Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Bee, хич не се навивай на това предизвикване, макар и при Георгиев. Моето предно предизвикано приключи със спешно секцио накрая. Тя природата си знае работата, нека тръгне само бебето.
Иначе и аз се чудя на тези мъже, моят през ден иска нещо и добре че се съгласява на алтернативи, иначе не знам, ще залинея от любов Rolling Eyes .
Абе хора, нормално ли е да съм задъхана дори и да не правя нищо? Дишам тежко, пък ако повървя пръхтя направо. Уж бебка е доста слязла надолу и дробовете ми са свободни вече.

# 631
Здравейте и от мен, колко пъти вече се мъча да постна нещо от телефона еми или ме изхвърля или ми изтича сесията ааа.. smile3514
Та днес вече включих компа, да ви изчета.
Марти не се шашкай и аз съм на същото дередже дето се казва, голяма мъка ми е с това кърмене, и моята дъщеричка е малка, и отначало консултатните ми разправяха тя ще свикне ще заякне, е да ама не ... вече е на 14 дни, не знам дали не съм на път да се откажа, тя не трябваше ли да се е научила да суче до сега?  newsm78
Тя суче по 5 макс 7 минути и после започва да се ядосва сама, виждам я как се изчервява и не ще да се мъчи на гърда, а като се изцедя си изяжда кърмата доволно премлясква и е заспала. Как да го мъчиш това мъниче 2 кила и половина.
Чакам да видя сега на консултациите да видя колко ще е качила, и пак педиатъра ми предлага консултатнт по кърмене, чудя се какво да правя вече...  
За секс гледам темата пак не е подмината  Laughing Превете който се чувства добре аз съм на мнение че секса лекува и психиката   Peace
А аз се чувствам доста изморена и как да кажа не привлекателна, обаче на ММ ми горкия лигите му текат от циците като ги види мокри  Blush, но още е ранко, дано по бързо да влизам в крачка че и аз имам нуждичка  Blush newsm76
На мамите, които очакват всеки момент, стискам палци всичко да мине много лекичко  Hug

# 632
Лили, аз съм от тези, за които кърменето не е на всяка цена. Не бих си държала детето гладно, нервно, недоспало и тн само и само да кърмя. Освен това имам и друго дете, което ще има нужда от мен също, така че нямам намерение да се заседявам много по цици и да изтрещявам защото не мога да кърмя като хората. Ако мислиш, че бебка ще се чувства по-добре с АМ - давай й. Цеди се докато има какво. Аз поне бих постъпила така.

# 633
  • София
Днес съм толкова бясна на мъжа ми, че ми иде да му клъцна със сатъра онова нещо, дето ще му трябва после. К'ъв секс, к'ви пет лева Close

# 634
Фрозенка, гледам и аз да не се филмирам, кърма имам изцеждам се и си я храня изцяло с нея, докогато има до тогава.. така мисля да направя. Лекарите и консултантите доста натискат с това кърмене, и ако не кърмиш те гледат странно, знам че е полезно , но .. част от депресиите в родилките мисля че те ги създават.
Белинда искрено ме разсмя, моля те недей с крайни мерки, после и на теб ще ти трябва това което искаш да режеш  Joy

# 635
Мен сега ми е много удобно с бременността да си изкарвам всичко на ММ  Joy Толкова години съм била разбираща и подкрепяща, че сега на моменти съм като някакъв звяр, а той горкия без вина виновен.
Вее, стискаме палци бебчо да си тръгне самичко, да не се налага предизвикване.

# 636
  • Варна
Bee, хич не се навивай на това предизвикване, макар и при Георгиев. Моето предно предизвикано приключи със спешно секцио накрая. Тя природата си знае работата, нека тръгне само бебето.
Иначе и аз се чудя на тези мъже, моят през ден иска нещо и добре че се съгласява на алтернативи, иначе не знам, ще залинея от любов Rolling Eyes .
Абе хора, нормално ли е да съм задъхана дори и да не правя нищо? Дишам тежко, пък ако повървя пръхтя направо. Уж бебка е доста слязла надолу и дробовете ми са свободни вече.

И аз така си мисля,че като го предизвика ще боли повече.Ще го накарам да не е в петък,да чакаме поне събота и неделя,пък се надявам да тръгне сама да излиза.Секцио не искам.Боли ме иначе кръст,слабини всичко.Вечер едва се завъртам.Задъхването е другото което ме мъчи и мен,нормално казват....то детето си тежи вече.

# 637
Frozenka... и се чудя дали да не го налазя преди секциото... Мен ще настанят ден по-рано,значи трябва да е два дни преди него Grinning ох,не може ли още сегаааа Joy Нали знаете,че аз си мрънкам отдавна-на сухо от август месец😵😵

# 638
Момичета, вашите бебчвта стават ли по-кротки? Днес пак ме ритка лекичко..
Да се ражда вече, че само се филмирам  Rolling Eyes

# 639
  • София
 Направихме една дъъълга разходка с Борис докато имаше слънце,след това педиатъра ни показва гимнастики и бебока ми така се измори,че вече 4 час спи непробудно,а ене време да яде й е наакан,но не го будя.

За секса,аз няма да казвам откога не сме го правили с моя мъж ... само при мисълта за секс през бременността коремът ми ставаше като камък и на топка,яко контракции имах и без секс.Нооо скоро ще се преоткрием с моя мъж отново Mr. Green

За нормалното раждане не знам как е,но аз след секциото се чувствах много добре и бързо се възстанових.Бях се настроила за нещо много по-болезнено и драматично.Първоначално и аз исках нормално с епидурална упойка обаче,но доктора прецени,че ще е по-добре да направим секцио,веднага се съгласих,щом е по-добре.

LilyRose   ,хич не се филмирай за кърмата. И аз нямам,ама и драма нямам.Направих каквото е по силите ми,интересувах се,четох,консултирах се дори,но повече от 20 мл не мога да произведа ... и да се тръшкам и да не се кърмата ми повече няма да стане,давам му адаптирано мляко,слагам го на гърда и колкото цокне за имунитет  (не за наяждане) цокне.

# 640
Дими, аз имам предна плацента и така и при мен не се появи да усещам някакво кой знае какво премятане в корема както чувам, че е при повечето. Имай, че им е доста тесничко вече. Пък и може да му е по-забавно да си смуче пръстчетата  Laughing
Моята кифла вече си има някакъв режим, засега ставаме и закусваме заедно, после през деня я клатушкаме напред назад и си нанка, после аз като полегна тя си се буди и така. Понякога я проверявам и й почуквам по корема и тя най-учтиво ми отвръща с потупване. Ох сладки неща, ей тия моменти ще ми липсват.

# 641
И аз съм с предна плацента, но ми е доста буен. Днес цял ден лежа и едно левееко и лвниво ми почуква само, чак се плаша. Друг път целият ми корем се мести.. днес какво му става идея си нямам..

# 642
Единственото важно е, че го усещаш.  Hug Не се шашкай, ти напоследък така се беше развихрила с шетане, може и той да се чуди какво става  Joy

# 643
Buble мерси за успокоението,каквото такова  Wink
Вие кога за първи път излезнахте на разходка, аз още не съм я извеждала, уж да се възстановя да не вдигам колички чанти и тя да се адаптира.
Дими и моята джуджка накрая мърдаше по малко по плавно явно нямат място накрая не се шашкай.

# 644
Утре минавам пак на режим шетане  Mr. Green
Благодаря, момичета. Ама айде да раждаме вече, а? Голяма скука ми е..  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт