Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 816
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Извинявам се за тъпия въпрос, ама кога се разбира дали бебето ще е ревливо?  newsm78 Моята се роди в сряда и оттогава почти не съм й чула гласа, ама тя все пак е 2 кг и няма сили за нищо и само спи - будя я за да яде и заспива на шишето. Но не съм се заблудила, че ще е все така спокойна - предполагам като посъбере сили ще надуе глас. Така ли са обикновено?

# 526
Моите и двамата си показаха характера от родилния дом.

# 527
Моята си показа рогата още в родилното.

# 528
Голямо скитане му ударих днес, с последни сили се прибрах, по улиците и в парка толкова народ все едно без пари раздават нещо  Joy
Дано тая нощ поне спя като къпана, че снощи до три се кокорих.

# 529
Как сте момичета?! Мале, аз сякаш някой изведнъж ме удари с мокър парцал. От няколко дни нямам сили за нищо. Днес чистихме с ММ и сякаш съм чистила целия блок, нещо се предадох накрая, това нормално ли е?! Дори се притеснявам вече, не е типичния мързел, а наистина нямам сили.

# 530
  • Варна
Как сте момичета?! Мале, аз сякаш някой изведнъж ме удари с мокър парцал. От няколко дни нямам сили за нищо. Днес чистихме с ММ и сякаш съм чистила целия блок, нещо се предадох накрая, това нормално ли е?! Дори се притеснявам вече, не е типичния мързел, а наистина нямам сили.
Нормално е,аз съм така доста по отдавна..Добре,че ми помага свеки с дъщеря ми иначе не знам как щях да се справям.

# 531
  • София
Ми същата съм и аз, уж не съм качила нещо много и съм си подвижна, но много се изморявам. Вече искам само да си лежа, не че днес не бях 8-9 часа навън... ама много ми дойде и утре без такива геройства. Хем съм седяла предимно - на училището на Кенгуру бях и на ранна вечеря с една приятелка на слънчице. Но ако не си полегна вече - не съм във форма, а имам още някой неща из вкъщи и аз да прегледам и ошетам.
Аз гледам моята голяма страст - фигурното пързаляне, че тези дни е световното и утре мисля основно това да правя.
Днес купих и някои неща за боядисване на яйца и си мечтая как ще ги и боядисам  Laughing, пък да видим.
Аз си пожелавам кротко първо бебе пък  Wink Пожелавам ви и на вас с по-ревливите бързо да сменят модела и да стават кротички, дано минават бързо коликите и да се напаснат бързо към домашните условия.

# 532
Абе мами,някоя да има розовиникаво течение ? В 39 г.с съм,даже в сряда влизам в 40 г.с. и днес сутринта ставам и какво да видя едно розовиникаво течение и една ужасна болка в таза при всяко мърдане... Уж знам ,че било нормално,ама пак имам леко притеснение  newsm78

# 533
  • Варна
Да не ти пада тапата?Знам,че тя е премесена с кръв.

# 534
Ами и аз така си помислих,но не както го описват слузесто и т.н ,а си е като бяло течение,само че не е бяло... Извинявам се за описателността си..  Sick

# 535
  • Варна
Да,тапата е като слуз,хлъзгаво.Ами дръж ни в течение тогава какво се случва.. Simple Smile Ние май бяхме с един термин,аз съм на 5,но по ехограф има разлика с няколко дни.Излиза 7 или 9.

# 536
Даянка, аз мисля, че е тапата. Тя може и на части да пада и понякога така започва с бледо розово течение, после преминава в слузесто. hug:
Вчера май никой щъркел не си направи първо априлска шега да донесе бебе  Joy То след целия бебевалеж в последните две седмици, 2в1 сме малцинство.

# 537
Здравейте, момичета!  Hug
  Тъкмо и аз това щях са кажа за първоаприлските шеги, нещо имаме затишие пред буря. Усещам, че ще има бебевалеж скоро. Време ни е. Laughing
Даянка , чакаме да се похвалиш скоро!  Party

# 538
Моя термин е 5-ти. Аз се надявах на 1-ви да излезе,ама очевидно не излезе.
  И аз мисля,че е тапата защото вече няма розово течение. Чакам си болките и искам да раждам вече,че нямам търпение.  newsm03 newsm73

# 539
Ох, аз днес съм със страшни газове.. (а бях по голяма нужда)  newsm78
И малкият ме рита по-рядко.. чудя се защо така. Утре сутрин съм на тонове и ще ме видят и за разкритие.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт