Едва можах да се класирам да поздравя Пипилота. Зор видях, докато намеря сватбени рози
МАРИ М, аз се занимавам само с цветната градинка, но като чета какво правите, не ми се вижда да е трудно. Дали пък да не опитам и аз
У наше село не е много плодородно, но тиквички и краставици стават. Ей, заразни сте
ММ не успява, но и не се опитва, но вие май ще ме запалите.ХУЛИ, ти си решила да смаеш тамошните градинарки. След агрофитнес аз казвам, че ходя като пингвин

ХАРМОНИЧНО, днес торбата ми с прегръдки отива при теб

ГРЕТИ, е как до сега не могат да ти решат зъбния проблем? Я се качи на автобуса и ела да видим какво може да се направи. Дааа, понякога и две стъпала могат да бъдат Еверест. Как ми звучи само " пред бялата дъска" Е по-добре ли е така и защо премахнаха черната дъска? Не можеш ли да смениш компанията ''деца за уроци"и мляко с какао, с готини баби и кафе например

ЖАБКЕ, не ща да си говоря с теб
. Говориш на китайски, нищо не разбирам
Пу,пу, да ми е жив и здрав лаптопчо, че иначе...

ЯНЕ, като не сме много компютърно обучени, ще питаме младежите. Те вече знаят повече от нас. До къде стигна процедурата по настаняването на брат ти в дома? Май зациклиха нещата. Бюрократите обикновено не бързат.

АЛФЕЯ, все ще дойде ден да се видим. Ти нямаш ли път към София? За музикалния поздрав благодаря

ГЪБКЕеее, май много от цветята ти са дали фира
. Така и не погледнах в мазето на вилата, да видя как са презимували моите мушката. Нямах никакво време.МАМСИ, стегна ли колелото? Кога пристига внучето? Да питам ли какво стана с болежките ти, или свикваш с тях?
РИМАРЧЕ, как си? Като се срещнем на кафе ще показваш разлика. Сигурно си направила тен

КАРИ, не тъгувай. Мисли си, че твоята Юлия е отишла на по-добро място

ЛУСИ, събрахте сили на почивката, сега сте готови за трудови подвизи

АЙША дали се прибра? Ако не днес, то утре със сигурност.
Милички, лека нощ, че още малко и първи петли ще пропеят...

Да е светло на душата на приятелката ти. 

Впрочем видях, че имам такава икона , но като натиснах на нея и ми излезе един черен екран със синя линия отгоре

. Толкова изморена се чувствам, че ми се иска да спя поне 24 часа и тогава да подхващам следващите задачи. А само да искате задачи-хим. чистене на зимните дрехи и прибиране, пуловери, блузи-пране и прибиране, зимни обувки и ботуши и те чакат лъскане и прибиране, изваждане на летните дрехи-обличане със зор, мерене, оглеждане, УЖАС, изваждане от дрехите с тирбушон, изхвърляне
! В краткосрочен план-толкова. Тази неделя няма да ходим на сеЙо, защото либето е на работа, следващата и по-следващата празници и април се преполови. Кога ще садя краставици, кога тикви и кратуни.
! Да си жива и здрава, с кеф да си харчиш паричките. То за нашите големи пенсии не се иска много фантазия как да ги похарчим
. Ще ни я покажеш на концерта.