Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 826
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Четито на новородилите мами bouquet!

MagiCs8281, на мен вчера док ми каза, че вероятно няма да си дочакам термина, т.к. маточната шийка е 1,5 см. Аз нямам нищо против понеже бебо е едричък, върви си близо три седмици напред, а аз имам още три седмици и половина до термин Simple Smile.

Теб какво те притеснява, в коя седмица си?

# 451
Днес влизам в 36та термина ми го изместиха началото на март от 20 на 27ми април защото бебчето върви с една седмица назад и се смущавам да не би да излезе толко рано защото ще е прекалено малко... това си е почти цял месец все пак  Shocked

# 452
Не се притеснявай, след 37 седм. вече са си съвсем готови. Всичко ще е наред, а накрая може да се окаже и че ще преносим.  Hug

# 453
Здравейте! На мен ми е доста притеснено от няколко дни. Миналата седмица не усещах бебчо два дни, направиха ми запис на тонове, които бяха между 120/130. Вчера бяха горе долу добре. Утре пак ще ми правят. Тъкмо се успокоих малко и вчера ново 20, в микробиологията са се изолирали е-коли. Сега пия зинат. Притеснявам се да не родя преди да са се изчистили. Имам постоянно контракции, а от два дни са и болезнени. Вече ще се застрелям!

# 454
Забравям да ви попитам тук - какво мислите за престилките за кърмене?

# 455
  • София
За първи път чувам Rolling Eyes

# 456
Забравям да ви попитам тук - какво мислите за престилките за кърмене?

да не е едно като лигавник?  newsm78
аз си бях взела един шарен голям тъничък шал и си ми беше супер

# 457
И аз си мислех да си взема някой шал. Няма да се престаравам с криенето. Престилката сякаш имам идея какво е, ама според мен ще привлича повече внимание.

# 458
https://www.olx.bg/i2/ad/prestilka-za-karmene-shal-za-karmene-pr … .html#:ebf4d04287

Това е шал/престилка за кърмене, чувам противоречиви мнения и се чудя.

# 459
Нана, имам единствено във влагалището, всички други изследвания са супер. Не мога да си обясня как е попаднала там!

# 460
Днес точно в 9:45 изплака и моята малка принцеса Бояна с планирано секцио в 37+2 г.с. Heart Само 2220 грамчета и 46 см, но пък диша сама и засега няма нужда от кувиоз. Зърнах я само за секунди, а на таткото дори не я показаха, защото е много крехка и казаха, че трябва да посъбере сили. Изпратихме проби от плацентата за изследване за токсоплазмоза и ще имаме резултати следващата седмица.

# 461
Честито, Марти  bouquet

Да Ви е жива и здрава Бояна и много да Ви радва! Бързо възстановяване на теб!

# 462
  • Варна
Честито на всички нови мами!Марти,спокойно всичко ще е наред!Мъничка,но си диша сама.Ей сега ще наддаде грамчета! Hug

# 463
  • София
Eйййй, скъсахте се значи с хубави имена да ги кръщавате Hug Да е жива и здрава Бояна, и красива като името си Heart Eyes

Нямам конкретно мнение за тези престилки, не ги бях чувала, на мен лично би ми била излишна. Навън кърмя с една пеленка, наметната през рамото, така бебето се изолира от външния свят и не се разсейва, а пък отвън нищо не се вижда. Но действа само докъм 5-6 месеца, после стават едни любопитнииии, то е едно обръщане, зяпане, да не изпуснат нещо, та кърменето навън става зор работа, ако не е на някоя много тихо кътче.

# 464
Ех Марти, честита дъщеричка!  Hug Да сте живи и здрави, бързо да наддава грамчета и ти бързо да се възстановяваш! Вярвам, че всичко ще бъде наред с резултата, да може са си отдъхнете най-накрая, че ви измъчиха с тая токсоплазмоза.
Аз също не знаех за такова чудо като шал за кърмене, но смятам както казва Белинда с една пелена да действам.

Общи условия

Активация на акаунт