В момента чета...52

• 71 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
На мен и "Къпиново вино", и "Петте четвъртини на портокала " са ми много любими!
Аз продължавам със "Свобода".

# 121
Благодаря, Лу!  bouquet
Виждам, че всъщност книгата е част от трология. Тогава с какво да продължа? Шоколад или Портокалите?

Бях запланувала Труман Капоти с ''Хладнокръвно'', но така се унесох в гастрономическата тематика, че ще си продължа с Харис.

# 122
  • Belgium
"Къпиново вино" си е самостоятелна до колкото помня.

Трилогията е "Шоколад"-"Бонбонените обувки"-"Праскови за кюрето".  Laughing

# 123
Явно нещо съм се объркала.  newsm78

А всички заглавия звучат толкова изкусително...  Mr. Green

# 124
  • Mediterraneo
Аз сигурно съм една от малцината, която не харесва Харис  Tired Два пъти й давах шанс, но нещо не се спогодихме.

# 125
Аз също не я харесвам, може би "Петте четвъртини" донякъде ми допадна, но "Шоколад" и "Бонбоните обувки" със сигурност - не. Дори не помня какво друго съм чела нейно, а имаше още една книга... Grinning

# 126
  • София
И аз не можах, Шоколад и Къпиново вино изобщо не можах да ги дочета. Сега прочетох Петте четвъртини, интересна ми беше, изчетох си я с удоволствие до край, но самият край нещо много бърз и претупан ми беше, малко като прелъстена и изоставена се почувствах накрая Simple Smile

# 127
  • София
На мен много ми допада Джоан Харис. Сред любимите ми нейни книги са "Джентълмени и играчи" и "Блажени безумци". Скоро мисля да чета "Различен клас", с големи очаквания съм, тъй като и тя е точно от моите!  Heart Eyes

# 128
"Къпиново вино" беше приятна, но не и впечатляваща, а "Шоколад" изобщо не ми хареса. За нея се бях настроила за много хубава и приятна книга, но ме разочарова много. Джоан Харис определено не е сред любимите ми автори, не са мои тип книгите ѝ. С "Къпиново вино" пооправих вкуса си донякъде, но въпреки това.

# 129
  • София
От Джоан Харис съм чела само "Шоколад"- не беше лоша, но не ме впечатли особено. Някой ден ще се пробвам с някоя друга нейна книга.
Прочетох "Бариерата" на Павел Вежинов - хареса ми малко повече от "Нощем с белите коне". Започнах и се наслаждавам пълноценно на "Укротителят на лъвове" на Камила Лекберг, особено като знам, че е  последната на авторката и дооооста ще почакам за следващ нейна книга първо да излезе и после да се преведе.

# 130
  • София
Чета "И след това" на Мюсо, харесва ми, не е лоша, но не е и нещо впечатляващо.

# 131
  • Berlin
И на мен не ми хареса "Шоколад", но за това вина има филмът може би. До обувките не стигнах, въпреки че я имам. 
На Дона Тарт имам "Малкият приятел" (дано не бъркам заглавието), чака си реда. Надявам се да е хубава.

# 132
  • Бургас
Аз дочетох ,,Дневникът на един убиец,, на М.Х.Кларк. Много ми хареса. Скоро мисля пак я прочета  Crazy Има върху какво да се разсъждава.

Сега незнам с какво да продължа. Имам приготвени ,,Марина,, ,,Чучулигата,, ,,Ейглетиерови,, и още куп други.
Чакам да получа ,,Мъртвите,които не липсваха на никого,, и ,,Сянката на вятъра,,.
Докато дойдат, трябва да си запълня времето с нещо  newsm78

# 133
Аз си почивам междувременно на работа докато няма клиенти със на Стивън Кинг
Зала за аутопсии номер 4
Странно разказче , но готино Mr. Green Mr. Green ама като не ме оставят  да си го дочета , че си го чета в промеждутъците Laughing Laughing

# 134
  • USA, Steak State
Все още влача

Интересна е, но предимно свързана с вярата и какво дава тя и бла бла...  Мисля да я зарежа

Също така и

Общи условия

Активация на акаунт