Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 547
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Усештам днес отчетливо дребче,бях забравила колко е сладко. Усещах 2,3дни нещо ,но все си мислих,че е рано 14+5гест. Седмица ,но вървеше седмица назад

# 136
  • София
Здравейте и аз съм 14+2 г.с. Знаете ли вече пола на бебенцето си? На моята ФМ нищо не споменаха и съм
страшно нетърпелива  Grinning

# 137
На нас ни казаха, че за сега чакаме мома Simple Smile

# 138
На предния преглед бях 11седм и беше рано за пол. Следващия е чак на 04 04до тогава има тоооолкова много време Sad

# 139
Ние сме в 15г.с.+4 и ни казаха още преди три седмици,че ще е юначе 😊 Следващият ми преглед е 02-03.04.Още не съм си записала час.За сега прегледите ми са на две седмици заради лежането в болницата.

# 140
Здравейте момичета!
Бях се записала в първата тема, но от тогава не съм се включвала пак. Имам момиченце на 2 и миналата седмица разбрахме, че и второто ще е момиченце. А всички се надяваха на момче. На мен честно казано ми е все тая, само да е здраво. Фм и бхс са супер. Мога да се оплача от ниска плацента, почти прилепнала към шийката и малко контракции. Някой да знае лечението им, миналия път не съм имала такива грижи?
От няколко дни усещам някакви движения, но ми се струва рано, 13+3 гс съм. С каката я усетих около 18 гс. Ноо от вчера вече си почукваме и нямам съмнения.
Само се притеснявам от бъдещата кака, доста ме тероризира - катери се по мен, понатиска ме, но гледам да се пазя до колкото е възможно.
Лека вечер и до скоро!

# 141
Мога да се оплача от ниска плацента, почти прилепнала към шийката и малко контракции. Някой да знае лечението им, миналия път не съм имала такива грижи?
И на мен ми установиха ниска плацента.Лекарят ми каза,че може 5-6 месец да се вдигне,ако ли не ще остане така до края.Няма лечение на това.С тази диагноза трябва да сме по внимателни, да не се вдига нищо тежко,умерени разходки и почивка.

# 142
Да се оплача тази сутрин,пуснах каката на ясли и направо сутрин ми срива нервната система, тя пищи плаче, и аз плача с нея направо не съм на себе си.  ooooh! иде ми да се втурна да си я взема и да я гушкам, гушкам. Извинявам се за негативния пост рано сутрин, ама на кой да се оплача!!!!

# 143
И аз постоянно искам да гушкам някой. И каката бързо го усети това и като направи беля идва с най-милата си усмивка и ми казва "ГУШИИИ" Hug. Станала съм по-мека. Явно хормоните ни подготвят за голямото гушкане на бебетата  Grinning.

# 144
Аз пък повтарям някои неща по 100 пъти...постоянно се прозявам и на работа само ме бъзикат. Главата ме боли от 1-2 дни и то мн силно то пия по 1/2 Парацетамол.

# 145
Здравейте, момичета!
Моля ако някоя от вас има актуални координати на ендокриноложката д-р Катя Тодорова да ми ги драсне, защото не мога да се свържа с нея от две седмици.
Предварително ви благодаря!

# 146
Момичета, с какво запълване свободното си време? Вече съм в къщи, трябва да си почивам, а не ме свърта, искам да чистя и шетам, но получавам болки и трябва да лежа.Чета книги, искам да плета,но немога, мога малко, ще съм благодарна на някоя мама, ако ми прати някой само учител😂. Искам да си оплета пуловер.😃

# 147
Аз нямам свободно време за сега, ноо когато почивах последния път например реставрирах един стол, като му уших възглавничка и облицовах с фолио голите части  Laughing Стана много свеж. Лятото като изляза в болничен мисля да се заема с детската, която е само боядисана и е сложен паркет, празна е. Няма сега да я обзавеждаме, но мисля да избера завеси, килимче, може скрин за бебешките неща, кушарка, искам някакъв удобен стол или пуф. За да стане импровизирана, сладка стаичка  Heart Eyes Ох размечтах се...

# 148
Аз предния път рисувах. А за това лято ако намеря малко свободно време мисля, че просто ще го проспя. Моята кума се беше специализира в изработка на ръчни бижута. Аз имам една идея, един ден когато имам време да се хвана и да си направя албум със снимки от всички екскурзии където сме били с ММ.
Ех и аз се размечтах. И аз искам вече да наглася една хубава и уютна детска. Пък дано и каката да реши вече да се премести там. Чакам с нетърпение вече да идва лятото и най-вече почивката.
Приятен и усмихнат ден на всички тумбачета!

# 149
  • Варна
Момичета, с какво запълване свободното си време? Вече съм в къщи, трябва да си почивам, а не ме свърта, искам да чистя и шетам, но получавам болки и трябва да лежа.Чета книги, искам да плета,но немога, мога малко, ще съм благодарна на някоя мама, ако ми прати някой само учител😂. Искам да си оплета пуловер.😃
може да се пробваш да изработиш тиха книжка

Общи условия

Активация на акаунт