Кюретаж и забременяване след това - тема 72

• 44 788
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Честито и от мен  Hug

# 91
Момичета, влизам да ви почерпя по случай моя Рожден Ден. Тъй като съм в Италия в момента, реших и тортичката да е италианска.  Hug
http://prikachi.com/images.php?images/339/9076339d.png

Също така да ви честитя днешния хубав празник. Желая ви всяка от нас да получи своята Блага вест и на финал да гушка най-пухкавото,здраво и сладко бебче!  Heart Eyes bouquet

# 92
Честит Рожден Ден, Сова 🎁🎂🎈
Много здраве и щастие ти желая, а догодина да празнуваш с бебче в ръце или с голямо коремче  Heart Eyes
Весело изкарване в Италия !

# 93
 bouquet Честит рожден ден, Сова! Бъди здрава, винаги усмихната и нека мечтите ти се сбъдват!
Весел празник ura

# 94
Совичка  Hug Tada  newsm59 Знаеш какво ти пожелавам  bouquet

Бъбъл! Страшно много се радвам, че вече се гушкате с Борис, да ти е много здрав и да расте усмихнат  Hug
Знам, че не беше лесна бременност, още по-трудна заради преживяното преди това, възхищавам ви се на борбеността и на теб и на бебчо ! Прегръдки и наминавай от време на време да разказваш как сте  Hug

Благодаря ти, Дели  Hug
Вчера бях на ФМ и моето момиченце е много здраво, микробиологиите са ми чисти, кръвните изследвания хубави, нямам никакви контракции, направо не мога да повярвам, но да не се хваля много, че август е далеч Simple Smile

# 95
  • София
Сова, честит рожден ден!  bouquet
Дано тази година ти е късметска!

Момичета, честит празник на всички! Дано всички скоро получим по една блага вест!

Комала,
Дано всичко така безпроблемно върви до края, а после да ръсиш обилно с наакани памперси като Бабъл.  Hug

# 96
Бъбълче,честито,да ви е жив и здрав Hug  Hug Heart Eyes
Совичка, честит рожден ден,много силно ти пожелавам догодина по това време да празнуваш вече с бебче  Heart Eyes Hug
Комалче  Heart Eyes Hug
Дано наистина скоро всички да получим благата вест  Praynig Hug

# 97
  • София
Сова, честит рожден ден  bouquet   Здраве и сбъднати мечти ти пожелавам.

# 98
  • Вестерос
Честит рожден ден и от мен  bouquet

# 99
Здравейте от мен, честито на всички за хубавия празник, дано на вас ви донесе само хубави новини, а не като на мен за пореден трети път... загуба Sad прокървях и вече за трети пореден път си снимах ангелчето в тоалетната и отиде някъде из канала при другите две.... Sad Sad Sad  всеки път става все по-тежко, въпреки че още като видя тези бледи втори линии на теста знам, че и този път няма да е... но все се надявам да не е така ... изтощих се от овулация, тестове, пари, сега и вече изследвания, а дай Боже и наистина да забременея, то няма да е радост както би трябвало да е, а ще е един ужас всеки път, в който си погледна белюто дали няма да я има тази розова тъкан ... вижда ми се като някакъв блян.. да усетя пак ритничето в коремчето си, или да вървя като пингвинче от голямия търбух.. така го мечтая вече това второ дете...

# 100
  • София
Благодаря ви Hug
 Стискам силно палци за всички ви,да имате прекрасна следваща бременност.
Совичке,честит рожден ден с малко закъснение.Пожелавам ти,на първо място здраве и сбъдване на мечтите ти!

tonsss в коя седмица се случват загубите?
Лекарите какво казват?
__Жана__  ,питала си ме каква е причината за аборта.
Така и не се установи на 100 %.Тази бременност бях на Фраксипарин от положителен тест,на Интралипид в началото,правихме серклаж в 21 седмица,микробиологии на две седмици ПКК с CRP на три,стриктно следене на две седмици и пак не изкарах до 9 месец,Борис се роди в 8 месец,но за щастие всичко му е наред,роди се голям и добре развит.Стоя само една нощ в кувиоз за адаптация.
Отново ми изтекоха водите,но този път имах болезнени контракции преди това,които не овладяхме.

# 101
  • Перник
Сова, честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива и здрава и едно пухкаво вързопче до края на годината!
Тонс, не знам какво да кажа... Прегръщам те! Дано бързо се установи къде е проблемът и още по-бързо да се реши!

# 102
Бъбъл, благодаря за отговора  Hug
Питам те, защото напоследък все попадам на постове за аборти в пети или шести месец и много, ама много ме е страх от това, че такова нещо вече наистина не знам как се преживява... Tired
Най-важното е, че Борис е добре, че сте здрави и се радвате един на друг  Heart Eyes
Тонс, съжалявам за загубата ти  Hug. Аборт може да се получи не само от лоша яйцеклетка, но и от сперматозоид с лоша морфология, така че не се настройвай, че си "негодна". Освен това причината може да е и инфекция. Кога си правила микробиология, цитонамазка, хламидия, плазми за последно ?

# 103
*Bubble*, честит Борис и тук! Simple Smile

# 104
  • София
Tonsss, надявам се вече да ти обърнат внимание. Теи загуби не са нещо безобидно...колкото и да вярват в естествения подбор, би трябвало да саа наясно, че ако не се предприеме нещо трудно ще се износи бременност.
Предполагам, че е трудно, а и като съм чувала цените за раждане, си представям сумите, които са нужни за лекуване на такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт