КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Фло, викаш яко съм го скрила нещото  #Crazy Исках в Морската да ви поканя, ама нА - таквАз съм я свършила  Joy

Та по повод снимките - благодаря на Мамси за паролата  Hug
И да ви кажа - всичко се вижда, всичко предполагам си е на мястото.
Но последните два албума не бяха заключени, бяха общодостъпни, не знам умишлено ли са така, но да знайти че ги закатинарих

Честито на Ивлин - то такваз сума наистина със зор се разпределя...

Хармонично щастие я чака, Мамси сега е щастлива, чакаме и Айша щастлива да се обади...

Градинарстването няма да го коментирам, че мойто е виртуално - не съвпада с вашето  Joy Joy Joy

# 256
  • София
ЖАБКЕ, ами ние с Янка да не би да казваме, че китайският е труден? Няма такова нещо hahaha Joy Не си ни разбрала Wink След малко сама ще се убедиш.
Това, че си се разкрасила е похвално и достойно за пример, thumbsup Имам една забележка само Naughty
Свършила си всичко на куп-добре, пиеш си вечерното кафенце-бива,( можеше и нещо друго да пиеш, ама нейсе), ама дедко в развлекателната програма ли си го включила? Може пък вече и така да е модерно да се казва, знам ли newsm78 Ние по наше време по друг начин се изразявахме Joy Иначе и ние имахме дивани като вашия...

Както виждате, още не съм си облякла нощницата Simple Smile. Каня се от един час и нещо.

А сега за всички вас, поздрав от Янчето и от мен. Това е най-новата ни  песен. Разказва се за това, как се рестартира компютър, какво се прави с Адоблето и още нещо...Момчето обяснява как се гонят вируси с антивирусна програма. Слушайте внимателно, че няма да повтаряме Naughty

ДОБИ, разсмя ме с твоя пост Hug Нещо и моята аграрна програма не съвпада с тази на баш градинарките. Като гледам, сигурно ще бера краставици за Коледа, а картофите ще ги вадя за Трифон зарезан. Може и да ми остане време по Димитровден да насадя чери доматите, че то къща в която няма хималайска сол, брашно от лимец и чери домати къща ли е? Казваше баба ми Wink

# 257
  • София
Добър вечер  вече от София.
Вчера следобяд се прибрахме благополучно. Но ходих да пазарувам, после оправях. Нали и ремонт на банята правим паралелно.
Всичко беше хубаво, времето мина бързо. Останахме много доволни и от пътуването, и от престоя, и от покупките. Пл. понесе много добре първото пътуване със самолет. И вече иска пак.
Пипи, честита годишнина! Да сте здрави и да гледате правнуци заедно!
Ивлин, честита пенсия! Да я получаваш много дълго време и да срутиш пенсионната система!
Предполагам, че няма да останеш само с нея, ще продължиш да лекуваш.
Ако има и други празнуващи -поздравени са.
Фло, тази вечер отхвърлих половината гардероб. 2 торби ще заминат за H&M, засега. Това е само от шкафа с блузи и жилетки.
Като отворя и гардеробите ....

# 258
Нали си ме знаете, че съм от нощните птици?! Пак късно, но без да ви пожелая лека нощ, няма да лягам.
Благодаря на всички, които ми изпратиха  "гушка"! Благодаря на доктор Фло за предложението.  Ако бях по-близо до столицата, с удоволствие.  Все пак днес съм с една идея по-добре. Приятелят зъботехник май пооправи донякъде.

Иви, честита пенсия! Сумата си е жива подигравка, но все пак ти желая да я взимаш дълги  години и да я ползваш за хубави неща.

Тази вечер беше празникът на буквите на нашия първолак. Имаше тържество с песни, сценки и стихотворения, след това  актриса - аниматор, която ги забавлява и накрая торта-книга с букви.

Флото спомена за черните дъски. Май вече никъде  не се използват. С тях бая  се надишахме с тебеширен прах. Белите  са по-здравословни, но пък с тези маркери, докато го почнеш и той свършил.

Браво на всички градинарки! Възхищавам ви се, че сте и цветарки, и зеленчукопроизводителки. Като ви чета, си мисля за мене си, че съм си една мързеланка. Добре че дворчето е затревено и синът коси тревата. Иначе  зъме ще завъдя из двора.

А  за Светълчо някой чувал ли е нещо?  Много време я няма.

Хайде, лека нощ! Отивам да спя, че утре ще съм за последно  по заместване. Някъде след ваканцията може би пак.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 14:48 от K.A.G.

# 259
  • тук, на мястото си
Папилота, честита перлена годишнина! Живи и здрави да сте и на диамантената пак да почерпиш!
Ивлин, честито пенсиониране! Може и да е малка, но много години да я взимаш!

Телевизора е пуснат зад мене и чувам, че задават въпрос "как се живее в Париж с 2300 лв пенсия". В Париж не знам, не съм ходила там, не съм живяла там, но знам как се живее в България с 230 лв.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 260

Добро утро-една по-стабилна закуска, придружена с биричка-ха наздраве за новата ни пенсионерка-Иве-да ти е честита-и само за хубави неща да си я харчиш!

# 261
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
До сега ви четох и де се смях, де се ядосвах! Ами на! Пак не видях китайския #Cussing outНооо Фло е права и благодаря, че ме включи в поздрава Joy Иначе хич ме няма в терминологията Embarassed Жабче, помниш ли колко време ме учи да слагам картинки Embarassed То бързо схващам, ама требе повече обяснения hahaha

Иве, честито и от мен влизане в нашите редици! Но защо е толкова малка пенсията newsm78 Винаги съм мислила, че лекари, зъболекари вземат високи заплати, а то....Да не са се объркали нещо newsm78

Аз днес ще ходя до болницата да проверя за ТЕЛКа на брат ми. Снощи ми донесоха писмо-покана за 13 април и трябва да заявя домашно посещение. Дано стане бързо, че преди 3 години 6 месеца му чакахме пенсията.
 Да е спорен последния мартенски ден, а то април бързо ще мине!

# 262
Добро утро!
Дидимити,вземам си от  ранобудното кафе.Обилната закуска ще я пропусна че ще ми стане навик и после зор ха ха.
Благодаря ви момичета за пожеланята в здраве да си получавам възнаграждението за 37 г. стаж. Айша ще работя докъдето ми стигнат силите,  няма как не ми се полага подобаваща почивк
При нас слънчо се показва, дано е хубав деня.
На всички спокоен предпочивник
Р.Р.Янче няма как да ми е висока пенсията след като ни накараха да си правим кабинети и станахме частници 20 години съм си плащала пенсионните вноски от джоба как да отделяш по 400 лв за осигуровки всеки месец като имаш на главата си наем здр. осиг. материяли и т.н. .Пенсията ми дойде от работа в поликлиноката. Абе тъжна картинка.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 08:17 от Ivllin

# 263
  • София
Иве добре дошла в редиците на пенсионерите. Да си здрава да я получаваш дълго пенЦията.
 Янче ,дано бързо излезе решението от телка. Брат ти не е ли в пенсионна възраст, та телка да е доживотен?
 И аз ще се явявам,но имах големи недоразумения с онкологията в Дървеница.  Не е за приказки, но не работели със здравна каса.  да ми е жив мъжО...
 Днес облачно та Михаела има да дава зор да е навън и да ми носи обувки и якета.

Кари съболезнования за Юлия, казват ,че отиват на по добро място , дано е така.... Hug
 Светълчо я шпионирам в една друга тема,много ми липсват постовете и. Светле защо?
 Танита оздравя ли и ти?
 Грети моите протези ми паснаха от раз,но майка ми смени 2броя и си ходи без. Градинарските дейности съм ги отложила.
 Айша ,Мамси и Хармонично са си с децата били или са,май като са далече  е по добре.
 Яжка още малко и ще действаш с две ръце.
 Жабче все така да си. Heart Eyes

Скрит текст:

# 264
Добро утро и от мен!
При нас полуслънчево с вятър.Тъкмо ще ми изсъхнат чаршаВите Grinning
На си е хладно.
Аз още се размотавам и пия кафе-вашите и моето Grinning
Плановете ми за днес са хаотични.
По-точно слугинаж.Пералня,прахосмукачка,бърсалка;тенджери и т.н.
Доби-оправната ни булка с избърсани прозорци! Hug
Миталата година ги избърсах след Великден. Embarassed Joy
Вчера свекърва ми каза,че започва да чисти и аз като една съвестна снаха и предложих помощ-аз с щерките.За един ден ще и ошетаме всичко.
Ааааа-те не Красе.Ние двамата ще се оправим.Вий ще ми обърнете къщата наопаки Joy hahaha
Викам поне двата килима да ви изперем?
Аз си ги пера по мой си начин newsm78
Ами какно да кажа.Той на83 ,а тя на 77.
Да са живи и здрави!
А аз дя се засрамя и да"зафатам"от другата седмица.
Яжке-не останааа Ще си с две работни ръчинки гия дни! Hug

Шпунци! HugНагушкай Мишенцето,Черешката и порасталия бати!
Фло-отпочина ли си?

Ставаааам.
Лек и спокоет ден! Hug

# 265
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

# 266
Шпунц, аз ще си гушна момичето в неделя, сега изпълнявам първата част от "предписанията" на Фло.  Simple Smile  newsm79
И с "далечните" деца може да има ядове, миличка, но няма да се даваме! Ние майки ли сме или...   Peace
Иве, със здраве да си харчиш "голямата" пенЦия много, много години!  Heart Eyes
Янче, ти си герой, шапка ти свалям!  bouquet
Имайте спокоен ден, момичета! Heart Eyes Да бъде това, от което имате нужда! Praynig
Благодаря, Жабка!  Hug

# 267
  • София
Привет красавици! Ей друго си е като се наспиш... гледам се, май и по-хубава съм станала Wink. от сутринта свърших една задачка, прибрах се, сега се готвя за следващата.
Защо да не ни е хубав петъкът? Кафе имаме, закуската сложена, като гледам и за обяд ще има.

ИВЕ, от тук нататък-" С нови дружки, кафе, срещи, песни, танци, акордеон, и душата пенсионерска ще запей Хей живот здравей, здравей!" Не се отказвай да работиш. Рано ни е да стоим у дома по чехли и халат. Ако до сега не сме се наработили и напечелили, та сега ли, но другото е по-важно-контактите с хората, това, че все още си търсена и можеш да помогнеш. Дръж се колега!  Hug

ХАРМОНИЧНО, права си. И дистанционно могат да ти вгорчат живота Wink Един съсед казваше: Това, което може да ти причини собственото ти дете и най-големият ти враг не може да го стори...НЕма да се даваме! А пожеланието ти за спокоен ден ми действа много добре Hug

ГЪБКЕ, ден два релакс и отново скачам в бързоходните обувки Simple Smile И пак няма да мога да те настигна. Радвай се, че за сега старците се оправят сами-нали всичко им е по Некерман Joy Викни ги и у вас да оправят Wink

ШПУНЦИ, днес торбата ми с прегръдките е за теб, миличка Hug Hug Hug

ЯНЕ, влез в тубата, напиши китайска народна песен и че я чуеш. Много е поучителна-същински наръчник за работа с компютър rotfImao

АЙША, добре дошла bouquet

ГРЕТИ, благодаря за разяснението. Hug

АЛФЕЯ, я да ги питаме ония от Париж дали знаят как се живее с 230 лв. пенсия #Cussing out

Момичета, политам afwitch

# 268
  • Кубрат/ Пишурка

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Фло, то тия имат само няколко клавиша на клавиатурата си и все оправят ЙОто си, малко ШИ И ЧАН Joy

# 269
Oбеден привет девойки. Hug
Първо да честитя на Пипилота годишнината от сватбата. Поне още толкова да сте живи, здрави, заедно щастливи. Hug
Шпунци, радвам се че пишеш.
Сега остава и Светлето да надникне И тук Praynig
Айша, добре се завърнала. Как емоята любимка.
Ивлин, ха честито. Големи пари, големо чудо тези пенсии, как успяват да ги харчат хората. Сигурно и спестяват много.  ShockedНо пък със здраве да ги харчиш.
Това го почнах пред 2 часа, но шницели, салати ,хранене  а писаното си виси.Но пък нишката се скъсала Embarassed, ма не ми се връща назад, да си припомням какво исках да пиша.Бладодаря на всички, за Юлия. Все ми е в главата Sad. и сякаш ми се затвори още един прозорец към Бг. Много често си правихме срещи, почти през два три дни. Тя редовно ме посещаваше и в Банки. Sad Sad Sad Останахме си приятелки въпреки многогодишната раздяла.

Тук при нас пролетта е вече в пълна сила. От неделя децата излизат във пасхална ваканция. Ама пък тя дълга, безкрай. До 19.4 #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Има разни промоции за Варна, Бургас за по 4-5 дни, но пък си имаме проблем- бялата лаеща пухкава топка. Мъжкото съсловие не е съгласно да го оставим за кратко на пансион. Да сме пътували частично.Аз и без това си пътувам частично, ще си го направя . живот и здраве и това лято. Ама,няма как. Ще изкараме как да е и тая ваканция. Ние навремето лудеехме навън през ваканциите, едва ни прибираха в къщи.. А днешните деца "лудеят" отдалеч- телефони, скайп, компютри, не можеш да ги изкара навън. Времена, нрави, хай-тек.
Айде, че пак се отнесох. Да ни е хубав и приятен уикенда на всички. И на тия по вили и градини, за които е "почивник" Joy

Общи условия

Активация на акаунт