Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 44

• 127 698
  • 824
  •   1
Отговори
# 90
Масажче, почивка? За краката знам, че вдигаш високо; масажът е "изцеждаш" първо от коляното към бедрото и след това от глезен към коляно. Вземи си направление за физиотерапия да ти направят няколко.

# 91
  • Ænima/Albuquerque
Масажче, почивка? За краката знам, че вдигаш високо; масажът е "изцеждаш" първо от коляното към бедрото и след това от глезен към коляно. Вземи си направление за физиотерапия да ти направят няколко.

Почивка ще имам този уикенд. Всичко мен чака, иначе.  Tired

# 92
Ако не са ти правили на ръка, потърси из Ютуб клипчета Manual Lymphatic Drainage arms, сигурно има. Ако става с повдигането и при ръцете, подпирай я на нещо нощем.

# 93
  • Ænima/Albuquerque
Обезателно ще разгледам, благодаря ти!   Hug

# 94
  • Ænima/Albuquerque
Мерси, Закси, и това ще опитам!  bouquet

# 95
За подуването - дръж ръката на високо, на нивото на рамото, аз се подпирам на възглавница докато си почивам, а като мога я вдигам и високо над главата, изправена за колкото време мога.
 За физиотерапия, знам че тя е много специфична, не се прави от всеки, никакви там нагревки и ластични колани...има си специални техники за лимфен дренаж и специални компресивни колани, а не просто някъв ластичен...
 Аз искам друго да питам и използвам този отговор за това. Дали си спомняте, от НОИ като ви исчислиха окончателно пенсията, как ви пратиха трудовата книжка? Защото на мен я изпратиха с най-обикновена поща, и беше хвърлена на съседен номер къща. С живеещата там персона не си говорим и по една случайност се добрах до писмото. Сега се чудя - такъв важен документ като трудовата книжка, не трябва ли да се изпраща по друг начин - препоръчано или до поискване от пощата, ами ако се беше загубила newsm78 #Crazy...защото наистина аз по една случайност намерих писмото.
 Ако си спомня някой как е било при него, да каже, за да мога да пусна поне оплакване до НОИ, ако са сгафили...косата ми се изправя като си представя, че щях да се окажа без трудова книжка....   

# 96
Моята я върнаха с куриер, но нямам идея на коя фирма.

# 97
Моята я върнаха с куриер, но нямам идея на коя фирма.

Благодаря! Знаех си, че не може да пращат толкова важен документ с обикновена поща...

# 98
  • София
Я вземи да се оплачеш, че вече ни е писнало от простотиите, които вършат.
Стига сме мълчали.

# 99
jul@e , сега разрових и намерих плика - M&BM express е била куриерската фирма.

# 100
Благодаря! Важното е че е било с  куриер, а не захвърлено в нечии двор. Задължително, Хули ще се оплача. Ако пусна оплакване, трябва да е писмено, така може да ме отразят, да се заведе или там каквато е процедурата...защото тази трудова книжка я мислех непрекъснато кога и как ще я получа...клеймото на писмото е от 12 април, а аз оня ден се добрах до него. Кой ще ми върне притесненията, като трябва да съм спокойна с това заболяване?!?
 Ще се оплача, та да видим какво ще стане Twisted Evil

# 101
M&BM е куриера на доколкото знам, всички Учреждения.
НОИ май имаха и онлайн възможност за оплаквания и сигнали.  Thinking
Наистина докато хората си мълчат и са на принципа "Не ми се занимава, не си струва и т.н" промяна трудно ще настъпи, в която и да е сфера...

# 102
  • София
И понеже и ние сме в порочния кюп ви предлагам да се включим и да подкрепим протеста.
https://www.facebook.com/events/742861169228512/permalink/753169148197714/

# 103
  • В царството на игрите:)
Споделям тази статия, защото много ми хареса. Отдавна не си бях "чела" мислите. Смятам, че ще е полезна, както за новите момичета, така и за по "стърите"Simple Smile
http://www.oncobg.info/bg/history/dzhef_tomzhek_neshtata_koito_m … nosticiran_s_rak_

# 104
Непознатото ще ви изяжда по-лошо от самата болест....... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт