Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 589
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, тромбофилията има ли симптоми?  Аз се вкарвам в някакви филми с нея, защото много често я споменавате, а честно казано не желая да чета, защото филмите ще станат по-цветни.
Не няма симптоми, не се вкарвай в излишни филми...аз разбрах че имам изменение в гените след аборт мисед...

# 436
  • София
Момичета, обхвана ме една параноя. Префи два ден бях в една приятелка и както бях седнала кучето и ме прескочи и с задните си лапи ми скочи на корема, тогава реших че беше леко и няма нищо, днес само за това мисля и се чудя да отида ли утре до лекар...

# 437
  • София
Стискам палци на всички момичета за по-добри резултати. Аз заради точно тази вероятност отказах БХС - аман от статистика. Бъдете спокойни и всичко ще бъде наред. И задължително - второ или трето мнение - спокойна майка/спокойно бебе.

# 438
  • Стара Загора
Момичета, обхвана ме една параноя. Префи два ден бях в една приятелка и както бях седнала кучето и ме прескочи и с задните си лапи ми скочи на корема, тогава реших че беше леко и няма нищо, днес само за това мисля и се чудя да отида ли утре до лекар...
Моето постоянно ми подскача така, като ме види и като се радва се изправя така върху мен. Правеше  го и със двете ми сестри, които скоро родиха, а е големичко хъски.  Rolling Eyes
Мисля, че няма за какво да се притесняваш, особено ако не си го усетила силно, и нищо не те боли в момента.  Peace Но ти си преценяш, ако искаш отиди да ти е мирна главата.   bouquet

Моята параноя днес, е че корема ми е изведнъж порасна видимо, и се чудя нормално ли е  newsm78
Казах на мама,  и тя "ми така става като си бременна"  Joy

# 439
  • София
Хаха майка ти е доста права  Joy
На мен вече ми отстъпиха на два пъти място в метрото, ама го отдавам повече на това, че се бях подула от много вода и бях пребледняла от задуха.
Сутринта плаках 20 минути, защото не успях да облека един панталон. Уф..

# 440
  • София
Не мисля, че беше силно а и някак беше отгоре, мисля че бебето и по ниско, но какво ми стана днес все това мисля
А за корема моя например постоянно е подут, малко си личи от бременността, но по скоро е подуване. Аз и преди имах такъв проблем сега от хормоните съвсем

# 441
Момичета стискам палци всичко да е наред.
Аз живея във Велико Търново и моето АГ каза че за ФМ в града идва проф.Игнатов и ще ми запише час при него.По последна информация от миналата седмица се водеха преговори с професора кога ще идва в града и още нищо не се знаеше.До колкото съм чувала идва един път в месеца за два дни и часовете веднага се заемали.Моят лекар за града ми препоръча само него,ако ли не ми каза директно за София.

# 442
Цитат на: jovigirl link=topic=970424.msg34815342педната1532 date=1491406071
Аз правих Фм в Шумен
При Нейкова съм и тя ми прави  фм апаратурата и е мн. Добра има 5д ехограф. Но аз реших за 2 мнение да отида във Варна. Не знам дали има друг в шумен който прави Фм
Благодаря за мнението, bobobobi85! Четох сега и за д-р Попова (в старата поликлиника), че също прави ФМ, но никъде не открих скорошни мнения. Стискам палци за прегледа при Балев във Варна. (Може ли телефон за записване на час?)

ralito89, благодаря! Намерих инфо, че в търновското ДКЦ са открили специализиран кабинет по ФМ и там идват лекари от Щерев....явно за това става въпрос.

Моля те НЕ ПРИ ПОПОВА тя е луда.
Ходила съм при нея педната б. Не е добре жената. И това не е само мое мнение. Скоро имахме профилактични прегледи от работата Попова беше гинеколога, нито една колежка не пожела да отиде.(а сме  около20) пред всички кабинети опашки само там никой. При Нейкова апаратурата е най добра за града, сега не мога да кажа колко разбира . Аз съм доволна ако тя ти води бременността е60 лв. Иначе 80 . Все пак си мисля,че във Варна са по добри.Балев ,Давидков.

# 443
  • моята мила родна страна
 bobobobi85, благодаря! Ще имам предвид Нейкова, иначе бременността ми води д-р Димова. И вариантът Варна също остава. (координати на Балев?) (може и на лични)

# 444
Момичета, връщам се от ФМ и всичко с бебчето ми е наред...потвърден мъжки пол Laughing Тежи 393г. и е 23см... само искам да отбележа, че това с вафлата не върши работа, спеше милото като пор Joy Много съм щастлива, че всичко е наред и го пожелавам на всички... bouquet

# 445
bobobobi85, благодаря! Ще имам предвид Нейкова, иначе бременността ми води д-р Димова. И вариантът Варна също остава. (координати на Балев?) (може и на лични)

www.temelkov.com/Contact.aspx

# 446
aplesito , страхотни мерки на младежа, браво, леле колко са големи вече бебетата  Heart Eyes

# 447
  • моята мила родна страна

www.temelkov.com/Contact.aspx
Благодаря!

aplesito, поздравления за добрите новини!

# 448
Аз нямам търпение вече да идва и моята фм. Да разбера ще правя ли прически или не. Но поне вече усещам бебето. Много е приятно.

Успех на всички, които чакат резултати и само положителни да са те!

# 449
Момичета виждам че обсъждате фм, аз не знам дали да правя втора на 18.04 съм на преглед ще го обсъдя с лекарката  Heart Eyes днес сутринта получих спазъм и можех да пипна бебка корема ми се втърди ниско долу така ми ставаше с Вики когато се изцоцолеше и можех да я пипна сега същото се получи Blush милото ми така хубаво ми стана  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт