Любители на кучета - 71

• 67 435
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Free agent,

Това харесва ли ти?
Ето и производителя - http://janexbg.com/index.php

# 571
Билянче,той в началото се опитваше да сяда при мен зад волана,но естествено пречи и постоянно шава и ще направиме белята  hahaha и след 2-рия опит да ми се бута и му се накарах едно хубаво и вече си кротува на самостоятелна седалка  hahaha hahaha

# 572
Вери много е пораснал Тайсън и все по красив става  Heart Eyes Моя е същия в колата. Седи като човек на предната седалка и важно, важно поглежда през прозореца.  Crazy
adorable™ лелеее, какви ушаци заешки са ви пораснали.  Grinning

И ето обещаната серия снимки Макс, хората и храната:  Laughing
Макс и козунака:
Скрит текст:
Макс и черешите:
Скрит текст:
Макс и тортата:
Скрит текст:
Макс и цацата:
Скрит текст:

Макс и чантата, в която му нося лакомствата:
Скрит текст:

# 573

Правила ли си изследвания за хранителна нетолерантност/ алергии?

Не съм правила newsm78. Ама след като онзи ден дадох 25 лева за рентгенова снимка, и после още 110 за ехокардиография..... #Crazy, скоро няма и да направя Thinking

Сега пак е протестантка моята, голямата, т.е. не яде. Да, да, завиждам на всеядните и постоянно ядящите Mr. Green . Една опаковка на роял канин, гастроинтестинал, стои отворена и на една трета едва съм пробутала, като дори от това тя не го изяде всичкото. Сега и нея ще изхвърля и просто ще  чакам Грейс  да огладнее и стане от леглото ми.

Никога не съм имала проблем с возенето в кола, нито в самолет.

Свекърва ми си има кошница за куче , слага я на предната седалка, слага колан и така си вози нейната. Моите пътуват/пътуваха/  където искат, най-често завряни в мен. Или в клетката им.

# 574
Олее Макс какъв е жален  Joy много е хубав ама така смешно ми стана като го видях Joy все едно е държан гладен 3 дни  Joy

Аз все още го уча Тайсън да не краде най нагло и че не е добре Joy но не ми се получава Joy лакомо д..е не търпи  Joy

Сиви,расте ми момчето с всеки изминал ден и все по палав става  hahaha

# 575
  • София
Ох, какъв е миличък Макс с цацата на последната снимка.  Heart Eyes Heart Eyes
А снощи един ротвайлер нападна Биана, а тя само квичеше, видимо нищо и няма, но ми идеше да убия малоумния му стопанин.  #Cussing out

# 576
  • На брега на реката
Аз мисля когато е сам да няма достъп до стаите, а само в коридора и антрето, общо към 10-12 квадрата. В един ъгъл ще му сложа одеялце и купичката за вода, а в другия до банята - пелена. Вратата на банята ни винаги е леко открехната, дали да го уча да пишка там , или да я затваряме? И един може би идиотски въпрос - вижда ли в тъмното или да му оставям светнато? Леглото му мисля да е  при мен в спалнята, но пък там няма да влиза ако е сам, още се чудя. Уж не мисля да го пускам при нас на леглото , ама... Хубавото е, че много рядко вкъщи няма никой, а аз работя на 5 мин от вкъщи и не завися от шефски контрол.

Аз като излизам за работа и няма никой друг вкъщи, изнасям леглата им в коридора. Лягат си там веднага, забиват носове в пода и не ме поглеждат изобщо. Сърдити  Crossing Arms   Grinning

Като е топло оставям вратата към терасата на кухнята отворена, защото обичат да се препичат на слънце. Обаче и двете са ловджийки и ако случайно влезе муха вкъщи се започва едно дебнене, плонжове от леглото към летящата муха, скокове във въздуха...  ooooh! Та ме е страх, че не правят разлика между муха и оса и ги хванах два пъти на терасата да дебнат оси. Голямата, есента що миризливки изяде  Sick , голяма мъка ми беше. Ако  изядат оса направо не ми се мисли какво ще последва, още повече ако няма никой вкъщи. Та си е малко опасно да е отворено към терасата.

# 577
  • София
Моята кифла днес се хвърли със злоба към един Голдън, а той милият избяга.
Ако не беше на повод, не знам дали щях да я стигна.
Добре че голдънът явно беше добричък и не реши да й отвърне.

# 578
  • София
Моята кифла днес се хвърли със злоба към един Голдън, а той милият избяга.
Ако не беше на повод, не знам дали щях да я стигна.
Добре че голдънът явно беше добричък и не реши да й отвърне.

Ами не отвръщат, моята само лае понякога.  ooooh!

# 579
  • София
затова и махам повода, само когато има топка за гонене. тогава не я вълнува нищо друго освен топката.
не става тя за свободно разхождане, когато има други животни наоколо.

# 580
жгмъц голдъните наистина са душички и крайно неконфликтни. Радвам се, че нищо й няма на Бианка и дано повече нямате такива случки. Praynig
Аз по този повод бягам от разходки в града, пък да не говорим без повод. В малкото пъти, в които Макс е участвал в някакво сбиване е бил провокиран от другото куче или пък директно са го нападали и той както по едно време бягаше и го беше страх, така в един момент започна да се защитава, но понеже е голям и все него набеждаваха за злобен. Сега извън града ни е много спокойно и на двамата.  Simple Smile

# 581
  • София
Сиви, мечтая си и аз да живея извън града, но за момента няма как.
То тази разходка беше за пиш пред входа и то късно вечерта, принципно нямам проблеми с хората наоколо, всички деца я обичат, гушкат и пр. И само на тази полянка я пускам без повод и когато сме извън града.

# 582
Милата Бианка  Rolling Eyes то пък значи,като си знаят,че животните им са злобарчета защо ги разхождат без повод  ooooh!

Аз онзи ден замалко да загазя с Тайско  Crossing Arms и то от моя глупост значи  Crossing Arms доскоро го беше страх от по големи кучета и до нас едно овчарско куче видимо малко на възрст игриво и се закача с Тайсън и си играха доста,но го виждам онова,че му е по груба играта вече и почва да ръмжи повечко и оп грабвам Тайско на ръце и съм близо до нас и тръгвам и това иска го докопа и кат почна да скача ooooh! и аз лека полека с бързи стъпки се мушнах в нас,че знам ли го да не ме захапе  ooooh!
Ма аз съм си виновна де,ама ми беше мило да го видя вече да не е страхлив такъв

# 583
  • София
Милата Бианка  Rolling Eyes то пък значи,като си знаят,че животните им са злобарчета защо ги разхождат без повод  ooooh!

Тъпото е, че всъщност той го водеше на повод и щом ни видя го пусна и то се нахвърли, пък той и не направи опит да го спре.  Confused

# 584

Тъпото е, че всъщност той го водеше на повод и щом ни видя го пусна и то се нахвърли, пък той и не направи опит да го спре.  Confused
Идиот ooooh! нарочно го е направил значи тцтцть  да си озлобяват кучетата като нападат други

Общи условия

Активация на акаунт