Любители на кучета - 71

• 67 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Дърпането се оправя с възпитание а почивката... Thinking ще пробваме със свекъра на село, пък дано се получи. Нещо не се харесват двамата  Thinking

# 361
  • Sofia
А, Страхил, има ли си имен ден  Wink

Има, има, на 6 април Simple Smile И аз не знаех, ама заваляха поздравления от феновете му  hahaha Голяма е звИздЪ той  Mr. Green

Великолепни снимки и кучета! Ох, такива са ни хубави! Пу-пу, да са живи и здрави!
Момичета, хайде да се уговаряме нещо за снимки и групова среща, нямам търпение  Hug

Слагам една снимка от тази сутрин. Хубаво си свикна глезундера да си спи в неговото легло, ама се чудех защо сутрин неизменно напира да се качва..... Ясно е вече кой го учи  Whistling

# 362
# 363
  • DE
Тук в Немско много се развихри дискусията около хапчето против кърлежи и бълхи Bravecto.
Има и голяма група във фейса където се дискутират ефектите след приемането на хапчето
Епилепсия, гърчове, схващания-ужасно е!
Въпреки това ветовете продължават да продават хапа като безобиден
---------
Тези дни нямах време да чета тук и сега разгледах снимките с косматковците
Ели, и аз мисля, че Мах не е слаб. Много голям изглежда даже за някакви си 6 месеца
Той е още бебе и сланини не му трябват иначе ще направи проблеми с костите ако е дебеланко-нали расте сега
Моята е късокосместа, направо гола и ребрата и се броят
И на мен са ми казвали, че е слаба
Как да обясня, че ламята поглъща тон с храна, но такъв и е сорта.
Подвижна е, търчи и скача като пружина

Срахо е мъжка лигла hahaha

Лабрекс, с нагръдника я контролирам по-лесно и върви прилично.
Само с каишката се чувства свободна, дърпа и не е добре за вратните кости.
Този нейния нагръдник хич не ми харесва и вече няколко пъти купувахме все различни, но не стават на нестандартното и тяло-или голям или малък.
Тънък врат, слабо пък гръдния кош добре развит и никак не паства.
Понеже е гола отдолу и все я престъргват под мишниците  съм оплела две ленти и зашила да не стават рани
Познах ти покривката на масата. Нали се въртим все в оня гладнишкия подфорум, та си познаваме и чиниите chef

Змия, кукличка е твоята малка рошла
Аби, с голямо или малко куче все е същата работа
Вярно е:едно е да те дръпне 30 кила-друго е 3
Всичко е въпрос на навик:)
Аз хич не мога да се представя да ходя на разходка с едно мънинко припкащо до мен.
Водач съм все на такива големи и с годините така съм навикнала да държа здраво повода и да гледам на 5 страни докато сме на разходка

Да спомена и кученцето с шината на крачето-дано вече да се оправя. Целия февруари моето диване изкара с превръзна на предния крак и знам каква мъка е за животинката.

# 364
Привет  Heart Eyes

Едно въпросче за калция  newsm78 понеже му давах на Тайсън 1 месец всеки ден по едно и вета ми каза да направя почивка малко и после пак 1 месец,но пусти акъл съм изключила колко ми каза - дали 10 дни или 1 месец  newsm78
Дали някой знае колко време е почивката  newsm78

# 365
Вери - малката Етърва М.А. по принцип предписват да се пие 10 дена и 10 дена почивка и така докато навърши 8 месеца или годинка. Но е добре преди да даваш калций да му направят изследване и ако има недостиг, чак тогава да му даваш. Аз моя звяр и до сега го храня с висок клас гранули и никога не е взимал допълнително калций и не е имал и необходимост. Порасна си без отклонения.
matze, trixie имат хубави нагръдници, които не минават през подмишниците и се регулират по широчината на гръдния кош. А и освен това са много здрави. На Макс му поръчах такъв и при цялото теглене с тия 40 кила още не е мръднал.
Много хубави снимки на кучета, а пък Страхо е страшен лигльо.  Heart Eyes

Аз да ви кажа, че преди час в полето видях три сърни. Минаха на около 10 метра от мен. Страшно красиви животни и подскачайки си продължиха през полето. А пък Макс и другарче де ли душеха по земята и дори не ги видяха като минаха до нас.  Joy Ама както си гледах сърничките как се отдалечават и по едно време фокусирам, че след тях тичат Макс и другарче. А пък сърнетата си минаха през асфалтовия път, прекосиха дигата и изчезнаха, а зверовете си тичат и те към асфалта. Почнах да му свиркам на Макс и той като ме чу се спря и се върна, а след него и другарчето му. Милия, в тая жега едвам се държеше на краката си като дойде при мен. Нарочно ги свалих до канала за да се охладят и пийнат водичка. Макс като наближихме се цопна вътре във водата и лежа сигурно 20 минути докато се охлади и отмори:

А пък сутринта пак го почерпих с кислородна вода. Писна ми от найлонови торбички из полето, ама на Макс не му омръзна да ги яде.  Tired

# 366
  • София
Купувам си кученцееее Party Party Party
Лабрадорчееее Party Party Party
Дайте малко предложения за име.Женско ще бъде.

# 367
  • София
Аз с едно бързо въпросче? Някой впечатления от Zooplus? МП ми омрънка живота да не поръчвам от сайт, в който нямало наложен платеж newsm78

# 368
  • София
Аз с едно бързо въпросче? Някой впечатления от Zooplus? МП ми омрънка живота да не поръчвам от сайт, в който нямало наложен платеж newsm78
Поръчвам на всеки 2 месеца оттам, плащам с карта и нямам никакви проблеми. Картата я използвам и за пазаруване в сайтове като amazon, така че я зареждам само с необходимата сума. Нещата пристигат бързо (изключение имаше миналата година есента, но ми върнаха половината пари), обикновено ги носят DHL.

Моите женски (хъскита са) се казват Бела и Лили. Срещала съм какви ли не имена, вкл. Есен и Зима, така че можеш да избереш каквото ти душа иска Simple Smile

# 369

Тук виж и тук дясната колонка погледни. И да покажеш снимки! Heart Eyes bouquet

# 370
  • Sofia
Ауууу, и аз искам снимки на лабрадорчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Просто са ми такава слабост! Ако имах достатъчно място, щях да имам малката ушатка и едно лабче  Hug Какъв цвят ще е? Кафявата лабрадорка на бившия се казва Тера Simple Smile

# 371
Ако пазарувате от амазон,фурминатори на блиц-сделки
https://www.amazon.de/gp/angebote/ref=gbps_ftr_s-5_122f_wht_3408 … YCVT453Q252SZGFCF

# 372

Дороти  Heart Eyes

Много харесвам лабрадорите Simple Smile

# 373
  • София
Вече съвсем се отчаях... Снощи открих на Балу кърлеж, прегледах го супер внимателно целия и днес познайте! Огромен! Ама огромен!!! Не мога да разбера от къде идва тая напаст гадна, ние вече сме изтребили цяло кърлежово племе сигурно, но няма свършване! Направо не съм на себе си, вече ми се повдига, само като видя кърлеж. Реве ми се!
Отивам да купя водка. За кучетата де, да не си помислят хората, че съм пияница Laughing

# 374
Малко Сладко Коте, и при Рекс същата история. Нали го лекуваха от бабезиозата, ветът не даваше да му слагам адвантикс, чак седмица след излекуването. Сложих му и от тогава вече три "медала" /някой тук така ги нарече/ огромни сиви топчета. И аз не знам къде вече да го заничам, реша, гледам и нищо не намирам, последният сутринта сам беше паднал до дюшечето му. Не знам от преди ли, след адвантикса ли са го налазили, ужас направо. Аз пък се чудя тоя спирт на козината дали е добре? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт