В момента чета...52

• 71 162
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Belgium
Грета Ей, колко са големи децата? За над 10 годишни според мен си е ок, макар че има някои сцени на сериозно насилие - все пак боговете се бият с великаните, а и Тор обича да трепе за разпускане.

Но иначе са като кратки приказки, ако ти ги прочетеш първа спокойно ще си прецениш дали да им спестиш някоя. Аз не бих, но хора различни  Laughing

# 76
  • София
Почетох си с удоволствие "Хроника на птицата с пружината" на Харуки Мураками. Хареса ми много, продължавам да съм му фенка. Имах период, в който не ми се посягаше към негова книга, след срещата ми с "Норвежка гора", но с "Птицата..." нещата пак си дойдоха по местата. Peace

Продължавам да чета "Далече от безумната тълпа" на Харди, не е много моя тази книга, по принцип не чета любовни, но тази е добре написана. Wink

Започнах междувременно и "The keeper of lost causes" на Юси Адлер Улсен. преведена е и на български, но не съм сигурна как. Embarassed

Лу, като почитателка на Мантел, ще чакам с интерес отзива ти за "Убийството на Маргарет Тачър". Hug

# 77
  • София
Лу, на различна възраст са. На 9 на 5 са малките. Големият не го броя, той сам си избира книгите.
Със сигурност ще им взема Спящата и вретеното и Коралайн ако успея да я намеря.

# 78
"Скандинавска митология" на Геймън си е съвсем подходяща за деца според моите разбирания. Трепят се, да, но не е страшно и описателно. Като цяло е много забавна, и аз съм съвсем накрая. Както каза Лу - много е тъничка за съжаление!
Аз Коралайн не съм я чела, не знаех, че има книга когато гледах анимацията, но ще се поправя.

# 79

Моята дъщеря е на 6 и "Коралайн" е любимото ѝ филмче в последно време. Simple Smile

# 80
  • София

Започнах междувременно и "The keeper of lost causes" на Юси Адлер Улсен. преведена е и на български, но не съм сигурна как. Embarassed

"Жената в капан" - страхотна!  Grinning

Абе , Факирът в ИКЕА не е чак толкова зле , можеше и повече  Joy

# 81
  • София
Факирът става за веднъж, да. Тя излезе точно като станаха модерни дългите заглавия и се подлъгах да я купя.

# 82
  • Belgium
Мен и само отведнъж "Факирът" ме накара да си удрям тихо главата в стената от отчаяние  Mr. Green

Обаче аз не понасям тия книги с дългите заглавия, дори Юнасон не ме кефи.

# 83
  • UK
В началото съм още, но ми напомня малко на Ейглетиерови
Аз изрових книгите от рафтовете. Скоро мисля да ги започвам. Незнам изобщо какво да очаквам 😆
Семейна сага. Хубава е много!

# 84
  • на последния етаж
Аз изрових книгите от рафтовете. Скоро мисля да ги започвам. Незнам изобщо какво да очаквам 😆
Потвърждавам. Много ми хареса и на мен. Simple Smile

# 85

И на мен ми е любима сагата за Ейглетиерови.

# 86
  • Berlin
За Н. Геймън - "Океан в края на пътя"  мисля, че също би била ок за деца, там героят всъщност беше малко дете. Още една - Междусвят" също, тя има и втора част.

# 87
Завърших "Източен вятър западен вятър" на Пърл Бък. Не ми беше много интересна. Едва ли ще посегна отново към друга книга на Пърл Бък.

Започвам: .

# 88
  • Бургас
Скрит текст:

И на мен ми е любима сагата за Ейглетиерови.
Благодаря момичета!
Значи ще се чете  Peace скоро време  bouquet

# 89
  • Scotland
Прочетох си 'Мостовете на Медисън', поревах си. Много къса ми дойде,ама преживях го. Имам проблем с късите книги  Mr. Green  Сега захванах 'The Nightingale".

Общи условия

Активация на акаунт