Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 531
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
barbie, хубаво е, че те пращат и на второ мнение.
На мен директно ми предложиха биопсията или ДНК-тест, но и аз преди да взема решение кое от двете да направя, утре отивам на второ мнение.

# 76
Момичета, аз тази нощ пак направих криза. Ужасни болки в корема, повръщане. Още съм в леглото и не мога да стана. Толкова съм изтощена, още ме боли корема.

# 77
  • Варна
Ноел,корема или стомаха те боли?

# 78
  • София
Добре да пишеш какво е казала, че аз чак на 7 април съм при мойта АГ и забравих да я питам на последния преглед, а вече съм в 16г.с...

Следващия тест каза, че е в 24г.с., но каквито и да били резултатите в 28г.с. ще сложим Анти Д Гама ваксината.
Днес го наблюдавах доста време бебето  Grinning защото не заставаше мирно да му измери бедрото. Много мятане, много хвърляне беше  Laughing но го разгледах обстойно - крака, ръце, пръсти, гръбначния стълб се видя много хубаво. Утре ще направя всички кръвни тестове, назначила ми е над 10 теста, 26 април да отида на фетална при Марков каза.

# 79
  • София
barbie, хубаво е, че те пращат и на второ мнение.
На мен директно ми предложиха биопсията или ДНК-тест, но и аз преди да взема решение кое от двете да направя, утре отивам на второ мнение.
Задължително върви на второ мнение! Стискам ти палци!

# 80
Lucky@Mamma, благодаря ти  Heart Eyes Аз също четох за тази ваксина в 28г.с, но моята АГ нищо не ми спомена, май ще трябва да я попитам, а тя много се ядосва като й кажа че съм чела някъде или съм говорила с приятелка...таа ще видя какво ще каже...

# 81
Момичета, във връзка с темата за килограмчетата, а и за липсата на движение да попитам, някой знае ли къде в София има йога за бременни /читава/ и къде може да се спортува нещо подходящо.
Аз вече не издържам без никаква активност, разходките с кученце не са ми достатъчни нещо.
Noel оправяй се бързо стискам палци.
aplesito и аз ще питам утре записала съм си.

# 82
И мен ме привлича йогата за бременни, но в Плд трябва да е  Simple Smile Ходенето е най-добрия спорт сега. Нещо също се чувствам подута, последната седмица ми е нараснал и бюста, корема, пък на работа още незнаят, чакам следващия преглед и тогава ще им призная. Ако не е наложително преди това  Laughing Повечето докс се дразнят от многото ни четене, понякога си мисля, че трябва просто да им се доверим...

# 83
  • София
Е, те се дразнят, но при предишната ми бременност ако не бях попитала нямаше и да ми пусне тест за анти тела  Crossing Arms от там и в болницата нямаше да са подготвени с ваксина за мен и с каквото трябва за бебето!
Една позната има 3 спонтанни аборта докато някой се сети накрая да й направи тест и да видят, че тя е с отрицателен фактор и произвежда анти тела!  Shocked Така, че да се дразнят колкото искат, аз ще си питам и подсещам за всичко!

# 84
Много безотговорно, пък ти ако не си информиран за някои неща как да се сетиш да питаш ? Накрая и ние трябва да станем едни гинеколози...Малко неприятен въпрос, но твоята приятелка в кои седмици е имала тези аборти Sad

# 85
  • София
Не съм я разпитвала, защото беше гаден период за тях, не се разпитва, но е било по в началото, защото тогава с корем не съм я виждала. Confused Всичко това ми го е разказвала доста след като роди вече живо и здраво детенце, но аз бях много шокирана от това и ми се е запечатило в съзнанието. Но, предполагам, че при нея проблема е бил в това, че тялото й вече е произвело анти тела, не е имало кой да обърне внимание и при следващи бременности нещата са се случвали много бързо.  Thinking

# 86
Аз и без това се чувствам половин лекар от толкова четене... ooooh!

# 87
  • София
То не е само АГ-тата. По стечение на обстоятелствата съм минавала през какви ли не лекари и никой не обяснява както трябва. Все нещо мрънкат, кажат ти уж какво да правиш, ама току да тръгнеш да зададеш някой въпрос и вече са се размрънкали. Че и частните са така, уж си плащаш. Не знам, тия хора уж клетва са полагали, ама то за тях ми се струва без значение.

# 88
Ноел,корема или стомаха те боли?
Ами боли ме горе високо в средата между двете ребра.  Sad

# 89
Здравейте и от мен! Днес правих БХС,изследванията са ми супер. Огледаха и бебето подробно,има си всички вътрешни органи,ама не спря да шава през целия преглед. Голяма активност. Много съм щастлива,само дето продължава да ми се гади и да повръщам все още!

Общи условия

Активация на акаунт