КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Кари, да почива в мир Юлия  Flowers Rose Flowers Rose

# 226
  • в сърцата на любимите ми хора
Кари, мир на душата й. Дано да е на по-хубаво място  Flowers Rose
Като прочетох тъжната новина и реших да вляза в снимките от Търново, да си припомня хубавите моменти.
Момичета, една огромна част от албумите ни изобщо не се отварят, включително този от В. Търново. Не знам каква е причината, може би трябва да се пита екипа на snimla.bg. Толкова хубави спомени отидоха по дяволите  #Cussing out

# 227
Кари Hug

Мари-тиквичките засявам в пръстта-правя гнезденце,поливам с вода,пускам 2-3семки тиквички,поръсвам тъничко със суха пръст и захлупвам с бутилка десетлитрова от мин.вода,на която предварително съм отрязала дъното.Тапата си остава на бутилката.Затрупва се бутилката от всякъде с пръст.Полива се през гърлото .Сполучлив е този начин.Ползвам от години.Може и краставици,но аз ще сея сред десетина дни.

Хули-браво на тебе.Работна и оправна булка си.
Днес си извиках помощник и изкарахме китките от избата.Мулофките без листа,огромното алое пострадало и то,паппата почги загинал.
Абе ние да сме здрави!
Сега си гледам безкрайния сериал.
До после.

# 228
  • София
Мари и аз все още съм от питащите. Правя като Габчето.

# 229
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета!
Мамси , всички снимки в албума се отварят. Peace
Янче , не мисля , че е от мамата. Изтрии си историята на браузъра.  Grinning
Актуализирай приствките и най-вече обнови Adobe Reader. Oбнови го с N9.
Ако ли си на него преинсталирай го наново.
Кари , Вибокс не се отваря в чужбина. Само в Бг. Има проект и за чужбина ,
но кога ще стане ...  Laughing Мир на душата на приятелката ти. Flowers Rose Flowers Rose
Хулиии , оправна буля. Браво!  Hug 

# 230
  • Кубрат/ Пишурка
 Жабче, благодаря за съвета! Нооооо! Изтривах, изтривах историята и сега, като проверих - пак си е там! Не знам как се актуализират приставки и кои приставки да актуализирам Joy Ииии не съм на Адобе... Антивирусната ми е друга!
Май за сега нищо не стана newsm78

Кари, помня Юлия много добре!  Лека й пръст! Flowers Rose Flowers Rose

# 231
  • тук, на мястото си
Добра вечер, дружки!
Кари, да почива в мир приятелката ти!   Flowers Rose Flowers Rose
Аз пък си сея тиквичките в кофички от кисело мляко и в края на април, началото на май садя навън без найлони или шишета.
Фло, тука съм си, в къщи съм, когато имаш път насам заповядай, много ще се радвам! Hug
Действам по малко из градините, работата там преваля и ще започвам в къщи. Лошото е че тука вече трябва да се съобразявам с мъжо или ако не ми уйдиса да моля сино. Едно време на никого не се молих, а сегаааа....... Налага се да бъда молителномногонастоятелна. Joy Joy Joy
Янче, Адобето не е антивирусна. Рекламите виждаш ли ги?

Лека нощ с музикален поздрав!

# 232
Янче адобе , не е антивирусна , а
много важна приставка. Grinning
И плеара си виж , актуализирай го чрез инсталиране , за по-лесно.

# 233
  • Вила Великула
Мили нови приятелки, да ви почерпя-днес празнувам 30 години семеен живот. Понеже 30 годишнината е перлена-на тортата има много перли

# 234
Пипилота, честита годишнина! Обичайте се още дълги години заедно!

Моят Еверест е  изкачването на двете ми стъпала в моя старчески дом, "балетният ми танц"  е пред бялата дъска в 3 клас, а срещите ми са  на мляко с какао или чай  с деца за уроци.

Зъбните  проблеми  са актуални, със  слабо подобрение. Хубавото е, че поне говоря нормално /почти/.

От мен за вас СИЛНА прегръдка! Лека нощ!

# 235
Честито, Пипилота!

# 236
  • ВАРНА
Пипилота, да сте щастливи още дълги години! bouquet
Габче, Хули, благодаря ви, утре ще ги засея.
Габче, краставиците по същия начин ли ще ги сееш?
Грети  Hug
Лека нощ на всички smile3524

# 237
  • София
ПИПИЛОТА, ЧЕСТИТО, ЗА МНОГО ГОДИНИ! ГОРЧИВОООООООО...

# 238
Пипилота , честит празник!
Да сте живи и здрави! Много любов и щастие!

# 239
Мари-по същия начин и краставичките,но тях ще ги посея след десетина дни.А тиквичките посях вчера.
Тези краставички стават по-рано.
Като поотраснат на 3,4листа засявам следващите вече без бутилки.Така се застъпват и има краставици за по-дълъг период.
Действай смело!Нали знаеш за късмета на начинаещия Hug
Ако имаш въпроси питай.Не че съм професор по земеделие,но ако знам-насреща съм.
Когато засяваш семената добре е да сложиш препапат заради мравки,попови прасета и т.н.По нашио край се ползва Коломбо.Има го по огроаптеките.

Пипилота-Наздрове и горчивоооо! Hug

Яне-Адобето е едно от приложенията,които ти дават възможност да гледаш тези неща,които сега ти се губят.Нали имаше някакво съседче,което ти помагаще за комп?
Каг Hug Hug
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт