна и ще реши дали ще влизаме. Междувременно сме на зинат125. От едни храчки-червено гърло стана и лоша кашлица.
Поли дано не е нещо сериозно и много бързо се оправите, дано не влезете в болница и се разминете само с аб. Стискам палци да се оправите бързичко целувки 😘🤗😘🤗😘🤗

# 508
Поли, минахте ли другия преглед?

Устина, аз ще давам мляко на всяко хранене, докато не вкарам месото. Тоест, и аз нямам заместено хранене. Педиатрите казват, че нямало нужда, но за мен протеинът е твърде важен и си го искам  Simple Smile

# 509
  • София
Неее изпуснах тортата щото точно тогава и се доспа  Laughing

Ей така се остава фина и елегантна дама. Не като други, дето нямаме спирачки  Blush

Стейси - разбирам те идеално. При нас все още си има хрема, макар и доста по-малко при него.

За съжаление не мога да кажа същото за себе си. Пак се скапах и то сериозно. С температура, носът ми тече. Само мия и проветрявам, та барем по-малко бацили да се докопват до детето.  Tired

Ели, отделно ли даваш жълтъка? И всеки път ли вариш ново яйце или от едно даваш 2 пъти?

Поли, пиши при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт