Любители на кучета - 71

• 67 441
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Нейният е Хектор и е по - лигав и глезен от моята малка пекинезка, а повярвайте това е наистина трудно постижимо  Laughing

# 226
Неприятни преживявания с улични кучета. Важното е, че всички сте добре.
За да се посмеете ще ви разкажа какво ми се случи тази сутрин. Разхождам Джу рано сутрин - 6:30. Навън е тъмно. А аз съм в полусънено състояние. Общо взето повече той ме разхожда, аз вървя държеейки каишката след него. Стигаме до една малка пътечка без осветление, но Джу се тегли упорито към другия й край. Изведнъж в тъмницата като се чува силно, гръмко лаене като на огромно куче. Ауу, разсъних се от раз, направо подскочих. Задърпах дребния наобратно. В този момент чувам глас на една жена: "Спокойно, спокойно". Виждам, че се приближава от тъмната страна на пътечката (аз съм в осветената част) и води на каишка едно средно голямо куче (не знам породата), дори към по-малките породи. Хем тъпо ми стана, явно ме видя, че се стреснах, хем смешно каква съм заспала.  Blush

# 227
Дами, имам питане - голямата пекинезка трябва да се подстриже. Вече и е много топло, освен това пуска косми като за световно. Реша я постоянно, но това не решава проблема. Знаете ли читав фризьор в южните райони /за София/? Аз имам машинка, ама само като я види, че я вадя и моята вече се е навряла накъде и не излиза докато не я прибера Rolling Eyes

# 228
И аз с въпрос:) Коя храна е по-вкусна - Orijen или Essential food? Също така ме интересува за друга вкусна храна от високия клас, защото искам да науча кучето си да яде гранули, а то нещо им се мръщи:)

# 229
  • София
Дами, имам питане - голямата пекинезка трябва да се подстриже. Вече и е много топло, освен това пуска косми като за световно. Реша я постоянно, но това не решава проблема. Знаете ли читав фризьор в южните райони /за София/? Аз имам машинка, ама само като я види, че я вадя и моята вече се е навряла накъде и не излиза докато не я прибера Rolling Eyes

Сестра ми тук води Неро да го стрижат:
http://www.petshairstyle.com/

# 230
Аз подстригвам Чарли сам - купих си машинка от Лидл и ми върши работа, преди това с ножица го стрижех, но много бавно става .

# 231
  • София
И аз с въпрос:) Коя храна е по-вкусна - Orijen или Essential food? Също така ме интересува за друга вкусна храна от високия клас, защото искам да науча кучето си да яде гранули, а то нещо им се мръщи:)
Не съм опитвала гранулите, но опитай с Есеншъл, Тейст ъф дъ Уайлд и Орижен... Simple Smile

# 232
Помогнете какво да давам за ядене на малката кокерка на 45 дена?

# 233
  • София
Гранули за бебета. Пита ли за марката храна, с която е хранена досега?

# 234
Скрит текст:
Снощи си отиде моето най-голямо съкровище и най-добро, мило, красиво и обичано кученце (детенце) Моли. Малката принцеса, за която бих дала всичко и която ми даде толкова много обич. По-малко от месец, след като загубихме овчарчето. Почина в ръцете ми, от инфаркт. Не знам как да опиша болката, не мога да осмисля случилото се...Отписвам се от темата, не ми е по силите вече. Благодаря ви, че ме приехте така топло и ми помогнахте със съвети. Бъдете здрави вие и вашите любимци!

# 235
  • На брега на реката
 cry Страшно съжалявам за загубата на това прекрасно малко създание, FreakOnALeash! Дано намериш сили да се пребориш с болката и да се завърнеш пак при нас. Почивай в мир, Моли!  Cry

Скрит текст:

# 236

FreakOnALeash, прекалено жестоко е.....не знам какво да напиша, гърлото ме стегна. Човек никога не е готов за такъв момент.   Cry

# 237
  • Sofia
FreakOnALeash, да почива в мир милата душица.... cry cry  Колкото и да искам да го забравя, чувството ме хваща за гърлото дори и 10 години по-късно..Много много съжалявам за загубата ви action032

# 238
Аз също... съжалявам за болката ви! Няма подходящи думи за това, ужасно е. Cry

# 239
  • под тепетата
Два-три дни затишие в темата и...не очаквах да прочета толкова разтърсваща тъжна новина .
 Съжалявам, съчувствам и преглъщам сълзи...

Общи условия

Активация на акаунт