Любители на кучета - 71

• 67 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Euskal Herria
Ето един доволен Макс, докопал новия си кокал:

# 331
Ох,малки сладурчета.Иде ми да ви мачкам,мачкам.....Ричи остава още седмица с шината.Направо съм откачила.Няма такава забава,с металната шина да стане през ноща и да ходи до тоалетна . Звука от тракането по ламината е незаменим.А как ми се иска да можех да го изведа на разходка милия.Направихме заветните 4 месеца а още не можем да излезем навън.На 11 ти сме на обезпаразитяване, препоръчайте ни препарат за външно обезпаразитяване за толкова малки бебета ,който да пази от кърлежи ефективно.Незнам какво е най добре,вие имате повече опит.Има ли смисъл да слагаме чип?

# 332
  • София
Чипът е задължителен вече, мисля, че не само ако се напуска страната.
За кърлежите - според мен са станали резистентни към широкоразпространените отрови и затова Адвантикс и Фронтлайн не действат...
И аз се опитвам да си спомня рецептата с водката, ама карамфил ли се слагаше или ванилия - не помня...

# 333
Ето я рецептата с водката, да взема и аз да я пробвам ли, какво като съм сложила адвантикс?

Тоя производител на стопански тор какво ми иде да го направяяя........... Heart Eyes, а Макс толкова съсредоточено гризе, ами кокал е докопал! Heart Eyes

# 334
Със Скалибор до сега не сме имали пробив нито от кърлежи, нито бълхи  Peace пу-пу

Торопроизводителя само да ми падне  Hug Hug такова мачкане ще получи  Heart Eyes

# 335
  • под тепетата
Въх, забравила съм, че в хладилника имам една доволно отлежала водка с истинска ванилия. Ще взема да жертвам малко и да пробвам да направя Макс великденска курабийка  Mr. Green

# 336
Продават водка с ванилия ли? newsm78

Коя е истинската ванилия?

После кучето на какво мирише, че спят при мен - на ванилия или на водка?

# 337
labrex благодаря  bouquet Така и не се научих да ползвам търсачката и все не откривам търсената инфотмация.  Blush
Ще жертвам 100 грама водка и ще го пробвам. Мисля и моите обувки да си пръскам. Вчера сутринта преди работа разходих Макс около блока и веднага го полази кърлеж, а извън града, където уж са повече още не съм виждала по него гадинка.
Аби на сладък пияница ще мирише сигурно с тази комбинация.  Mr. Green
Супер снимки сте качили. Адаша и той като нас, като получи кокал и също толкова съсредоточено си ги гризе, ама с неговата голяма уста кокала изчезва бързо-бързо. А пък Страхо имам чувството, че ако го докопам ще го счупя от гушкане.  Crazy

# 338
  • под тепетата
Sivi, Аби  Joy не мирише на алкохолик, а на ванилия. Водката с времето изветрява и остава мириса на сладичко. Аби, не продават водка с ванилия. Аз съм си я правила с шушулка ванилия ( това е истинската- кафява дълга шушулка)  за сладкарски цели. Иначе водка не употребявам, не ми харесва това питие.
 При мен кокал се дава за усмиряване при ресане. И го деля на половина, че ръката ми се уморява  Mr. Green
 Харесвам дупета, кокали, всякакви части от кучовци.
  Честит празник, ако си имаме някое момче, момиче или куче с цветно име!
 А, Страхил, има ли си имен ден  Wink

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 14:07 от bilqna_69

# 339
Сега ще купя такава шушулка и моите да ми миришат на ванилия Grinning

Моите моми не са с цветни имена, но аз съм с много хубаво такова Flutter. ЧЕрпя ви виртуално  beer3 . Нямаше емотикон на водка с ванилия Party

# 340
  • под тепетата
Уцелила съм в десятката, значи! По спомен - на котето сибирката е Лили, да и е честито името!

Скрит текст:
Аби, дай да патентоваме новия алкохол, преди някой да ни е изпреварил  Joy  Щом има бира с какво ли не, що да няма водка с ванилия  newsm78

# 341
  • София
Да, днес моята Лилка е именничка Simple Smile Аби, честит имен ден Simple Smile И честит празник на всички Simple Smile
Аз се чудя тази водка... колко често трябва да се полива, така де, пръска с нея зверчето? Simple Smile
Имам ракия вкъщи. Домашна, но ние не употребяваме твърд алкохол и си седи така. Сега кисна в нея стафидите за козунака де, но... Дали може с нея да се замени? Или пък имаше ракия с карамфил, пак противокърлежово?

# 342
  • Русе
Ели давай една снимка на порасналия адаш за да тръгне на хубаво темата от тук насетне.  Heart Eyes

Сиви, пуснах ама не ги отразихте че се бяхте омазали с  ла*на  Mr. Green

Последните постове по са в тонът на темата. Особено снимките  Heart Eyes
Честит имен ден на Лили  Hug

# 343
  • Euskal Herria
Честито на всички именици!
Ели, видях го аз адаша, че и останалите кучета. Ама наистина точно си го казала - добре се бяхме "омазали". Много голям вече Макс!

# 344
А кокалите не ви ли притеснява да не се задавят? Като остане по-малко парче и аз дебна и го вземам,да не го глътне цял от лакомия.Като нищо може да се запуши от голяма хапка,нищо,че е храна.
Нашия поне няма развити обноски при хранене  Mr. Green

И на нас ни препоръчаха каишка Скалибор.Стига да не гази в кърлежи до коленете.

Макс Дечкин доста респектиращ на външен вид,истински младеж.

Общи условия

Активация на акаунт