КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Честит рожден ден на чаровницата Елиа!
Честит рожден ден на Янчиния зетко!
Да са здрави и щастливи!

# 346
Трагедия в Русия.
Светла им памет на невинните загинали.
Надявам се,че Някой гледа от горе!

# 347
Честити рождени дни на малката Елия,
 на голямата Боряна,
  на  син на Роси,
 на зет на Яжка
 и  годишнина на  Пипилота!
Всички да са здрави и щастливи!

# 348
  • София
На всички ви благодаря от сърце за хубавите пожелания към Елиа. Да се връщат и на вашите внучета.
Най-важното е да са ни здравички и да имат спокойно детство. Да живеят в мир! Прегръщам ви момичета       

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug

Поредния терористичен акт. Преди малко се прибрах от работа и току що научих за бедата. Кому какво са направили тези обикновени хора? Бог да ги прости  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose и да накаже виновниците.

# 349
  • София
Добър вечер!
Борянка, да си жива и здрава! Да направиш бързо ремонта и пак да си с нас!  bouquet
Здраве и успехи за Наско и Аделин!  smile3525 smile3525
А на малката Елия пожелавам  весели игри с каки и батко!  ura
Много весело днес тук.
У нас нищо ново -майстора  се разписва по за малко.

# 350
Борянче, градско, честита и благословена бъди със здраве и бодрост, мъдростта вече си я имаш, да си жива и здрава да я предаваш на внуци и правнуци Peace newsm51!
На сладурка Елия -честит рожден ден! Пожелания за мирно и спокойно, слънчево и безгрижно детство! Че ще бъде упорита, мъдра и борбена е предопределено от гените, които й предават Flo и цялата рода  newsm59 bigdance2 newsm18 newsm20!
Честит рожден ден и на талантлива мъжка рожба на Люси! Да е успешен, щастлив и пълни сърцата ви с гордост Peace!
Янушка, да е честит зет ти! Да е опора и стожер на Анжелка, да е жив и здрав и все така уважителен!
Пипилота, щастлива годишнина, брилянтна да празнувате с правнуци!
На всички с повод да празнуват - живи и здрави, в щастие и обич оше празници да споделяте!

# 351
Добър вечер приятелки ! Hug

Искам да  ви благодаря за прекрасните пожелания към Наско ! Дай Боже да станат реалност, а на вас двойно да ви се връща !

Честит рожден ден на сладката Елиа ! Да расте все така красива , умна ,щастлива , разумна !

Честит рожден ден на Аделин ! Да е здрав , щастлив , много да се грижи за Анжелка !

Пипилота ,  Hug честита годишнина ! да сте здрави и щастливи ,да сте си опора до дълбока старост !

Кари Hug точно за Юлито се сетих и исках за нея да пиша ,но  по грешка съм писала  Лили ,много се извинявам. Да с Юлето бяхме една срещу друга на масата във Велико Търново . Да почива в мир и покой миличката ! Flowers Rose Flowers Rose

Бог да прости невинните жертви в САНКТ ПЕТЕРБУРГ!!!Дано да има възмездие ! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Лека и спокойна нощ милички !

# 352
Добра вечер! Hug
Заседнала съм пред ТВ-то и компютъра едновременно, че ако съм само пред едното ще заспя. А съм се захванала да употребя и съхраня остатъците от кисело зеле и трябва да стане тази нощ, та утре да проветря къщата. Сварявам го с месо, слагам в буркани, които после кипвам за половин час и воала - готово ядене.
ММ си носи на село, на работа...А и аз се присещам понякога сред лято за зимни гозби.

Иви, честито ти пенсиониране. Не е честно, че се налага да се залъгваме с фразата да дългото получаване.
То наистина е най-важно, но все пак ..... Да си жива и здрава, да продължиш да работиш на пук на скапаната ни държава!
Аз напоследък се замислям за ранното учителско пенсиониране, но ме спира единствено това, че пенсията ми ще е доста по-ниска, отколкото при редовното.

Фло, много благодаря за обучителното клипче. Китайският ми е много полезен при работа с компютри hahaha Joy

Айша, добре си се завърнала у дома!

Жабче, честита ти нова прическа и другите разни процедури.
Аз съм се намислила да си пускам дълга коса, но най-вероятно ще изтрая докато почнат жегите и ще се офъкам.

Шпунци, Мишето знае, че разходките с баба са най-сладки! За това взема инициативата в свои ръце Grinning

Каролин, тия лаещи топки са много обсебващи. Малката ми щерка и гаджето ѝ си взеха едно такова бебе- златен ретривър и са като вързани. Но си е техен проблем.

Борянка, Честит ти рожден ден!

И успех в начинанието! Аз знам, че няма да удържа много без компютър, за това не се  опитвам. Виж, без телевизор мога. С дни не съм гледала без проблем.

Яжка, сигурно ти е много леко без гипса. Дано никога вече не ти се налага да имаш такива проблеми.!

Хармонично, колко добре те разбирам! Както се казва - каквото мисли майката - в гората да ходи!

К.А.G., *Dobby* и аз беснея понякога на държавниците и дережето до което ни докараха, но наистина до някъде ние сме си виновни, щом ги търпим.

Луси, честит рожден ден на сина ти!

Янче, честит рожден ден на Аделин!

Честит рожден ден на Елия!

Вече ви казвам лека нощ. Не е готова "летнината", но заспивам въпреки взетите мерки hahaha

# 353
Благодаря ти, тану!  Heart Eyes Hug

# 354
Добро утро , мили дружки ! Времето малко се е начумерило , но дано ни е светло настроението

Скрит текст:
"Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго, човечни.
Хора, които обичат да се смеят на грешките си.
Които не се суетят около успехите си и не се самозабравят.
Които не се смятат за избраници, за елит, превъзхождащ останалите. Преди наистина да са станали такива.
Които не бягат от отговорностите си.
Които защитават човешкото достойнство.
Които не искат нищо друго, освен да вървят редом с истината и справедливостта, честта и достойнството.
Oсновното, простото, обикновеното, натуралното най-базисното, това е, което прави живота ценен. Което прави пътешествието ни на този свят да си струва.
Искам да се обградя с хора, които знаят как да докоснат сърцето на другите и могат да го направят.
Хора, които не са се ожесточили от жестоките удари на живота, а са израснали с една мекота в душата. Които нещастието е направило по-мъдри.
Да, бързам да живея с интензивността, която само зрялата възраст може да ми даде.
Искам да не пропилея нито едно от лакомствата, които ми остават. Сигурен съм, че ще бъдат още по-сладки от тези, които досега съм изял.
Целта ми е да стигна до края спокоен, в мир с любимите си същества и с моята съвест.
Надявам се, че това един ден ще стане мечтата на всички ни, защото така, или иначе, ще стигнем до края… А защо да не бъде с радост и удовлетворение?"
Марио де Андраде

# 355
  • София

]Днес е рожденият ден на ММ. Няма да му е весело ,но ще се постараем с внуците да го зарадваме.

Още има рожденици. Казвайте. От мен е кафето.
 Светът става зловещ,не знам докога така ще умират невинни. Sad

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 09:03 от Шпунц

# 356
Добро утрооо!

Шпунци-да ти е здрав ,обичан и ценен милия ви рожденик!
Наздраве за негово здраве!

Днес облачно.Леко приръмя и е хладно.
Май ще съм из къщи днес и може би ще избърша стъклата отвътре hahaha
Нещо постно ще забъркам като гарнитура към пържолките. Joy
Тану-и ние със сестра ми миналата седмица бяхме на вълна зеле.
Буркани с цели листа за сърми и други с нарязано.Приятно е да хапнеш лятно време кисело зеле.

Лек и приятен ден за всички! Hug

# 357

Ето, че днес отново е празник в КГБ-Шпунц-честито на твоя М-ДА Е ЗДРАВ И ДЪЛГИ, ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ЖИВЕЕТЕ В СГОВОР И СЕ РАДВАТЕ НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ ВНУЦИ!!!
  И мен ме обхвана великденската еуфория по почистването-започнах с бавни темпове-миналата седмица само 1 стая-почистване на прозорци-а вчера като ги метнах и то късен следобед-3 наведнъж-включително и вадене на металните щори и миене-е за тях ММ много ми помогна-не мога да си кривя душата. Сега пък започнах чашемиенето-там не си давам зор-ще стане. И като по закон на чистите прозорци май се кани дъжд да ги поизцапа-но виж ни е тръгнало по вода...
   Забравих към репортажа за Букурещ да отметна, че смятаните за мамалигари са и културни хора/е имаше и буклуци по пътя/-имат огромна университетска библиотека и още по-голяма съвременна национална библиотека-а при нас няма пари за покрива на националната ни библиотека-румънците не си играят с подръжка а направо нова сграда.
   Да ставам, че работа ме чака -след дългата почивка днес ще се трудя и служебно.
    Приятен и ползотворен ден за всички!!!

# 358
  • тук, на мястото си
Шпунц, жив и здрав да е твоя мъж, дълги години да сте заедно и много да те слуша!

Отивам да чета какво се е случило в Петербург, че от изборите насам в знак на "радост" у нас  е забраннено да се пуска телевизор на новини и всякакви политики.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 359
  • София
Благодаря на Гъбка и Алфея ,Дидимити и Хармонично за поздравите към ММ.
Скрит текст:
 БАБА ЗАБРАВАНА
Мими Димитрова

Тая баба забравана
пак си загори тигана.
Триста работи захванала,
( от зори, нали, е станала ),
ала нищо не излиза.
Баба е пред нервна криза.
Нито обеда готов,
(бобецa е пак суров ),
нито кекса е направен,