Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
И на мен ми се ражда вече  Mr. Green
Влизам в 39-та седмица, да се ориентира да излиза, че като ги гледам тези бебчовци във ФБ много ми се гушка бебе вече  baby_neutral baby_neutral

# 511
  • Варна
Аз си имам едно още почти бебе, сега април ще стане на 2г. и си гушкам него  Hug Иначе и аз искам  да родя и да дишам свободно,че много ми тежи вече.

# 512
Здравейте, да си споделя притеснението. Във вторник моят АГ измери бебо 3,800 гр., а днес в болницата 4,500 гр. - идвете мерения са в 37 г.с. Предложиха ми секцио, аз отказах. Разбрахме се след 10 дни (38+0 г.с.) да отида пак и да се решава какво ще правим като ми обясниха колко опасно може да е нормалното раждане за такъв голям плод. Ох, споделих. Лека вечер!

# 513
Дими, ще излезе бебо няма къде да ходи  Laughing Каро нищо ще ни изненадаш тия дни.
Ниа, разлика от +700 гр за три дни е абсолютна грешка. То по тая логика до термин ще бъде 6 кг. Аз по-скоро бих приела че е по-малкото тегло, даже не бих вярвала и че е толкова.
По принцип съм забелязала, че при прегледите самите лекари си мерят обиколките и тях записват, а не теглото. Всички знаем, че масово за лекарите е по-удобно секциото по ред причини, ти до колко имаш доверие на твоя лекар? Защото например моята лекарка прави само секцио, но аз ходя при нея от години и тя все ми казва, че няма по-добро от нормалното раждане и ще дадем шанс до последно на моята кифла да си застане с главата надолу преди да уговорим секцио. 

# 514
Здравейте и от мен.Аз съм от тези,които месеци наред само ви четяха без да напишат и 1 ред.Всъщност писах само в началото,когато разбрах че съм бременна и после продължих само с четенето,като не съм пропуснала и ден без да ви изчета.Та сега да се похваля и аз,при термин 2 Април родих на 25 март прекрасния си втори син Борис 3.600кг 50см.Пожелавам на всички вече родили мамчета безкрайно щастие с малките човечета,а на тези които все още чакат големия ден успех и щастие Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 515
Здравейте, да си споделя притеснението. Във вторник моят АГ измери бебо 3,800 гр., а днес в болницата 4,500 гр. - идвете мерения са в 37 г.с. Предложиха ми секцио, аз отказах. Разбрахме се след 10 дни (38+0 г.с.) да отида пак и да се решава какво ще правим като ми обясниха колко опасно може да е нормалното раждане за такъв голям плод. Ох, споделих. Лека вечер!

Не им давай да те филмират! Такава разлика очевидно е грешка, ехографските измервания в края на бременността дават отклонение до 1 кг (тоест са крайно неточни, даже не знам защо ви ги правят). Да не би докторът ти да планира отпуска около термина ти и да се опитва да те пусне по пързалката за секцио по-рано?

# 516
Ивалена, честит син! Да порастне голям юнак! Hug
Ева, какво стана с теб? Днес по-добре ли си?
Нещо на мен взе да ми писва, всички разговори мезависимо с кой, започват и преминават по един и същ начин- кога ще раждаш, тежи ли ти много, ти да не роди вече и т.н., сестра ми оня ден понеже и казах, че имам контракции тя си увеличила звука на телефона, че видиш ли да не изпуснала нещо, аз това бебе ще го раждам, то с едно кихане ако ставаше да излезе ехе...

# 517
PurpleS, Clairette, благодаря ви за окуражителните думи  Hug. На АГ-то му имам пълно доверие. Той и с дъщеря ми ме следи и каквото беше казал, си излезе така (тя беше над 4 кг., а в болницата бяха я измерили 3,6 кг.). Аз съм  в Германия, а тук АГ-то си работи само в кабинета и никога и в болницата. Няма избор на екип. Следващата седмица ще отида да се консултирам с него и ще го мисля.   

# 518
Нещо на мен взе да ми писва, всички разговори мезависимо с кой, започват и преминават по един и същ начин- кога ще раждаш, тежи ли ти много, ти да не роди вече и т.н., сестра ми оня ден понеже и казах, че имам контракции тя си увеличила звука на телефона, че видиш ли да не изпуснала нещо, аз това бебе ще го раждам, то с едно кихане ако ставаше да излезе ехе...
До болка ми е познато това с разговорите, писна ми едно и също. . .Моята сестра е същата, даже днес ми каза, че всеки път изтръпвала като и звъна и аз и казах, че няма да и звъня и дигна повече. Явно накрая и ние сме по-изнервени. Аз от няколко дни се чувствам мега бременна- тежи ми, мързи ме, раздразнена съм, но се успокоявам, че не остана.

# 519
И моя син го измериха почти 4кг в сряда, а в понеделник родих и беше 3600кг.

# 520
До болка ми е познато това с разговорите, писна ми едно и също. . .Моята сестра е същата, даже днес ми каза, че всеки път изтръпвала като и звъна и аз и казах, че няма да и звъня и дигна повече. Явно накрая и ние сме по-изнервени. Аз от няколко дни се чувствам мега бременна- тежи ми, мързи ме, раздразнена съм, но се успокоявам, че не остана.

Абсолютно ви разбирам. Термина ми е на 05.04 ,а от 01.03 не са спрели да ме питат дали не съм родила и тежи ли ми....
Ами естествено,че ми тежи ....Като слон съм,нося дете...не перце  Peace Sunglasses

# 521
  • Велико Търново
Добро утро на всички, които дочакаха април с бебета в корема и на всички, които вече си ги гушкат и им се радват. Аз чинно изчаквам поне средата на месеца, въпреки че вечер винаги се чувствам сякаш корема ми ще се отлепи, тази нощ ставах четири пъти до тоалетната, а крачетата на бебето вече май достигат белите ми дробове.
Междувременно се моля за равновесие в природата и за спокойно второ бебе, което да балансира дългите серии рев на първото. След поста на Махна онзи ден обаче, не съм чак толкова позитивно настроена. Има ли надежда, я споделете  Rolling Eyes

# 522
  • Бургас
Моя Дечко нещо спа неспокойно. Доста си попръцква и явно това му създава дискомфорт, защото примрънква и се върти. Чудя се дали да го почвам с Лефакса  Rolling Eyes

# 523
Серенити, четири пъти ставане е нищо, аз само докато заспя ставам по толкова, после още два три, обаче аз си се наливам с доста вода.
Мис, не че съм компетента, но това не са ли вече коликите при малчо? Май ви е време за тях.  newsm78

# 524
Serenity, и аз чакам неревливо второ бебе! Не може такава несправедливост просто!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт