КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Кубрат/ Пишурка

Вчера писах на модераторите, че не мога да гледам клиповете, публикувани в мамата. Още не са ми отговорили, но и сега не можах да гледам видеото #2gunfire

# 211
  • Вила Великула
Янче, и аз не мога да ги гледам. Става бяло поле.

# 212
Добра вечер !
Яне и Пипилота-и аз като Доби мисля,че повредата е във вашите"телевизори" newsm78
Днес яко се изморих.Пак и отново Joy
Посях тиквички ,захлупих ги с бутилки от мин.вода ,т.е. направих им песонални оранжерии Joy hahaha
Изпрах два килима и две пътеки.Запролетявах верандата или по-точно изринах трупани през цялата есен и зима нужни и ненужни неща.Преобладаваха вторите.А виновника режеше дръвчета ни лук ял и т.н. Mr. Green
Приготвих вечеря,изядохме я.И стана ей това време.
Снощи до среди нощи гледах Джейн Еър .Скоро не бях го гледала.Дано и тази вечер да си намеря нещо интересно за гледане.
Лека и спокойна на всички Hug

# 213
И аз ви пожелавам лека нощ! Прочетох ви. Няма нищо ново при мен и няма какво да споделя.
До утре!

# 214
  • Кубрат/ Пишурка

За сега ставаме поне 3: аз, Пипилота и Луси беше писала ! Чакаме модераторите да обяснят! Надали грешката е в нашите телевизори, след като същите клипове в Ютуб излизат!

# 215
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо!
Хайде, мили дружки, ставайте и грабвайте кафето:

# 216
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ , ПРИЯТЕЛКИ!
Спорен и успешен ден !

Хората са като дрехите – имат лицева и обратна страна. Добре би било да поглеждаме обратната им страна , защото там се крие етикетът с цената им !

Гъбче , яко си поработила. Завиждам ти , че си отметнала толкова работа. Мен ме чака същата хамалогия , но трябва да я свърша за ден и половина - събота и неделя

# 217
Добро да е утрото и прекрасен денят Ви!!!Вчера си направихме среща с наша приятелка и ММ в бившия ни квартал-разходихме се, почерпихме се с други думи направихме си пролетна разходка.Какво му трябва на човек?Янче-благодаря за кафето!Анжелка продължава ли с китарата-нали ще ни изнася концерт на пижаменото парти-речено, сторено. Кари купи ли билета и за коя дата е? Джили-слушат ли внуците-ще има ли японска среща или те ще прелетят? Питах Айша знае ли за рожден ден на бг мама но не получих отговор-извинена е с трепетите по полета.Ако някоя чуе за такъв купон да пише моля. bouquet bouquet bouquet Embarassed

# 218
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ , ПРИЯТЕЛКИ!
Спорен и успешен ден !

Хората са като дрехите – имат лицева и обратна страна. Добре би било да поглеждаме обратната им страна , защото там се крие етикетът с цената им !

Гъбче , яко си поработила. Завиждам ти , че си отметнала толкова работа. Мен ме чака същата хамалогия , но трябва да я свърша за ден и половина - събота и неделя

# 219
  • София
Добро утро дружки. Как сте?
Хайде докато си изпия Янкиното кафе и да си поговоря малко с вас. Simple Smile
ИХА, спри се момиче. Май малко те поотпусна болежката и веднага започна да кроиш планове за агрофитнес. Ще послушаш ли съвета на мъжО ти за физиотерапия? Чакам рапорт Wink
ГЪБКЕ, неуморна си. Толкова работа да свършиш...По-кротко, та да можеш по-дълго Simple Smile
ГРЕТИ, как така нищо ново при теб? Нали вчера покори Еверест, днес ще играеш в Лебедово езеро, а утре си на кафе с извънземни Joy
ПИПИЛОТА, чакаме сигнал, че можеш да дойдеш на кафе ( не с извънземни, а с нас Simple Smile)
МАРИНКА, за клипа и песента, и за Лилиев ти благодаря Hug
АЛФЕЯ, за Парламента нямам нужните качества-не съм се научила да крада и да лъжа Mr. Green. Я по-добре да си стоя при вас Simple Smile Ти в твоето си градче ли живееш постоянно, или и някъде другаде. По Великден за малко да ви изненадам с Гъбката, но пак се размина. Ще стане някой ден thumbsup
ХУЛИиии, едва ли старчоците много ще рИват за мен. Полека лека количеството им намалява. Основната група е озъбена и то предимно бабичките. Старците са по-небрежни. Все това говорят-Я вече че мрем, мене зЪби ми не требаю. Ядем си на жлебИньете.  tooth
Хайде, останете си със здраве. Аз да подхващам работата. wavey
ДИДИМИТИ, здравей! Изпревари ме. Simple Smile

# 220
Нека и аз да поства малко поезия.

"Чел съм нявга, слушал съм да казват
славни и прочути мъдрословци
на уста с презрителна насмешка,
че народът - туй е стадо овци.
Помами ги хитро и след тебе
в огъня дори без страх ще дойдат.
- Може би! Стада съм виждал често,
ала все магарета ги водат!"

Димчо Дебелянов 1909 "Мисли в мъглата"

Ох, милинки, нямам време да чета! А така ми се иска... Замотах се нещо, нищо сериозно.

Two Hearts txtloves Two Hearts

# 221
Здравейте мили дружки !
Да се обадя с няколко реда да не ме забравите ! Grinning

Честити да са празниците на всички ,които са имали повод да празнуват през последните дни !
Здрави и щастливи да са !

Прибрахме се от почивката много доволни . Времето беше прекрасно. После изпратихме зетко на път.
На изборите бяхме  в комисии. От вчера съм подхванала основно почистване в къщи ,но нещо много бавно действам ,не е като в младините Grinning

Чела съм само последната страница,бързам и ще ставам да не се разконцентрирам .

Хубав , слънчев ,спорен ден на всички ви !!!

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart sun sun sun sun sun

# 222
Привет девойки Hug

Не ми се пише, много ми е тъжно. Тези с които бяхме в Търново познават моята приятелка Юлия. Вчера дъщеря и ми писа, че Юлето си е отишла от нас. Проклета болест!През последните няколко години когато идвах в Бг прекарвахме с нея с часове през два три дни.  Sad Sad Sad
 Моичета, при мен клипове не се виждат само когато са от вбокс, но ютюб няма никакъв проблем. Май проблема не е в бг мама.
Третата пералня си изпя арията, отивам да простирам. Днес и утре се очакват около30 гр.
Хубав и приятен ден Hug

# 223
  • София
Е, не мога да не се похваля  Joy Joy Joy
Уж ме болят краката и кръста, а свърших толкова много работа по двете градини тези дни.
Цветната прекопана и оплевена, даже засяти нови цветя.
Зеленчуковата - грах, /който поникна и днес прекопах/, салатен лук червен, кромид лук, чесън, картофи.
Мястото за тиквички и краставици е подготвено. Днес ще  бъдат насадени, след като направя "парниците".
Божееее, колко съм работна  smile3532
Сега ходя като е...а
 hahaha

# 224
  • ВАРНА
Здравейте момичета! Hug
Здраве и щастие за всички, имали повод да празнуват  bouquet
Кари, да почива в мир приятелката ти  Flowers Rose Flowers Rose
Хули, Гъбче поздравления! Семена или разсад засявате за тиквички и краставици  Embarassed, аз тепърва ще ставам градинарка и четох,четох и се оплетох Simple Smile С цветната градина се справям,ама със зеленчука...

Приятен и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт