Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на тема номер 14 във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на тема номер 14 във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват предстоящия бебевалеж, физическите и емоционални промени по време на бременността, подготовката за раждането, изследванията и процедурите преди раждането както и грижи за бебето след раждането. Във форума се обсъждат теми като подготовка за раждане, изследвания и процедури преди раждане, секс по време на бременността, грижи за бебето след раждането, преживявания по време на бременността и физически натоварвания и емоционални състояния.
-
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са някои от препоръките и споделените опит в рамките на форума?
-
Какви са тоновете и какво представляват контракциите по време на бременност?
И подаръци за двама мили рожденици
Ама хайде да чакаме април все пак
Обаче бебешорко толкова прилича на баща си,че ми идва да го изпапкам.Брата на ММ му направи клипче как се прозява,ох на мама пишинката.
Иначе е много чисто бебче,няма онези бели работи по кожата си,не е и сбръчкан и грозен.
.В двете ръце ми вливат системи,мога да се въртя като пумпал,нямам болки,но пусти системи държат ме вързана.
Дано всичко е наред и си ходите заедно със Стоян