Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 815
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
И мен от 2 дни малката не ме рита. От майка ми знам,че накрая почвали да се кротват,ама колко е вярно идея си нямам ...  newsm78

# 541
И аз не знам.. ритка ме чат-пат, ама по-лекичко..  newsm78

# 542
  • София
Даянке, ще се хвалиш скоро ти май Wink

Честито и на другите скоро родили мами Hug

Аз от два дни се мъча да напиша нещо тук и все нещо ме прекъсва или нетът спира, накрая се отказах. Добре съм, много се разхождам в хубавото време с надеждата да ми "падне" корема, че от киселини вече две не виждам, но засега успех няма. Младежът рита много, контракции имам, но безболезнени.

Че ще има мартенски бебета и аз знаех, но не очаквах, че за април ще останем малцинство, странно е някак Rolling Eyes

# 543
И аз гледам да се разхождам по много, качвам и стълби активно, изпълнявам си дневната цел от 10 км, ама сме си 2 в 1.
  Белинда, то моя корем уж е поспаднал надолу, имах временно облекчение от киселините, но пак ме почнаха...  #Crazy Явно ще си ги мъкнем до раждането.
  Димитрина , за газовете те разбирам, ама аз се напуках с боб, така че вината си е моя.  Joy

# 544
Ами надявам се до няколко дни да мога да се похваля Grinning
  Иначе за киселините и аз ги имах до 38 г.с. и корема си ми беше долу.  Peace

# 545
Ох, аз днес влизам в 39-та, а коремът ми е високо още..
Утре като ида на тонове ще ме проверят за разкритите, дано да имам  Laughing Praynig

# 546
Има едно бебче вчера във фейсбук на _Doli и това ние първоаприлчето!
Аз вчера се спуках от киселини, а се стремя уж да внимавам какво ям, но като не съм го готвила аз нямам контрол. Аз днес съм 37 г.с и му давам картбланш на малкия ми мъж да излиза Grinning Grinning Grinning даже викам на ММ да правим секс да го предизвикаме ама не иска  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Днес съм по-енергична и се чувствам една идея по-добре от вчера. Надявам се при всички да е така!

# 547
Ауу, наистина голямо затишие тук.

На мен днес ми беше официалния термин, а ето че всъщност 12 дена се гушкаме  Heart Eyes

С мама наоколо добре се справяме, въпреки че пак съм си уморена и малко недоспала, но поне за домакинството и за грижите по баткото ми е супер отмяна. Аз само се занимавам с беба.

Нещо се опитват колики да ни хванат, ама ще ги минем и тях.

Кърмя на три-четири часа и от двете гърди и дохранвам с АМ. Питах акушерката какво да правя и тя каза, както аз ги усещам нещата, няма правилно и неправилно. Пия по един лецитин профилактично.

Не сме излизали още, днес спим в количката на отворена врата към двора. Въпреки че прибирането от болницата и онзи ден ходенето на консултация спокойно могат да се считат за разходки.

Спокойни последни дни на мамите, които очакват  Hug

# 548
И аз вече не издържам. Терминът ми е утре, а изгледи за раждане никакви. Чистих, разхождах се, но на последния преглед в сряда нямаше никакво разкритие. Дори контракциите са от време на време и то само подготвителни. Ясно е че ще пренося, а така не ми се искаше, ужасно се изнервям.

# 549
  • Варна
И аз вече не издържам. Терминът ми е утре, а изгледи за раждане никакви. Чистих, разхождах се, но на последния преглед в сряда нямаше никакво разкритие. Дори контракциите са от време на време и то само подготвителни. Ясно е че ще пренося, а така не ми се искаше, ужасно се изнервям.
И аз така съм на същото положение.Мъжа ми и той се е заел с други методи да го вади вече,напада ме постоянно  Joy ,обаче май и секса не действа.

# 550
Бебе Рaдa се роди днес в рaнния следобяд, тежи 3690 и 52 см дългa. Много бързо рaждaне, първо изтекохa води вкъщи, докaто бяхa леки контрaкциите изяеднъжсе усилихa и стaнa време зa нaпъвaне.

# 551
Здравейте момичета, мен ме налегна умората и не мога да стигна до телефона да ви пиша.
Джинджерина честито бебе, малката да ти е вижа и здрава, много хубаво че е било леко раждане. Така да продължаваш бързо да св възстановиш и леко да се гледате.

# 552
gingerina, честито бебче и бързо да се възстановиш ти. Чакаме разказ.  bouquet
  На мен започна да ми пада тапата на части и цял ден съм с болки в кръста, да видим дали ще бъде интересна вечер.  baby_neutral Joy

# 553
Отчет и от мен - ходих до болницата на запис и там ми заявиха,че били предродилни контракции и въобще не съм за там ( АГ-то ме изпрати за запис) . Иначе болките ми се усилват на 1 час са и никак не е приятно Grinning
Тонове на бебето 120-140 ,равномерни . Малката ми гъзла само ми създава неразположения ,а май не ѝ се излиза въобще. Мисля и аз да хващам таткото да помага за излизането на дъщеря му  Joy Peace

# 554
  • София
gingerina, честито бебче!  Heart Eyes Значи не е мит, че третото се ражда лесно. Wink Много щастие на порасналото семейство.
mrs. queue, успех тази нощ! Дано всичко мине леко. Peace
При нас започнаха коликите. Вечер от 21 до 0ч е ад. Дано намерим нещо, което действа, че се съдира милата  Sad Иначе за една седмица е качила 150г. На кърма на поискване е, но е голяма поспаланка. Започнах да й предлагам и двете гърди на всяко хранене. Нямам навици с толкова малко и поспаливо бебче. Чакам с нетърпение да заякне и да изсуква повече.

Общи условия

Активация на акаунт