Кюретаж и забременяване след това - тема 72

• 44 788
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Манита
Къде си пусна изследванията (град)и кой пакет използва,питам те защото много ми е важно моите като ги пусна също да излязат възможно най бързо.

В София съм, пуснах ги на 21 и днес ми се обадиха. По-конкретно Геника на Плиска.
А иначе ето това пише на резултата, който ми изпратиха по e-mail. (Ще получа самия документ в понеделник)

Резултат: Нормален генотип за :
R506Q (Фактор V Лайден FV)
20210G>A (Протромбин)
677C>T (MTHFR)
Хетерозиготен генотип 4G\5G за PAI

Коментар: Не се отчита повишен риск към тромбофилия въз осонова на изследваните показатели.
Генотип за PAI 4G\5G е препоръчително да се интерпретира в комбинация с генотип за ACE и Фактор XIII, за да се прецени комплексния им ефект върху риска
от спонтанни аборти.

При мен водиите изтекоха изведнъж, дори беше през ноща и аз спях   ooooh! нямаха възможност да го задържат и предизвикаха раждане. Левкоцитите ми бяха много високи близо 20. За това съм се и насочила предимно да гледам именно мико, уреаплазми, хламидии и тези трихомони гледах, че също може да са причина. Както и бъбреците ми. Странното е , че за всичко тези неща пише, определени оплаквания, а нито аз, нито мъжа ми имаме или сме имали някога.  newsm78 Ще ги видя и тях другата седмица ще пускам.

# 76
Забравих да добавя, че си пуснах основния пакат, който е 160 лв. И за времето... от лабораторията ми казаха, че за около 5 дни ще са готови и ги очаквах другата седмица да се обадят.

# 77
Манита, аз нямах никакви симптоми на уреаплазма, ама инфекцията беше налице, и понеже и плацентата ми беше превиа, получих леко отлепване, и оттам нататък за 3 седмици стана страшно и всичко свърши с водите. Затова ги пускай тея изследвания задължително.

# 78
  • София
Манита,
Хетерозиготен генотип 4G\5G за PAI е мутация (един нормален и един мутантен алел в гена) и си е потенциален проблем. Случва се хетерозигот на PAI + мутация по неизследван от теб фактор да създадат голям проблем. Те затова са написали "въз основа на изследваните показатели". Тромбофилните фактори са около 10-на поне.
Пусни допълнителното изследване за ACE и Фактор XIII, както са ти написали - в Геника могат да го пуснат със същата проба - обади им се да питаш дали я пазят още.

Пусни и инфекциите, както ти е писала commala - секрет се взима на чист ден.

Hug

Commala,
при теб всичко наред ли е?
Стискам палци  Hug

# 79
  • София
Погледнах си резултатите за плазмите и хламидия-отрицателни са    newsm68 
Супер  Crazy   Поне това отпада...да видим другите  Crazy

# 80
Дезидерия, браво, дано и останалите резултатите са все така добри  Party

Дели, всичко е наред за сега, но много бавно ми минава времето. Тъкмо ми мина "страшната" 19та седмица и се надявам оттук нататък да ми е една идея по-леко Simple Smile

# 81
Момичета, пратиха ме да си пусна изследване за Тромбофилия в Надежда-Варна, но ми казаха време за резултат до 40 дни, защото се пращали пробите в Плевен. Нормално ли е да се чака толкова, щом други ги получават за 2-5 дни?  Има и други имунологични, но те ще са готови до 10 дни. Поне това ми обясниха.

# 82
  • София
Е те за 40 дни пеша ли ще ги носят тия проби...  #Crazy  Тромбофилия можеш да пуснеш и в Майчин дом, и в Геника.  

Commala,
Стискам палци оставащите седмици да безстрашни и безпроблемни Hug

# 83
Моите излязоха за три седмици - тромбофилия, хромозомен анализ. А имунологичните за седмица.
Имам час за 20 април при доц. Конова. Все още ми е мъка,че ще се тормозя с инжекции,но няма как..

# 84
  • София
 Минавам и целя здраво по всички с наакани памперси,имам в изобилие!
На 07.03 се роди моето чакано и много желано бебе Борис!
 Като всички в тази тема и аз имам тъжна история,темата много ми помогна да се съвзема и продължа напред след загубата,която никак не беше лека.
 Декември месец 2015 година загубих моето бебенце в последните дни от 5 месец.Изтекоха ми водите една вечер и на другия ден ми предизвикаха раждане и ... всичко приключи.Едно малко момиченце стана ангелче,не му беше писано да бъде мое дете.
 Август месец забременях отново,при това с термин като миналогодишния,приех го обаче като добър знак от съдбата.Благодарение на грижите на д-р Сигридов и магическия серклаж на д-р Христов от болница Надежда аз си имам Борис.
 Така че,мили момичета преживели загуба,знам колко черен изглежда света след случката,знам как отброявате месеците до термина и си представяте колко големи щяха да са коремчетата ви сега,знам и как очите ви улавят всяко бременно коремче по улицата и се питате с какво сте го заслужили,знам и как сълзите бликват когато останете сами и как живеете от.цикъл до цикъл и от тест до тест.Но знайте, че всичко минава и вие отново ще видите двете черти,които ще гушнете след 9 месеца.

# 85
  • София
Ей, Bubble, страхотна история!
Стискам палци Борис да расте здрав и ведър и само да те радва!  Hug
И се овъргалвам в нааканите памперси за късмет!  Joy

# 86
*Bubble*, честит юнак, да е много здрав и много радост да ви носи малкият Борис  Heart Eyes
А казаха ли ти каква е била причината за аборта ? В такъв напреднал месец въобще не искам да си помислям какво е да загубиш така чаканото щастие... Tired

# 87
Bubble толкова хубаво си го написала много да те радва малкото човече и дано всички да имаме такива финали,защото сега наистина всичко ми е цикъл до цикъл....

# 88
Бабъл,да ти е жив и здрав Борис,много да те радва и да има голям късмет в живота   Heart Eyes Hug

# 89
  • Перник
Bubble, честита радост!
Благодаря за окуражаващите думи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт