КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
БОРЯНЧЕ, към стихотворението добавих и музика. Да е светла паметта на Евгений Евтушенко Flowers Rose Flowers Rose

Когато слушам тази песен и си казвам. Кой би могъл да зададе този въпрос на майката на седемте братя Газданови, превърнали се в стиховете на Расул Гамзатов в седем бели жерави' които никога няма да се завърнат у дома. Кой би могъл да попита това, Епистиния Степанова, чиито девет сина са изгорели в пламъците на войната? Кой?

Много сте писали, но утре ще ви чета. Лека нощ, милички Hug

# 301

Привет дружки!Първоаприлско ходихме в Букурещ-ама наистина-възхитени сме-а нямах нагласа-най-много ни впечатли парламента-много грандиозно-за 24 часа са изселили цял квартал и за 4 години денонощен труд са построили това чудо-не можахме да влезем вътре но и от вън се впечатлихме МНОГО!
  Времето беше с нас истинско лято 23 градуса.Приятен ден Ви желая!!!

# 302

ХАЙДЕ СТАВАЙТЕ-ВТОРОТО КАФЕ ЗА ДНЕС ВИ СЕРВИРАМ!!!
  Борянка-ти стана ли-имаш ли интернет? Да ти честитя 1 ден по рано рождения ден-да си здрава преди всичко и поне още една двойка близнаци!!!
  Та за Букурещ-улицата водеща до парламента е с 28 фонтана и 1 много голям-красота-посетихме и църквата с мощите на Димитър Бесарбовски-от всичко сме доволни-пътувахме с микробус-с чудесен, знаещ и с чувство за хумор екскурзовод-всичко беше ок.
   Пожелавам на тия, които не са посетили северната ни съседка да го направят.
И пак приятен ден Ви желая от сърце!!!

# 303
Отдавна съм станала, пих кафе, но и сега ще си пийна от твоето, дидимити, с удоволствие! Благодаря, за ароматното кафе, за чудесните пожелания!  Hug Днес ще съм щастлива със сигурност!
Усмихнат ден на всички! И да ви е топло и уютно :hug

# 304
  • София
Добро утроооо.
Изчетох написаното. И аз не веднъж съм се ядосвала, като Доби и всички останали, как може да са толкова безхаберни и немарливи нашите управници. Наистина хората от нищо правят нещо, а ние сме царе на това от нещо да направим нищо #2gunfire. Природата ни е забележителна, минерални води бол, археологически находки също. Изсипвал Господ с пълни шепи, ама защо малко в кратуните на управляващите не е налял. Ум царува, ум робува и ум патки пасе... Зависи кой за какво ще си го използва Mr. Green Индустрията, че я разсипаха е факт! Едва ли бихме могли да я възстановим. Всичко се ограби и окраде. Поне да беше се разпродало, та да влезе някой лев в хазната. Затриха и селското стопанство-също факт! То би могло да се възстанови, но там са други проблемите. Остава ни една единствена и последна възможност - да бъдем туристическа атракция. За тази идея би трябвало да се хванем като удавник за сламка! По някога чувам-да станем Швейцария на Балканите. Не. Нека сме си България на Балканите. Толкова ли много акъл се иска, да се променят нещата. Та ние тук сме най-обикновени хора и всяка една от нас има виждане, идеи. ЯЖКЕ, ходи, разказвай, стига да те чуе кметицата. Защо "ония" горе не  чуват и не виждат???

Аз момичета все пак реших да мия прозорци, но по нова методика. Нали предстоят дъждове, та реших да си измия прозорците на 50% - двуетапно, казано по научному Wink Споделям - измивам ги отвътре, изпирам пердетата, а когато спре да вали ги "довършвам" и от вън. Ако е удачно, ще го патентовам Joy

Изпих кафето на ДИДИМИТИ Hug
ГРЕТИ, скачай в колата, без значение на къде са тръгнали децата ти. Все си е разнообразие.
БОРЯНЧЕ, дано и утре да имаш И-нет.  Simple Smile
ЗДРАВЧЕ, я да се поправиш. Ние с двойкаджии не играем Simple Smile
ЖАБКЕ, ти с тази предвеликденска подготовка, толкова високо вдигна летвата, че и на овчарски скок да се пробваме, пак не можем да те стигнем. Нищо, ние ще караме полека лека-днес прозорците на 50%, утре нещо друго и така.
ДОБИиии, а аз се вързах на първоаприлската, та даже в Русия разказах, как при вас има снежец. 1:0 за вас. Joy Нищо, един път да те излъжат било за късмет. А какво ли е като всеки ден ни лъжат и то по много пъти newsm78
ШПУНЦИ, къде са "разквартирували" цирка? Моите също много обичат и ги водим. Сладката Михаела, как знае да те подсети, че иска да я водиш на вън-носи якето и обувките на баба Joy. Ей, и тя се очовечи.
АЙША, смях се на Анината констатация hahaha Joy Joy Joy. Молодец!
Ставам, че ако още малко се помотам и половината прозорци няма да измия. Нова почин трябва да измислям. ( Не си мий прозорците)
Хубав ден, милички love001

ПП ХАРМОНИЧНО Hug, от сутринта те мисля, представям си как вече си нетърпелива да си гушнеш чедото. Дано самолеДа дойде навреме. Все пак драсни два реда, че момичето ти вече е при теб. Колко дни ще ти погостува? Хайде, пръскай се с дезодоранта и чакай Simple Smile Написах това и изведнъж се сетих, че софийската ми баба обичаше да се пръска с някакви одеколончета и на мен много ми харесваше. Сега, като ще идват децата и аз се понапръсквам, та да не мириша на стара баба Joy

ДИДИМИТИ, от второто кафе се отказвам, в полза на закъснелите. Ходила съм до Букурещ, чисто е, подредено е. Домът на народа е нещо огромно. Това е най-голямата сграда в Европа и втората в света, след Пентагона. Запомнила съм, че за да направят огромните килими, тъкачните станове са монтирани вътре  и на место са ги тъкали. А биричка Урсус пихте ли?

Политам afwitch

# 305
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен \ то май добър ден стана newsm78\ Joy
За безхаберието на ония горе няма да коментирам - заставам зад всяка ваша дума!
За прозорците - само в кухнята ще изчистя по почина на Фло. Другите са с щори , пък никой няма да ги надига да ми ги гледа.
Още нямам никаква представа дали ще имам Великденски гости. Може и сами да си ядем козунака newsm78
И ние с Галена ходихме в Букурещ. Влязохме и в Парламента. То и самото влизане си е цяло приключение - проверка бетер от на летище! Но наистина вътре е много красиво! Дидимити, другия път да влезете! Опитахме биричката Урсус, че и от прочутите им кебапчета, от които не бях никак възхитена: малки и силно ухаещи на овнешко \ отврат!\ . Може да не сме улучили подходящото заведение, но това беше!
Ставам, че още не съм вдигала брат си. А на вас щастлив почивник!
Скрит текст:
Април
Сбогом, бабо Марто стара,
омръзна ни с минзухара!
Ха, иди си, почини си!
Твоят хубав син Април
по е щедър, по е мил!
От усмивка цял сияе —
да се сърди той не знае.
Как любовно той поглежда
към момите и с надежда
ни изпълня той душите…
Цветя сее по полята.
По горите пък намята
нови хубави премени;
тъче листове зелени;
води птички да ни пеят,
та сърцата да ни сгреят.
Елин Пелин

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 10:17 от Янче-то

# 306
Привет девойки Hug
И аз се хванах на първоаприлската на Доби Laughing Ми то щом морето е замръзвало през зимата, защо да не падне сняг на 1 април. Или както преди две години, след като стегнахме багажа със всички палта, желетки и подобни топлички одежди, сложихме късите ръкави , на7 април  newsm78 newsm78 newsm78,че се прибираме в жега, излизаме с куфарите, а София снежна, колата покрита с бяла премяна та с буквално голи ръце сняг чистихме Joy
Но затова пък днес , при условие че алармата на телефона ми е изключена, ваканция е все пак, аз се събуждам в 6 ч и отначало си мисля че съм се стреснала от някакъв кошмар който съм сънувала, но не  бученето продължава, сякаш океан прелива, тонове вода се изсипаха на бързи обороти, едни светлини , едни сблъсъци майко мила. И това в продължение на 15на минути. И после започна едно тииииихичко падане на дъждец, но небето си останаоловно сиво, намръщено такова.
Дидимити, браво на вас за разходката , която сте си направили Hug
Децата нещо ме викат, за сега ви оставям, приятно чистене, вапцане , готвене, посаждане, разсаждане и прочие неделни почивки. Цунки на всички Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 09:13 от Caroline

# 307
Хей, нахъсахте ме! Взех пример от вас и изпрах килима в кухньодневната и пътечката в антрето. Разместих мебелите и измих зад и под тях. Сега ще измия и прозореца, ама целия.  Браво на мен!
Лошото е, че ме чакат още 4 огромни прозореца на етажа на ергена, 2 средно големи на стълбището, 8 малки на избените помещения. Все пак стартът е даден.  Хайде, чао! Почвам прозореца.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 16:33 от K.A.G.

# 308
Черпя ви със следобеден мурсалски чай!  Laughing

Докато го пиете, прочетете това от фейса, хей така за настроение!
 smile3503

Скрит текст:
Suzana Nikolova
30 март в 23:35

ОДА ЗА ФЕЙСБУКА !

Настане вечер.Екран изгрее.
Профили разни се разблещукат...
И чат-зашуми, че и запее...
Животът почва се-у Фейсбука...
Един се пъчи със нова фотка-
мацка по бански прегръща,
или показва своята котка,
или-цветята от вкъщи.
Друг е обсебен от политика-
лозунги разпространява.
Трети го стяга, нейде чепика
и протестира, опява.
Някаква стара лачена Чанта,
търси си Куфар, ама с валута.
Мнооого оферти, мнооого аванта-
дрешки, чаршафи, бижута.
После-от някоя Група напират,
с мъдрост, стихове, принципи...
Да те омаят и информират-
куп всенародни любимци.
Гледаш и мислиш, мислиш и гледаш...
Боже!Животът е тука!
И се със някого засъбеседваш,
тъй-да не пукнеш от скука.
Пишете бързо, мислите бавно...
Темите-лесни и трудни.
Ту е сериозно, ту е забавно,
весели, тъжни и...будни.
Да побърбориш, с хората-разни,
става духовна потребност.
И си обсебен и е заразно,
от виртуална вълшебност.
Вече заспиваш.Мигаш накриво.
Буквите бягат и бягат...
Беше ти чудно, че и щастливо...
Ама, е време да лягаш.
Спираш му тока.Гасне екрана.
И отново сам си във къщи.
Освободил си се от капана,
в своя живот се завръщаш..

Кари, виждала съм приятелката ти, мир на душата й!  Flowers Rose Flowers Rose
/Мисля, че на среща в парка Заимов дойдохте двете./

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 18:46 от Танита Колева

# 309
  • Вила Великула
Здравейте момичета, преди малко се върнахме от вилата. Времето беше страхотно. Водихме с нас и малкото човече. Сложихме и люка на двора и вчера докато я люшках, тя взе, че заспа.
Миналата събота насадих мушката, а сега като ги гледам нещо май не са се хванали. За първи път ми се случва. Кой знае от къде са внос и само си дадох парите. Сега съм поръчала нови, уж били от български разсадник-пък да видим.
Чакам с нетърпение да дойде Великден, да ми замирише къщата на козунаци. Вече съм сложила Великденската украса.

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 08:59 от pipilota6

# 310
  • в сърцата на любимите ми хора
Моите мушката пък взеха, че се хванаха и дори цъфтят в момента. Ако не ги изпусна /с поливането, например/, ще станат за чудо и приказ.

# 311
Много сладко това човече! Ами на чист въздух така се спи!

Преизпълних нормата! Изтрих прозореца и в спалнята ми. А по метода на Фло изтрих и  избените, но наобратно-само отвън. Утре като завали, може  отвътре.

# 312
  • Кубрат/ Пишурка
 Побууут!

Фло, гледам във фейсо много си почнала да се изучаваш! Wink Пък мен Маринка се опитва да ме научи, ама не би Joy Ами то едно време, като ни даваха първоначална комп. грамотност бяхме без интернет и се учихме само на Майкрософт офис, че то щяло да ни трябва. И ни трябваше, де! Ама нямам никаква грамотност откъм трерминология Embarassed За английски да не говорим!

# 313
  • София
ЯНЧЕ, побууут, ама не мърда. Идвам да бутаме заедно.
Днес измих цялостно прозореца на спалнята, изпрах пердето и вече е на мястото си. С приятели ходихме в Арена Армеец на ледено шоу-Кармен с участието на Албена Денкова, Максим Стависки и още 30 руски кънкьори-с по няколко титли: Европейски, Световни и Олимпийски шампиони. Беше прекрасно, с музика на живо, испанска певица, въздушна акробатика, огнени ефекти. Невероятно беше! Публиката ги аплодира поне 15 мин.

ПИПИЛОТА, имаш си голямо бижу Simple Smile Не плаче ли за мама? Как сладко е заспало.

Момичета, всичко съм прочела, ама няма да коментирам, че отивам да спя. Гушкам ви.
Къде изчезнаха ФУРИЙКА и АРИТА? МЕРИ и тя ми се губи. ДАЯ и ДЖИЛИ - също. Чудя се МАРИНКА да я сложа ли в графата нередовни? МОМИЧЕТАааааааа!!!

Хайде, останете си със здраве и лека нощ!

# 314
  • София
Фло, ква лека нощ, кви пет лева, ква гара ? И после ще се чудиш,защо в 2 часа нощеска се будиш и въртиш в леглото.
Аз съм о тЕя, дет си лягат с кокошките и се събуждат с петлите  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт