Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 822
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Привет от мен. Днес никак не се чувствам добре и ми се плаче. Сега само ми се иска да се сгуша и да си роня сълзи.
Бях на преглед - мъничката ни все още е високо, док я измери 2950. Нямам разкритие, няма никакви индикации да ѝ се излиза скоро. Плацентата обаче е започнала да старее, а водите са намалели. В четвъртък пак ще ходя, защото док не хареса кръвотоците. Въобще... не се зарадвах на прегледа днес. Нещо ме налегна някакъв страх в последния момент  ooooh! Дано всичко да е наред и дребосъчка скоро да е в прегръдките ми.

# 436
Привет от мен. Днес никак не се чувствам добре и ми се плаче. Сега само ми се иска да се сгуша и да си роня сълзи.
Бях на преглед - мъничката ни все още е високо, док я измери 2950. Нямам разкритие, няма никакви индикации да ѝ се излиза скоро. Плацентата обаче е започнала да старее, а водите са намалели. В четвъртък пак ще ходя, защото док не хареса кръвотоците. Въобще... не се зарадвах на прегледа днес. Нещо ме налегна някакъв страх в последния момент  ooooh! Дано всичко да е наред и дребосъчка скоро да е в прегръдките ми.
Хей, Кристална Simple Smile я, по-ведро, всичко ще е наред, не се давай накрая. Дребосъчка май не е много дребосъчка, а това с плацентата като слушам към края май е проблем за всички. Мисли по-оптимистично, не се давай на лоши емоции накрая, че ще ти дърпам ушите.
Лили, стискам палци да сте си вкъщи още днес Simple Smile

# 437
Лили, ти правили СПИН, васерман и МБ преди да те приемат, тоест искаха ли ти ги в болницата?

# 438
Благодаря за пожеланията !            
bee, леко и безпроблемно раждане ти пожелавам. Аз съм за изписване в петък, ако родиш дотогава, може да се засечем.

# 439
  • Пловдив
Благодаря, Нана, за думите  Hug. Имам нужда май от два шамара да ми дойде акъла. До няколко дни вече ще съм мама, какво по-хубаво  Heart Eyes
Иначе днес точно питах за изследванията - искат ги при приемане (СПИН, васерман, хепатит Б и МБ). Ако ги нямаш, ги правят на място.

# 440
Честито на новите мами!  bouquet
 Кристална, аз дори не знам бебо колко е голям, ехографът на моята АГ е доста старичък и по нейни думи не измервал тегло, каза, че следи други неща и всичко е ОК. Понякога и на мен са ми минавали лоши мисли, но това, че ми е спестено е може би за добро. А за притесненията е нормално, досега ревах и аз заради едно забавяне на болничен, но това са хормоните. Излез на разходка и се поразведри малко, аз също излизам, наревах се, сега мога да направя още някой км за дневната цел.  Laughing

# 441
  • Варна
Благодаря за пожеланията !            
bee, леко и безпроблемно раждане ти пожелавам. Аз съм за изписване в петък, ако родиш дотогава, може да се засечем.
Мерси,непременно ще дам сигнал ако съм там  Grinning

# 442
Здравейте!! Честити на всички които са видели рожбичките си  Heart Eyes Аз бях 3 дни в болница за 'задържане" защото имах контракции и вчера като ме прегледаха преди изписването доктора каза че прекалено ми е скъсена  шийката (22см/мм)  въпросът е там еч пък една сестра каза че не е толко скъсена и да ви попитам и вас какво мислите по въпроса доста ли е скъсена защото нищо не ми разбира главата от шийки  Grinning

# 443
  • София
Здравейте, вчера реши да се появи и нашето бебче в 17,22  - Ясен, 3290 и 50 см. Раждането беше доста дълго и се поизмъчих доста, но пък мина и двамата сме добре. Бебчо е супер поспалив, не мога да го събудя, то и аз дъм така де, заспивам права.

# 444
Честито Веси, още един мартенски юнак! Да е жив и здрав!
Водите ли се спукаха, как тръгна? Разкажи като можеш  Blush

# 445
  • София
Хайде честито и на Весито Hug Много хубаво име сте избрали Heart Eyes

Станала съм страшен тюфлек Tired Асансьорът ни е развален и се наложи да се кача пеша до 4-я етаж. Първо, качвах се едвам едвам, а после - ми се схвана мускула на бедрото  Tired За нищичко не ставам вече ooooh!

# 446
Честито на мамите  bouquet Да са здравички всички бебоци! baby_neutral
Бвлинда, аз живея на 5-ти етаж и нямаме асансьор.. питаш ли ме  hahaha
Днес обиколих 3 пъти града пеш и сега не си усещам краката  hahaha

# 447
И аз се записвам с една разходка днес. И сега кръста и корема ме скъсват хи хи

# 448
Веси, честита рожба! Да сте живи и здрави, малкия Ясен да ви носи много радост,на теб бързо възстановяване!  Hug
Нана, изискват вече да има изследвания за спин, васерман и хив в последния триместър, така че питай АГ си, че иначе ще ти ги пускат в болницата.
Ние живяхме година и половина на четвърти етаж без асансьор, моята положителна настройка, че ще си стягам така Д-то хич не помагаше, всеки ден по няколко пъти, особено с тежки неща, не си е работа.

# 449
Бях днес на йога, то често се случва да е при различен инструктор. Днес ни се падна една много позитивна мацка, така ме надъха, правихме утвърждения за раждането. И много упражнения за разтягане на тазовото дъно. Сега ме болят кокали, мускули ниско долу. Каза ни, че стоенето на 4 крака помагало много да се намести добре бебето, а аз точно така стоях като почна предното раждане, абсолютно инстинктивно ми дойде тогава.

Общи условия

Активация на акаунт