Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 822
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Марти, честита дъщеричка. bouquet Бързо да наддава и да се прибирате вкъщи. Всичко е добре, когато свършва добре. Дано и с токсоплазмозата всичко вече е наред! Peace
Бейби, браво на вас. Бързо да свиквате вкъщи. Направо ви завидях за режима. Ние тази нощ будувахме до 4ч.  #CrazyПосле си отспах поне до 11ч.
Депресия и аз слава Богу ме знам какво е, но много ми се излиза вече навън.Утре ще дойде пак педиатърката да видим колко е наддала бубата и се надявам да ни разреши вече разходките.

# 481
Аз пък тези дни съм мноооого активна. Не се спирам по цял ден   Mr. Green
Скитосвам, готвя.. чистя  hahaha
Днес съм се отдала само на занимания у дома. Лъснах кошарата, изпрях столчвто зя кола, пуснах 3 перални, прахосмукачка, бърсах прях, пода лъснах и тъкмо сядам  Joy ама след малко пак ще ставам, че искам и себе си да лъсна  Mr. Green(да се изкъпя)
Реших днес да сеърша всичко и утре да се отдам пак на скитосване  Joy

# 482
Вчера бях на преглед и Щурчо си е добре. Върви си 2 седмици напред ама доки забеляза, че и баща му е пораснал даже повече от мен  Laughing Laughing Laughing Плацентата ми е била 2 към 3та степен вече, а Щурчо си е нависоко, не му се бърза още (36 сед. и 4 дни). Снощи реших да се образовам малко повече за калциране на плацентата и ме смути факта, че не трябва да приемам хапчета за киселини, някой от по-вещите да каже?!?! newsm78 newsm78 newsm78

# 483
Дими, браво на тебе, аз тия неща бих ги вършила цяла седмица, а ти за един ден  Joy
Нана, нормално е плацентата да е зряла вече, ама нека малчо си седи на топло, има достатъчно време.
Да ви питам вие какви термометри взехте? Манха преди време беше споделяла тя какъв ползва, един безконтактен, но не се сещам марката newsm78

# 484
  • Sofia, Младост 3
PurpleS , Microlife NC 100 взехме ние вчера, Манха същата марка препоръча. Надявам се да не ни е нужен често, но ако е да върши работа .
При мен нищо ново, вчера бях на тонове и на консултации с анестезиолог и кардиолог за секциото, оставам си със спинална засега, дадоха ми наставления, говорихме си, хапченца получих за преди секциото и сега чакаме датата  Simple Smile Идната сряда отново тонове, ехограф и така до края всяка седмица. То два пъти само ми остават де.  Party

# 485
  • София
Аз си взех съвсем елементарен електронен термометър, с мек накрайник, какъвто ползваме всички вкъщи. Просто този ще е за бебенцето, защото само на него му се мери Т по един определен начин Blush

# 486
На мен вчера ми пристигна, един познат фармацевт ми го препоръча.
http://drugstore.bg/%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD-% … %D0%B1%D0%B8-5838

# 487
  • Пловдив
Аз вече не съм 2 в 1  Mr. Green
Днес малко след 11 часа проплака нашата Даниела  Heart Eyes на ръст май ще се метне на моя по-джобен формат, защото излезе 47 см. На тегло е докарала 3020 грама. Чудно хубава е!
Родих нормално. Подадоха ми я веднага след раждането. В следродилна прекарахме два часа заедно с таткото и дребосъчка. Още там я закърмих, а тя лакомо показа на какво е способна. Имам още много за споделяне, но по-натам...   Mr. Green

# 488
Кристална много се радвам за тебееееее  Hug . Видя ли,след всичко лошо идва най-хубавото. Hug Да ви е жива и здрава,и много да ви радва. Hug

# 489
Честито Кристална! Да сте живи и здрави! Каква послушна бебешорка, слушка си и си стигна почти до датата!  Hug Бързо възстановяване и много гушкане!
Момичета, благодаря за мненията за термометрите. Ще разгледам и ще грабна някой. А най-важното е както казва Ева, дано не ни трябват!

# 490
Да са ни живи и здрави новите шушулки.💚
Аз идвам и тук да мрънкам,мрънках във ФБ ,сега и тук-та може някой нещо друго да ме посъветва или поне да не съм сама... цял ден ми е лошо,уж нямам кръвно ,вкъщи беше 115/60,при аг показа по-сближени 70/100.. не знам(хемоглобин ,желязо,кр. Зах. Са добре-имам резултати от два дни).
Чувствам се като парцал,като болна,отпаднала ,замаяна. Поспах и сега няколко часа-пак съм си така... не "отлепвам".. много ми е гадно и се плаша,чак ми се гади.

# 491
  • София
Кари, може пък да е нещо, тотално несвързано с бременността. Мъжа ми е така от два дни - ходи като пет за чет'ри. Вчера мислеше, че се разболява, даже пи едно терафлу, ама тц, не помогна, ни се подобрява, ни се влошава. Просто му е зашеметено и ходи като избит електрон Crazy
Пробвай ако искаш утре сутринта с голяма чаша фреш портокал с грейпфрут. Ако ударна доза вит.С не те вдигне, значи седиш и чакаш да мине.

Кристална Heart Eyes Много се радвам за вас Hug Не бързай с преценката на формата, големия ми син също се роди под 50 см., а сега на 12 години гони 170 см. hahaha Вече го гледам отдолу нагоре пикльото Crossing Arms

# 492
Кари, да не те е хванал някой вирус/грип? Пийни айрян за замайването и утре сутрин се почвай с лимони и фрешове. Може и пролетна умора да е.

# 493
Белинда ,то ме е шубе повече да не е нещо друго,несвързано в бременноста(само че мойта глава рисува по-страшни сценарии от настинка)
Пърпъл и двете ще ви послушам.
Утре почвам с фрешовете.

# 494
  • София
Е, от какво се опасяваш при тая хубава кръвна картина? Най-много да е пролетна умора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт