Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 807
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Gingerina, честито бебе Рада! Колко хубаво име сте избрали! Само радост да изпълва цялото семейство!  Hug Радвам се, че и раждането е минало толкова леко! Бързо възстановяване на теб!
Честито и на другата мама!
Пумичка, предполагам го знаеш и го правиш, но чета, че много ги успокоявало като се слагат да лежат по коремчета върху гърдите на майката. Дано бързо бързо да ви минат коликите!  Praynig
На всички очакващи днес и утре стискам палци за леко раждане.
Нана, айде още малко де, имаме цели три седмици до термин  Joy

# 556
Блaгодaря ви зa милите поздрaви! Стискaм пaлци нa всички чaкaщи дa имaте прекрaсно рaждaне! Спокойнa нощ.

# 557
честито на мамите с нови бебчета Simple Smile

ние днес си изкарахме цял ден на една полянка на слънчице на детски рожден ден. аз чакам да мине и утре, че имам още задачки за вършене и вече теренът ще е чист и готов за посрещане на бебето. дано да се съгласи с нашия план.

и аз се чувствам супер неспособна да свърша каквото и да било и току ме хващат лудите и започвам да прибирам, да позачиствам за малко и после пак се пльосвам в седящо или лежащо положение.

вярно ли останахме малцинство вече за април?  #Crazy

# 558
Честито на новите мами  bouquet
Времето е хубаво,родиха се много бебчета и темичката запустя  Confused Колко останахме 2 в 1?  Mr. Green
Мен уж ме гласяха да съм родила до сега,ама като гледам бебко хич не се е разбързал  Mr. Green  Спрях магнезия и даже контракции нямам Thinking От скоро ме болят пръстите на ръцете,някой друг така?

# 559
  • Варна
Честито и тук на родилите мамчета Simple Smile аз съм по често активна във ФБ .
Все още съм 2 в 1, ама така ми тежи вечеее ... а термина ми е чак на 27 - ми. Доктора на последния преглед каза, че шийката ми е 3 см .  Tired и че плацентата ми може да изкара месец още без проблем, така че може да си дочакам датата, та даже и да пренося. ММ се кани от няколко дни да ме напада ама се въздържа още, че не сме готови с всичко, а и кураж събира като го гледам  Laughing
Айде, приятен ден на всички, на раждащите мами днес, леко раждане пожелавам  Grinning а аз ... ставам да шетам и пуфтя ....
П.С.  Меченка, Мен ме болят пръстите, нямам сила да стисна юмрук, и са подути ( краката- същата работа). С какъв зор чистя и търкам прах из къщи само аз си знам Confused

# 560
  • София
Аз вече се отказвам да пиша в темата! От няколко дни имам някакъв проблем с нета, само пиша и тъкмо да публикувам, нетът ме изхвърля и написаното заминава в небитието. Ето само днес ми се случва вече два пъти! Нямам идея какво става...Но вече не помня какво и на кого честитих...Направо съм бясна!

# 561
Наистина настана едно затишие  Laughing
Меченка, мен също от две-три седмици ме болят пръстите на ръцете, не са ми отекли, било, че бебка дърпа калций, щяло да мине след раждането.

# 562
  • Варна
Оф и аз нямам никакви контракции,а трябва да раждам вече SadХората отиват да раждат с по 5 см разкритие без да са усетили,аз пак ще има да се мъча като първия път 15 часа явно...ами не е честно #2gunfire

# 563
Здравейте! Днес в 11:24 се появи Вероника - 3,470 гр, 52 см . Леко раждане по нормален начин с епидурална  Heart Eyes Въпреки,че ми сложиха упойката 10 мин преди да родя,пак е нещо. Уникален екип !!! Уникално държание до този момент ! Болницата е Св.Анна Simple Smile

# 564
Честито на родилите мамчета bouquet
Направо ще копирам това, което напусах във ФБ групата, че ме мързи пак да пиша Mr. Green

Отчет и от мен 😁
Бях на запис на тонове, но запис нямаше (бебчо беше много активен и само мърдаше) но казаха, че тоновете са му добри.
Гадното беше, че предродилна беше пъъъълна с разхождащи се охкащи и ревящи жени.. акушерката ми вика :"Дими, ама и ти един момент уцели.." АГ-то ми влезна с гръм и трясък в стаята и ми вика :"Моля ти се, не раждай днес, че е лудница, пълно е с родилки " 😃😃 Помъчиха се пак върху моя корем да направят запис, ама цък, малчо не беше на същото мнение. 😂 Миналият понеделник тоновете му бяха от дясно, сега бяха от ляво 😃
Вкара ме доки в родилна зала, за да ме види за разкритие (този път повече ме болешв😣) и се оказа, че пак нямам грам разкритие.. явно ще си дочакам Великден..
Очароваха се колко добре съм се избръснала 😃 ииии това е от мен. Ще си ходя като наакана днес с това бъркане 😃😂

# 565
  • Варна
Даянка,честито!Познах значи.Да ти е жива и здрава принцесата.
Дими,ти с това хойкане по улиците се учудвам,че нямаш разкритие.Имам приятелка която и двете си деца изкара така,прави голяма разходка през деня и на следващия ден вече се е родило Mr. Green Аз обаче с тоя хемоглобин,нямам сили за големи разходки.

# 566
Bee, аз също се чудя.. много съм активна .. или ще чистя, или ще се разгождам по цял ден пък разкритие никакво..  newsm78
Абе ще си дочакам датата сигурно и това си е.. живи и здрави само baby_neutral

# 567
  • София
Аз походих 2 часа и направо се смазах Tired А да не говорим как се изпотих, като прасе Sick Сега реанимирам гола на дивана и събирам сили да стана на ям.

# 568
Здравейте,честито на всички родили мами и леко раждане на тези,които очакват!
Не съм писала отдавна,но изкарах 1 седмица за задържане в МД,все пак бебка не дочака датата за секцио и излезе по-рано-пак секцио,но по спешност.След това още седмица в послеродово отделение,че и слагаха антибиотик заради високи левкоцити и високо CRP, а в МД не можех да пиша-първо болки от едно,после болки от друго,отделно отпадналост и други неразположения,но всичко мина и се забрави.Бебка се роди на 29,03,2017,не дочакахме април.Засега единствено ме притеснява,че никак не иска да суче и цедя кърма с помпа и давам от шише,ама тя непрекъснато спи/имаше и по-тежка жълтеница/ и я храня полузаспала.Когато успея да я нацеля будна във времето за хранене,я слагам на гърда,обаче явно няма сили достатъчно още,пък и нали свикнала на шише-сукне 2 пъти и изплюе,като усети,че се искат повече усилия.Надявам се,като позаякне да се справя по-добре.

# 569
Даянка, кой беше екипът?

Общи условия

Активация на акаунт