Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 593
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Хайде и аз отивам на фм най после. Стискайте палци всичко да е наред. не съм виждала бебче от 06.03
Пък като бонус може и пол да разбера Simple Smile

# 406

Crossfade, добре дошла! Развесели ме, коментара на лекаря Simple Smile "Ама Вие сте много бременна" . Когато ме питат, защо нямам корем:), обикновенно отговарям "защото съм малко бременна". За цигарите не се притеснявай, радвай се бебчо и на бременността си.

bobobobi85 , успех на ФМ и дано да си покаже и пола bouquet

# 407
  • София
Моя позната след 5-6 години опити забременя инвитро, в момента е в 6 месец и си пуши. Малоумна работа, ако питате мен, но успокоявам crossfade, че няма нищо страшно.

# 408
    В Америка има мода, сред определени прослойки бременни, да пушат, че и да пропушват, за да имат по- лесно раждане. Няма да коментирам американките, пиша го само като забавен факт.
 Аз съм не пушач и дори ме дразни аромата на цигарите, но всеки си решава дали да пуши, дали да пие и какво да яде докато бременее. Не осъждам майките, които запалват цигара докато са бременни, но не ги подкрепям, всеки има право да живее живота си както го разбира.
 Съвсем различно е да си пушила, преди да си разбрала за бременността. Аз лично, съм изпила няколко чаши вино преди да разбера и много ми тежеше, особено в началото. Дори го споделих с лекаря си.

# 409
Аз вечерта преди да разбера, че съм бременна имах имен ден и пихме вино с приятели. Също така, пуших доста. Не съм знаела, не се притеснявам. В крайна сметка веднъж се е случило и то съвсем рано преди да започне органогенезата. От момента, в който видях двете чертички спрях да пуша напълно и то без проблем. Според мен е въпрос на нагласа.
Бобобоби, какво стана на ФМ? Чакаме резултати!

# 410
писна ми от това повръщане! Този път няма край...

# 411
  • моята мила родна страна
Излязоха ми резултатите от БХС ІІ  newsm45
Риска за Даун           1:95

# 412
  • Варна
Това е само статистика!Ако не си на.20 г .шанса да имаш по лоши статистически прогнози е по-голям.
Предполагам ,че ще правиш амнио,това вече ще са достоверни резултати.
На този етап не трябва да изпадаш в паника,знам че няма да ти е лесно...
Стискам палци всичко с вас да е наред!!

# 413
  • моята мила родна страна
Това е само статистика!Ако не си на.20 г .шанса да имаш по лоши статистически прогнози е по-голям.
Препоръката е да се обсъди амниоцентеза. Предполагам, че АГ-то ще потвърди като й занеса резултатите. (В края на месеца правя 40 г.) Мисля си и за ДНК тестовете (напр. Пренатест), но пък резултатите от тях излизат за 10-15 дни, доколкото знам. В момента съм 16+5 г.с., но бебето върви с около седмица напред.
Р.S. Резултатът от БХС І беше 1:1500, но пък не е изчислен интегриран риск. Т.е настоящият резултат е само от БХС ІІ. (Ако това има някакво значение)

# 414
В паника съм! Моята Аг видя нещо на фм. Някаква сянка между стомаха и бъбреците на бебка, която не може да определи Shocked Shocked каза да отида сллед десет дни и ако не се е разсеяло, ще ме прати за второ мнение, аз разбира се няма да чакам, отивам във Варна при Балев. Да видим какво ще каже той. СТРАШНО съм изплашена за бебка (пак е момиче). На всичко отгоре и малката е на антибиотик от днес, ще се побъркам.

# 415
  • Варна
Защо при Балев?
Препоръчвам ти Давидков,взима скъпо ,говори много ,но си разбира от работата.
На Балев не съм му фенка,и имам основателна причина за това

# 416
jovigirl , спокойно, само плашат с тия статистически изчисления. Отиди на една фетална морфология, за да се прецени дали изобщо има причина за притеснение.
И мен така ме бяха стреснали с резултати от БХС, но след ФМ се видя, че няма нищо притеснително. И аз по спешност я правих в 17г.с. Не се шашкай без причина. От София ли си? Ако да, ти препоръчвам доц. Димитрова от Фемина. Обади се и разкажи причината, заради коята искаш спешен час. Успех. Ще видиш, че всичко ще е наред  Hug.

bobobobi85, и аз бих ти препоръчала веднага второ мнение, както си и постъпила. И при теб съм сигурна, че само са те наплашили излишно. Кога си на преглед? Стискаме палци  Praynig

# 417
Защото ми оплюха Давидков и аз вече не знам. Уш Балев бил най-добрия.
Като по чудо успях да запиша час за събота, някой се е отказал.

# 418
Препоръката е да се обсъди амниоцентеза. Предполагам, че АГ-то ще потвърди като й занеса резултатите. (В края на месеца правя 40 г.) Мисля си и за ДНК тестовете (напр. Пренатест), но пък резултатите от тях излизат за 10-15 дни, доколкото знам. В момента съм 16+5 г.с., но бебето върви с около седмица напред.
Р.S. Резултатът от БХС І беше 1:1500, но пък не е изчислен интегриран риск. Т.е настоящият резултат е само от БХС ІІ. (Ако това има някакво значение)

Аз правих генетичен тест Vision (http://visiontest.bg/) - резултатът излиза за 3-5 работни дни. На мен ми се обадиха по телефона и още не съм ходила да го взема на хартия, но наистина стана бързо.

# 419
  • Варна
Е ,те го оплюват защото се държи арогантно и нагло,взима повече пари ,но професионалните му умения са безспорни.
Балев не е лош избор ,но от както не видя ахондроплазията на едно бебе ....мнението ми за него е много противоречиво.
Казах ти Давидков ,защото ако игнорираш глупостите дето ги говори ...е добър специалист

Общи условия

Активация на акаунт