В момента чета...52

• 71 191
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, преди известно време прочетох "Островът" на Виктория Хислъп и много ми хареса. След това прочетох още две книги ("Мъжът от Константинопол" и "Оставих те да си отидеш" на Клеър Макинтош), които също много ми харесаха, но тоя Остров ми е останал в съзнанието. Някоя от вас чела ли е другата книга на Виктория Хислъп-"Завръщането" мисля, че беше и ако да-интересна ли е?

# 91
Няма друга толкова разстърваща тя, но все още не съм чела последната ѝ. Но пък има сериал по "Островът", на него бях попаднала преди книгата, е няма такъв рев ви казвам  Crazy

Аз почти осъмнах заради Илън Мъск, почти накрая на книгата съм, после продължавам с Марс, книгата на Нешънъл Джиографик по сериала им, в който и Мъск взима участие.

# 92
  • Ямбол
Започвам книга втора от поредицата на Сюзън Колинс за Грегор Горноземеца.

прочетох "Гневът и зората" на Рене Ахдие - много ми допадна  Heart Eyes .

# 93
Майола, интересни ли са книгите за Грегор? Заредила съм ги на четеца, но още не съм стигнала до тях. Опасявам се да не са прекалено детски.

# 94
  • София
Аз пък от доста време търся Островът безуспешно.Не е преиздавана,а от издателството дори нямат изостанали наличности.Дали случайно не се намира някъде онлайн?

# 95
  • Ямбол
Ами, детска е, но чак прекалено - не мисля. Може би за деца около 10-13 години. Но е наистина интересна. Имам предвид само първата, защото все още съм на първите страници на втората.

# 96
В момента препрочитам Нова земя на Екхарт Толе. Действа ми повече от добре!
Търся да закупя друга негова книга, която отдавна е с изчерпан тираж. Ако някой я има и желае да ми я продаде, нека се свърже с мен. Книгата е "Практикуване на силата на настоящето"- Екхарт Толе.

# 97
Днес започнах "Доктор Джекил и господин Хайд" и много ми харесва засега.На Стивънсън съм чела и "Островът на съкровищата" като по-малка и също ми допадна.

# 98
  • София
Прочетох "Мистър Мерцедес" на Кинг.
Ето ревюто ми от ГР:
Скрит текст:
Най-големите предимства на Стивън Кинг, заради които всяка негова книга, (дори и с лош сюжет), се чете с удоволствие, е страхотният му стил на писане и умението да изгражда в дълбочина образите на своите герои.
"Мистър Мерцедес" е една регулярна, с нищо кой знае какво впечатляващо, криминална история, но се чете на един дъх. Хареса ми дори и подхода, че престъпникът е ясен още от самото начало - нещо, което в стандартен криминален роман се държи в тайна до последната страница.
Книгата няма претенции да смайва света и със сигурност не се нарежда сред най-добрите книги на Кинг. Но въпреки това - чудесна е за четене!
Само да не беше това сегашно време, заради което няма да са четири звездичките.

Продължавам с "Търси се".

# 99
Приключих със "Самотата на простите числа" на П. Джордано, но не можах да я харесам - мрачна книга, образите останаха плоски до края, никакво надграждане, а се описваше немалък отрязък от време. Самата история също не ме докосна, имаше замисъл в началото, но се разми и сюжетът никакъв го нямаше като цяло, 2* в ГР.

Започнах"Снежно цвете и тайното ветрило" на Лиса Сий.

# 100
  • Mediterraneo

Страхотна!

# 101
  • София

Страхотна!

Любима!

Аз зарязах факирите и Икеите и започнах "Червен изгрев" - Пиърс Браун  Grinning
В началото съм, напомня ми "Игрите на глада" сякаш...

# 102
[quote author=Happy Mijjj  ツ

[/quote]
Само в началото има някакви леки прилики, след това няма нищо общо. По-скоро ми напомня на Дюн в някаква степен. Много ми хареса тази трилогия. Ако имаше как да си изтрия от паметта и да я прочета отново, щях да го направя

# 103

Страхотна!

Любима!

Супер отзив че напомня игрите на глада
Любими са ми Simple Smile
Ще пробвам и аз тази книжчица , като изчета всичко започнато Laughing

Иначе лека полека напредвам с Празната пещера
и ми стана много любима Heart Eyes Heart Eyes

# 104
Много се радвам на отзивите ви за "Снежно цвете и тайното ветрило", имах нужда от добра книга! В някаква книжна дупка съм от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт