ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 22 [238]

• 46 144
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
Джадъ, разкажи ми пак вица за ламята Спаска Joy забравих го Joy

Πpeз дeвeт peĸи зaд дeceтa, пpeз дeвeт плaнини в дeceтa, пpeз дeвeт cтpaни в дeceтa, имaлo eднo вpeмe eднa лaмя – дoбpaтa лaмя Cпacĸa. Cъбyдилa ce тя eднa cyтpин и cи peĸлa:
– Бe дa ce eбa в лaмятa, щo живeя тoлĸoвa дaлeч?

Споко, Спаске, с новия Жип мечта, ашкъмът ще лети през планина в планина  rotfImbo

rotfImbo rotfImbo

и кЪт пусне онези ми ти прожектори отгоре... Спаска ша мисли, че е у филма вътре hahaha hahaha

# 661

Πpeз дeвeт peĸи зaд дeceтa, пpeз дeвeт плaнини в дeceтa, пpeз дeвeт cтpaни в дeceтa, имaлo eднo вpeмe eднa лaмя – дoбpaтa лaмя Cпacĸa. Cъбyдилa ce тя eднa cyтpин и cи peĸлa:

Споко, Спаске, с новия Жип мечта, ашкъмът ще лети през планина в планина  rotfImbo

rotfImbo rotfImbo

и кЪт пусне онези ми ти прожектори отгоре... Спаска ша мисли, че е у филма вътре hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

отсрамиха колегата  Whistling 

https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/s750x750/sh0 … 83152248832_n.jpg
https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/s480x480/e35 … 93828429824_n.jpg

Байрактаров що така се сдухал  Rolling Eyes Joy   и Дамла не е случила на визия  ooooh!  Joy

# 662
Аниии Heart Eyes Heart Eyes, то да беше само в маммата Joy Отвсякъде изкачат кадри. Много се радвам, че Клунито е решил да направи такава гала за онлайн проекта си. Пожелавам му успех в това начинание! Ще го погледна някой ден. Но някои каки ми дойдоха в повече, особено една с късо рокле. Няма ли си огледало вкъщи ooooh! ooooh! Добре че актьорите от сериала са на ниво. Серенай ми хареса Peace

Нейсе, братята ще ни радват в новата серия Party

Галка Hug Heart Eyes

аз няма да казвам на ккаво ми бие сериала ..  Mr. Green съдейки от промо снимките  Joy може да е търсен ефект  hahaha hahaha hahaha

наистина .. както и да е.  Peace

Ох, бе Ани, Hug Heart Eyes недей! Недей си го и помисляй даже! ooooh! ooooh! ooooh!
Прочетох в една друга тема в прав текст същото,  за което ти намекваш..  Ами направо ми се догади.. Я, досущ като папараците само това ли ви впечатли в промоснимките и фрагманите бе.. Не съм дошла да адвокатствам заради Серенай, но мисля, че е несправедливо това спрямо нея.. В този проект има положен толкова много труд от нейна страна.. Със цената на толкова болка, умора и упоритост момичета се е научило да танцува страхотно..Ранини, която е на галата писа, че танцувала все едно е била танцьорка от 40 години, а вие сега само заради това, че е била партньорка на Чачко, по такъв грозен начин говорите за дизито й и за нея.
А аз какво да кажа за Лейля..Толкова не мога да понасям играта й, толкова е зле в лицето, което цялото е пластика,  но всеки път, когато кажа нещо лошо за нея, се чувствам виновна и ми става зле..
И всеки път се опитвам да намеря нещо в нея, което да ми харесва. Не се получава..Пак опитвам. Пак и пак.

Съжалявам, че не се стърпях.. Но наистина този форум започна много да ме уморява с тези оплювания, с тази злоба, която се лее от всяка тема.. На всеки любимеца му най-добрия, най-талантливия, най-красивия и хайде давайте сега да плюем по другите..

Още веднъж се извинявам, но наистина ми става много болно като чета такива неща..
Толкова работа имам по преводите, а аз с какво се занимавам.. ooooh! ooooh!

Лека и спокойна нощ ви желая!

Лилиии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Да е станала танцьорка или певица Сера.  Peace Явно това и се отдава.  Peace И явно затова си избира такива роли, защото талант за актриса няма.  Peace Пее, танцува, но не може да играе.  Peace И не съм гледала фраговете. Снимките ми изглеждат като промо на един определен вид филми и сериали.  Peace няма нищо лошо в тях, разбира се.  Peace
Навремето и аз се опитах да намеря нещо в Сера и уж го бях намерила.  Joy Ама се оказа, че не съм.  Peace И е трябвало да се доверя на първоначалното си впечатление от нея, а то не беше никак хубаво.  Peace Винаги обаче първото ми впечатление се оказва най-вярно.  Peace
Не може всички да харесваме всичко, мила.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes няма как. Не се напъвай да захаресаш Лейля.  Peace

а относно форума - ами така е.  Peace няма какво да се направи.  Peace И аз само казах, че предполагам къде са всички  Joy изобщо нямах намерение да я коментирам Сера или сериала и.  Peace Аз каквото мисля за нея си го мисля. Не изпитвам потребност да го пиша постоянно.  Peace

# 663
  • Sofia, Bulgaria

rotfImbo rotfImbo

Ма много сте щури Heart Eyes Hug Grinning Grinning Grinning Grinning

#Cussing out Не съм дошла да адвокатствам заради Серенай, но мисля, че е несправедливо това спрямо нея.. В този проект има положен толкова много труд от нейна страна.. Със цената на толкова болка, умора и упоритост момичета се е научило да танцува страхотно..Ранини, която е на галата писа, че танцувала все едно е била танцьорка от 40 години, а вие сега само заради това, че е била партньорка на Чачко, по такъв грозен начин говорите за дизито й и за нея.
А аз какво да кажа за Лейля..Толкова не мога да понасям играта й, толкова е зле в лицето, което цялото е пластика,  но всеки път, когато кажа нещо лошо за нея, се чувствам виновна и ми става зле..
И всеки път се опитвам да намеря нещо в нея, което да ми харесва. Не се получава..Пак опитвам. Пак и пак.

Съжалявам, че не се стърпях.. Но наистина този форум започна много да ме уморява с тези оплювания, с тази злоба, която се лее от всяка тема.. На всеки любимеца му най-добрия, най-талантливия, най-красивия и хайде давайте сега да плюем по другите..

Още веднъж се извинявам, но наистина ми става много болно като чета такива неща..
Толкова работа имам по преводите, а аз с какво се занимавам.. ooooh! ooooh!

Лека и спокойна нощ ви желая!

Лили smile3501 love001

# 664
нямах намерение да я коментирам Сера или сериала и.  Peace

и не искаш да ти го разказвам??  Rolling Eyes Rolling Eyes  hahaha

# 665

не, не искам.  Peace Искам да свършва и Чачовия и да се махна от тук.  Mr. Green

# 666

не, не искам.  Peace Искам да свършва и Чачовия и да се махна от тук.  Mr. Green
че кво те спира и сега  hahaha hahaha hahaha

# 667
нямах намерение да я коментирам Сера или сериала и.  Peace

и не искаш да ти го разказвам??  Rolling Eyes Rolling Eyes  hahaha

не, не искам.  Peace Искам да свършва и Чачовия и да се махна от тук.  Mr. Green
че кво те спира и сега  hahaha hahaha hahaha

спира ме, че сериала не е свършил.  Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 668
Скрит текст:

че кво те спира и сега  hahaha hahaha hahaha

спира ме, че сериала не е свършил.  Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

всеки знае, когато е свършил  Whistling ади сега де  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha   ooooh! ooooh!  Бенсула и тя няма огледала  Joy

https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/sh0.08/e35/p … 43663132672_n.jpg

# 669

Shocked

Каквото и да сложиш, стайлинга на онова дето е излязло от Факултето, Кокарджа ли беше,  newsm78 никой не може го мина! При все това някои неща на яхта ги прави добре...  Sunglasses hahaha hahaha

Рано ли е за ЛаБуум, че нищо няма оттам още  Thinking

# 670
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
Каквото и да сложиш, стайлинга на онова дето е излязло от Факултето, Кокарджа ли беше,  никой не може го мина!

#Silly rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Аз добре знам как изглеждат Flutter Grinning

Лу Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 00:33 от Iskra Pandova

# 671

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добрутрооо  Hug Hug Hug

Искре  Hug  Grinning

# 672

С пожелания за приятно гледане  Hug Hug  Hug и хубав уикенд, девойки!

İçerde 27. Bölüm + bg sub

от Кудкудяк Тийм  Hug Hug  Hug

Превод - Ася Hug Вивчо  Hug  Hug Тара Hug Непукистката  Hug
Алексия  Hug Ети  Hug Ани -  Hug Ренка  Hug  Дани  Hug

Субтитри - Галка  

Редакция на превода - Лили Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

İçerde 27. Bölüm + bg sub

https://mega.nz/#!UJFgEaJI!3JzOK9Uofy2Ce9atPEltO4ML7pWLYOXSibT3uPYptqg
 Hug Hug Hug

# 673
Гюнайдъъъъъън  Crazy Party Party

Честит 1 април!  Heart Eyes Laughing Laughing  Честит Международен ден на птиците!  Joy 

Laughing Laughing   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рано ли е за ЛаБуум, че нищо няма оттам още  Thinking

рано e било  Naughty   цЕлото премиера се пренесло после там  Party Party  и се омешили с Диора  Joy

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 10:44 от сadı

# 674
  • Sofia, Bulgaria
       Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Галка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes я какъв хубав поздрав си ни донесла Crazy Party Party Party Party
Благодарности за теб,Лили и целият екип на Кудкудяк тайм

Гюнайдъъъъъън  Crazy Party Party

Честит 1 април!  Heart Eyes Laughing Laughing  Честит Международен ден на птиците!  Joy 

Скрит текст:
Рано ли е за ЛаБуум, че нищо няма оттам още  Thinking

рано e било  Naughty   цЕлото премиера се пренесло после там  Party Party  и се омешили с Диора  Joy

Иве Hugако имаш снимки дай да ги видим и ние де Flutter Crazy

Общи условия

Активация на акаунт