Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 806
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
На лекциите, на които ходих за раждането, казваха точно това което и Белинда, че на контракции от 5 мин.
И не е смешно, то нали всички това ни чака.  Laughing
От днес в Лидъл има бебешки работи от био памук, но аз не стигнах до там. В Або Маркет (има го в Мол България) открих, че има също от хубав памук бодита- три за около 15-16 лв., на някаква българска фирма. Продават се на закачалки и нещо тип като найлонови опаковки отгоре, явно за да ги предпазват да не се цапат. Аз забързах две гащеризончета ей така набързо.  Joy

# 586
  • Пловдив
Баткото помага и най-важното не показва ревност и много му се радва.
А за дефекта май споделих някъде,че има рядко срещан симптом на Гън т.е. като суче или яде примигва с едното око.Толкова ме беше страх да няма нещо и затова предпочетох секцио да не стане увреждане като е едро,но човек не може да си избяга от съдбата.Ама пък е много сладък Simple Smile

# 587
Даянка, кой беше екипът?
Св.Анна ,д-р Жекова

# 588
Чудесно, честито, аз също съм при Жекова, термин 12.04. Звучиш спокойна,
това ми вдъхва кураж.
Даянка, кой беше екипът?
Св.Анна ,д-р Жекова

# 589
Светланка , хич не ти е тъп въпросът,  аз съм в същото положение...  Party
  Тапата ми пада на части от вчера, цяла нощ почти не спах от болка в кръста, но болката си беше постоянна, не знам какво да засичам... Лежах до 7 тази сутрин, после скочих да се разхождам, че имах чувството, че като лежа още повече ме боли. Обикалях си аз като луда в ранни зори, прибрах се, хапнах и реших да тръгна на плануваното ни пътуване, тъй като болките ми спряха.
Всичко мина благополучно, не родих по пътя, но дори отказах разходка след като се прибрахме, предпочетох да дремна. Е, не ми се размина с порочния кръг киселини-повръщане, но пък дремнах за час и сега положението е като вчера- "пребита баба". Ще си стоя и ще си търпя, докато няма някакви регулярни, чести болки, че да тръгнем към болницата.
  Съжалявам за дългия пост, но вече съм и супер изнервена, всеки ми звъни и ме пита да не съм родила, ако не вдигна, значи раждам и тем подобни...  #Crazy #2gunfire

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 21:16 от mrs. queue

# 590
mrs. queue ,стискам палци bouquet Успех baby_neutral

# 591
  • София
Здравейте Simple Smile
20 минути писах от телефона и ме изхвърли и сега ще съм по-бърза  Grinning
Ние сме с колики и сега спи върху мен и имам време да ви изчета. Освен това сме още с жълтеница. Педиатърката каза, че ще мине и без глюкоза, но пак почна да ми заспива на гърдите докато се храни и искам да му дам и да мине по-бързо.  Вие по колко давате? Освен това като се храни се чува някакво хриптене - да се е случвало на някой?
Честито на всички нови мами  bouquet
Днес ми махнаха конците и казаха, че е рано за колан.
Сега спирам, че сигурно пак ще ме изхвърли  Joy
Лека вечер  Simple Smile

# 592
Carrie br, Светланка, благодаря ви!  Hug
 На мен много скоро след появата на розово течение изтекоха водите, но то това е строго индивидуално, при някои знам, че пукат мехура в хода на раждане. Според мен, ще усетиш кога е настъпил моментът да тръгнете. Ние със съпруга ми се презастраховахме и тръгнахме веднага след изтичането на част от водите, за да сме спокойни и двамата. Моля се тази дълга нощ да минава и да гушкам малкия човек вече! Heart Eyes

# 593
  • Пловдив
И аз като суче чувам хриптене.А за жълтеницата в болницата не даваха нито вода,нито глюкоза.Минава си от самосебе си.Само по-тежките случи ги слагаха под лампа.

# 594
  • София
Хриптенето може да е от навлязла в нослето кърма, не са усъвършенствали още техниката Simple Smile

Кю, с теб сме Hug

# 595
Mrs. Queue, стискаме палци за едно леко раждане и днес да се похвалиш с бебе!  Hug
Да вземем да се преброим, че не стига, че сме едни мълчаливи тия дни, а и много ни оредяха редиците на чакащите  Joy

# 596
Mrs. Queue, стискаме палци за едно леко раждане и днес да се похвалиш с бебе!  Hug
Да вземем да се преброим, че не стига, че сме едни мълчаливи тия дни, а и много ни оредяха редиците на чакащите  Joy
Г-жо Кю,
И на мен ми се иска, но нали това е привилеги на Манха?!  Heart Eyes

# 597
Хайде на бебе валежа  ylinfant ylinfant ylinfant ylinfant ylinfant
Успех на всички Мами раждащи днес!
Аз също съм 2 в 1  Laughing Laughing Laughing гледам да не се спирам да минава времето и да се ражда, а в следващия момент ми е мило да си галя корема, хората да ми правят път на опашките или да ми се усмихват.
Вчера ходих с ММ на тенис и до кортовете има един парк и взех една книжка и си чета там, по едно време минава един мъж и ме гледа и гледа, викам си сега тоя не вижда ли какъв тумбак имам ама не спира да зяпа. По едно време се приближава, подава ми кафето си и ми вика- "пийни си, моля те!", аз изпадам в потрес, усмихвам се и му казвам, че няма проблем не ми се пие и не съм докачлива, а той почва да ми се моли да му опитам кафето, знаел какво е имал си бременна жена в тях и знаел какво е ама няколко пъти го повтори докато не опитах кафето. Направо го съжалих този мъж, представям си жена му - сигурно той не и дава и реклами да гледа  Laughing Laughing Laughing Забавна работа си е бременността.

# 598
ох, и на мен вече ми се разжда. от вчера правя по-големи (уж) разходки, ама така се изморявам, че имам чувството, че няма да мога да се прибера до нас... силно се надявам и аз да успея да се похваля в тая тема, че ... искам два отделни рождени дни пък  #Cussing out да не чака това бебе рождения ден на батко си...

# 599
  • София
Да бе, как пък няма да отпия от чашата на напълно непознат човек, за да му направя кефа Shocked

Общи условия

Активация на акаунт