Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 810
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Честито на родилите мами! Да са живи и здрави бебчетата  Hug
Моят термин е днес, а на прегледа само 1 см. разкритие, явно ще си ходим 2 в 1 още известно време.
И мен ме болят пръстите на ръцете, но само сутрин и вечер като се подуят.
Все гледам какво още да изчистя и не изпускам разходка, но явно и тези методи не дават много голям резултат. Все пак му се вижда края, тези дни ще е  Blush

# 571
Честити принцеси на Нев и Дианка!  Hug
Да растат бебки здрави и да ви радват много!
Нев, малко сте се поизмъчили, но важен е щастливият финал.

# 572
Привет! Относно коликите - казаха ни за торбичка с гроздови семки, която се затопля в микрото, и се слага на коремчето. Купихме я, но не сме я изпробвали още. На един бебешок помагала.

# 573
  • Варна
Аз съм чувала за костилки от череши,торбичка.

# 574
Здравейте, Мамчета Simple Smile Как сте в този перфектен слънчев ден?!?
Честито на всички мами с бебчета  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet да са ви живи и здрави, много щастливи и да ви радват много.
 ylinfant ylinfant ylinfant
Много ми се ражда вече  Grinning и аз пак съм във вихъра си- само ям и вървя. ММ има имен ден в неделя и ми се иска да му подаря голяммм цял животен подарък #Crazy
Bee, аз почнах да пия желязо и спирулина и дигнах хемоглобина и да чукам на дърво нямам проблем сега.
Относно подуването на ръце също го имам този проблем рано сутрин - не мога да си свия ръцете и краката са ми по-зле от понички.

# 575
  • Варна
Пия феро фолгамма,обаче като се почувствах по- добре,започнах да забравям да ги пия и пропусках дни и сега пак ми става така.Сега вече ги пия редовно от няколко дни..То човек от главата си пати  Rolling Eyes

# 576
  • Пловдив
Честито и от мен на родилите мами.Да са ви живи и здрави бебчета.Аз откакто родих не успявам да чета.Наспивам се,но гости,гладене,пране,кърмене,цедене и вече сте на заден план.Голям кеф е да гледаш бебе,а от 8-мия ден го разхождаме Simple Smile .Свикнах с мисълта за дефекта му и спрях да го мисля.Успех на всички които още не са родили

# 577
Честито и от мен на родилите мами.Да са ви живи и здрави бебчета.Аз откакто родих не успявам да чета.Наспивам се,но гости,гладене,пране,кърмене,цедене и вече сте на заден план.Голям кеф е да гледаш бебе,а от 8-мия ден го разхождаме Simple Smile .Свикнах с мисълта за дефекта му и спрях да го мисля.Успех на всички които още не са родили
Кате, скоро си мислих за теб и Адашчето. Много се радвам, че сте добре, а баткото помага ли?!

# 578
  • София
Какъв дефект newsm78

# 579
Момичета,попаднах тук случайно,тъй като и аз съм с термин април.Може би ще ви се стори супер тъп въпроса ми,но ще раждам за пръв път и сигурно много от вас са на мое място и нямат идея какво предстои.Днеска бях на преглед и ме гледаха за разкритие,след което прокървих още в болницата.АГ каза,че това е нормално и че ми помага по този начин.Разкритието ми е 2.5 см. и каза че имам всички предпоставки да родя още тази нощ.Та въпроса ми е кога да разбера,че трябва да тръгвам към болницата.Имам стягане в корема ,не е болезнено,водите не са ми изтекли..Свекърва ми каза да засичам контракциите,а аз не мога да разбера кога да засичам ...Ужас ,помагайте !

# 580
  • София
Първо - дишай Simple Smile
Второ, повярвай, когато контракциите са родилни, ще разбереш Wink
Успокой се, легни си, сложи си ръката на корема - когато се втвърди и стегне, запиши си колко е часът. После пак така и ще ги засечеш.

# 581
Аз за спирулината не се бях сетила да пия.
Нана, мерси за идеята  Hug Знае ли човек вашия малчо може и той да иска да празнува именния ден на татко си  Joy

# 582
belinda,благодаря за бързия отговор Simple SmileНа каква честота трябва да са за да тръгнем към болницата?В момента имам кърваво зацапване само като се избърша,иначе вс останало е спокойно за сега.Това да ти е за първи път си е голям стрес.Сигурно отстрани е много забавно.Ще те послушам и ще дишам дълбоко...😁

# 583
  • София
Тапата ти пада, вероятно затова кървиш леко. Засече ли ги? При първо раждане няма смисъл да тръгваш преди да станат на 5 минути. Не че е лошо, но ще си отвисиш в болницата, няма смисъл. Успех Hug

# 584
Еми за сега няма контракции,от половин час някъде.Благодаря още веднъж,сега ми е по-спокойно! Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт